- 20 Temmuz 2020
- 359
- 1.715
- 43
İsteğe göre diye biliyorum .Benimki tekli transfer ama başarı oranını bilmiyorumKiev de ikili transfer isteğe göre mi yapılıyor canım? Tüm Dr lar yapıyor mu? İkili transfer tek transfere göre daha mı başarılı. Şimdiden teşekkürler .Rabbim herkesi bebek sahibi yapsın
Amiiiiinnnn canimmm amiiiinnn❤❤❤❤❤1 ay kolaylikla hemencecik gecip gitsin, her sey hazir olup sen de kievden bebelerle donesin insallah
Cok tesekkur ederim canim benim amiinn insallahhhÇok geçmiş olsun, her şey güzel olacak merak etmeyin
Çok geçmiş olsun Allah şifa versin , ağrısız sızısız inşallahbu cuma annemler gelicek. pazartesi hastaneye gidicem doktor pztesi yatis verirse sali gününe kuvvet ve ihtimalle olurum diye düşünüyorum. Doktor hemen yapalim demisti kabul etmedim annemler gelince olmak istedim.
Muhtemelen rahminle ilgili problemin olmadigini gördükleri için sana da tekli transfer uygulaniyor.Buradaki doktorumda öyle dediinşallah transferde sorunsuz olur
Istege gore değil Rahim durumuna göre diye biliyorum.İsteğe göre diye biliyorum .Benimki tekli transfer ama başarı oranını bilmiyorum
Uçuş 15 Kasım - 17 Kasım yumurta toplama- 22 Kasım'da transfer
Bana Andrey siz hangisini isterseniz o uygulanır diye söylemiştiIstege gore değil Rahim durumuna göre diye biliyorum.
Rahim güzelse cok fazla işlem yapmak istemiyor doktorlar.
Amin inşallah
Canim benim cok tesekkur ederim.aminn insallahhÇok geçmiş olsun Allah şifa versin , ağrısız sızısız inşallah
Hayirlisiyla git gel insallahAmin inşallahben Perşembe ucuyorum :) kalacağımız yer henüz belli değil sanırım Andrey yazmadı . Tekli çiftli transferi ben de sordum , ona doktor karar veriyor dedi Andrey
Bizimde doktor karar vermişti transfer şekline. Ama sanki Ekim ayinda görüşmeye giden kişilerden 2li transfer için 500euro alınacak gibi birşey de duymuştum.Bana Andrey siz hangisini isterseniz o uygulanır diye söylemişti
Amin inşallahBizimde doktor karar vermişti transfer şekline. Ama sanki Ekim ayinda görüşmeye giden kişilerden 2li transfer için 500euro alınacak gibi birşey de duymuştum.
Su gibi gidip su gibi doku dolu gelin inşallahçok heycanli anlar bunlar
Muhtemelen ikili transfer dendiğinde ikili paket tekli paket olarak algilayip siz hangisini isterseniz demiştir.Bana Andrey siz hangisini isterseniz o uygulanır diye söylemişti
Herzaman iyi ol .bebelerle donesin insallahAllah razı olsunDualarınız bana güç veriyor teşekkür ederim
Cok şükür canim rabbim saglicakla dogurmanida nasip etsin insallahKızlar çok şükür her şey yolunda
İnşallahta öyledir
İş yoğunluğundan çok giremiyorum
Tedaviye başlayan tüm arkadaşlara şans diliyorum
İnşallah güzel sonuçlarla burası bayram olsun
Anladım dediğiniz gibi olabilirMuhtemelen ikili transfer dendiğinde ikili paket tekli paket olarak algilayip siz hangisini isterseniz demiştir.
Yoksa doktorlar karar veriyor diye biliyorum canim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?