- 20 Temmuz 2020
- 359
- 1.715
- 43
Çarşamba kontrolum var İnşallah herşey yolundadırBebeler gelsin Masallah her sey cok guzel..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çarşamba kontrolum var İnşallah herşey yolundadırBebeler gelsin Masallah her sey cok guzel..
Kalinlik mükemmel.Çarşamba benim kontrol var inşallah sondur en son rahim kalınlığı 9.1 geldi ilaçlar a başladık 4 Kasım'da ve iş yeriyle uğraşıyorum iznimi ayarlamaya çalışıyorum
Buradaki doktorumda öyle dedi inşallah transferde sorunsuz olurKalinlik mükemmel.
Hayirlisiyla problemsiz transfer insallah.
. Canım ben estofem başladıktan 17 gün sonra transfer oldum transferden beş gün öncede progestron başlandıZaza kiev protokulunde benim sizlerdrn okudugum estrofem baslangici ile 24. Ya da 27.gun olaral transfer degil mi?kievin bu gunlerde yapmasinin ozel bi nedeni var mi?
Aranizda hic 14 gun estrofem sonra 5 gun progesteron ve 19.gun transfer olan oldu mu?
Kibris anladigim 19.gun olarak tranaferleri ayarliyor.
Bu gun belrleme tutunma penceresi ile alakali olarak mi ? Baska bir sebebi var mi?
Masallah olmasi gerektigi gibi..Çarşamba kontrolum var İnşallah herşey yolundadır
Ultrason ? 2 hafta sonra gitmeyecek mitdi. Arada kacirdim mi.
Kievde de o zaman farklilik oluyor. Cok saol valla ben de 24. Gun transferleri hep yapiliiyor saniyorum... Canım ben estofem başladıktan 17 gün sonra transfer oldum transferden beş gün öncede progestron başlandı
canım yolundadır tabii..hic meraketme,sakince transfer gününü bekle,cok güzel olucak herseyÇarşamba kontrolum var İnşallah herşey yolundadır
Dualarım yeni anne adayımız ile rabbim emeklerini boşa çıkarmasın2 transferi de muhteşem sonuçlansın bebişlerini alsın gelsin hayırlısıylaEvet sevgili arkadaşlarım yarın Kiev de bizim gizli takipçimiz benim transferimde tanıştığım canım kardeşimin ilk transferi var. Bizi buradan takip ediyor yarın bütün güzel dualarımızı ona gönderelim bebislerini alsın hayırlısiyla ona kan olsun can olsun evlerine şenlik olsun. 11 inde ikinci transferi var. Allah'ım emeklerini boşa çıkarmasın kardeşim. Dualarımız ile yanındayız
Çook teşekkür ederimcanım yolundadır tabii..hic meraketme,sakince transfer gününü bekle,cok güzel olucak hersey
dualarimiz sizinle
canım bende estrofeme 25 agustosta basladim,13 eylulde transfer oldum.19uncu gün olmus oldu.yum toplama gunude progestrona baslamistik.Zaza kiev protokulunde benim sizlerdrn okudugum estrofem baslangici ile 24. Ya da 27.gun olaral transfer degil mi?kievin bu gunlerde yapmasinin ozel bi nedeni var mi?
Aranizda hic 14 gun estrofem sonra 5 gun progesteron ve 19.gun transfer olan oldu mu?
Kibris anladigim 19.gun olarak tranaferleri ayarliyor.
Bu gun belrleme tutunma penceresi ile alakali olarak mi ? Baska bir sebebi var mi?
Aaa tamam demek ki rahim hazirsa gun degiskenligi var.canım bende estrofeme 25 agustosta basladim,13 eylulde transfer oldum.19uncu gün olmus oldu.yum toplama gunude progestrona baslamistik.
Kiev de ikili transfer isteğe göre mi yapılıyor canım? Tüm Dr lar yapıyor mu? İkili transfer tek transfere göre daha mı başarılı. Şimdiden teşekkürler .Rabbim herkesi bebek sahibi yapsınEvet sevgili arkadaşlarım yarın Kiev de bizim gizli takipçimiz benim transferimde tanıştığım canım kardeşimin ilk transferi var. Bizi buradan takip ediyor yarın bütün güzel dualarımızı ona gönderelim bebislerini alsın hayırlısiyla ona kan olsun can olsun evlerine şenlik olsun. 11 inde ikinci transferi var. Allah'ım emeklerini boşa çıkarmasın kardeşim. Dualarımız ile yanındayız
Çok geçmiş olsun, her şey güzel olacak merak etmeyinCok şükür
Tamam O zaman 9 gun kalis ayarlaniyor. Her sey rahime gore..