• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çarşamba benim kontrol var inşallah sondur😅 en son rahim kalınlığı 9.1 geldi ilaçlar a başladık 4 Kasım'da ve iş yeriyle uğraşıyorum iznimi ayarlamaya çalışıyorum 🤦🏻‍♀️
Kalinlik mükemmel.
Hayirlisiyla problemsiz transfer insallah.

Zaza kiev protokulunde benim sizlerdrn okudugum estrofem baslangici ile 24. Ya da 27.gun olaral transfer degil mi?kievin bu gunlerde yapmasinin ozel bi nedeni var mi?
Aranizda hic 14 gun estrofem sonra 5 gun progesteron ve 19.gun transfer olan oldu mu?
Kibris anladigim 19.gun olarak tranaferleri ayarliyor.
Bu gun belrleme tutunma penceresi ile alakali olarak mi ? Baska bir sebebi var mi?
. Canım ben estofem başladıktan 17 gün sonra transfer oldum transferden beş gün öncede progestron başlandı

Evet sevgili arkadaşlarım yarın Kiev de bizim gizli takipçimiz benim transferimde tanıştığım canım kardeşimin ilk transferi var. Bizi buradan takip ediyor yarın bütün güzel dualarımızı ona gönderelim bebislerini alsın hayırlısiyla ona kan olsun can olsun evlerine şenlik olsun. 11 inde ikinci transferi var. Allah'ım emeklerini boşa çıkarmasın kardeşim. Dualarımız ile yanındayız ❤️❤️❤️❤️🤲🤲🤲🤲
Dualarım yeni anne adayımız ile rabbim emeklerini boşa çıkarmasın2 transferi de muhteşem sonuçlansın bebişlerini alsın gelsin hayırlısıyla :dua::dua::dua::dua:

Zaza kiev protokulunde benim sizlerdrn okudugum estrofem baslangici ile 24. Ya da 27.gun olaral transfer degil mi?kievin bu gunlerde yapmasinin ozel bi nedeni var mi?
Aranizda hic 14 gun estrofem sonra 5 gun progesteron ve 19.gun transfer olan oldu mu?
Kibris anladigim 19.gun olarak tranaferleri ayarliyor.
Bu gun belrleme tutunma penceresi ile alakali olarak mi ? Baska bir sebebi var mi?
canım bende estrofeme 25 agustosta basladim,13 eylulde transfer oldum.19uncu gün olmus oldu.yum toplama gunude progestrona baslamistik.

Evet sevgili arkadaşlarım yarın Kiev de bizim gizli takipçimiz benim transferimde tanıştığım canım kardeşimin ilk transferi var. Bizi buradan takip ediyor yarın bütün güzel dualarımızı ona gönderelim bebislerini alsın hayırlısiyla ona kan olsun can olsun evlerine şenlik olsun. 11 inde ikinci transferi var. Allah'ım emeklerini boşa çıkarmasın kardeşim. Dualarımız ile yanındayız ❤️❤️❤️❤️🤲🤲🤲🤲
Kiev de ikili transfer isteğe göre mi yapılıyor canım? Tüm Dr lar yapıyor mu? İkili transfer tek transfere göre daha mı başarılı. Şimdiden teşekkürler .Rabbim herkesi bebek sahibi yapsın 🤲

Back