• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kiev de ikili transfer isteğe göre mi yapılıyor canım? Tüm Dr lar yapıyor mu? İkili transfer tek transfere göre daha mı başarılı. Şimdiden teşekkürler .Rabbim herkesi bebek sahibi yapsın 🤲
İsteğe göre diye biliyorum .Benimki tekli transfer ama başarı oranını bilmiyorum

bu cuma annemler gelicek. pazartesi hastaneye gidicem doktor pztesi yatis verirse sali gününe kuvvet ve ihtimalle olurum diye düşünüyorum. Doktor hemen yapalim demisti kabul etmedim annemler gelince olmak istedim.
Çok geçmiş olsun Allah şifa versin , ağrısız sızısız inşallah 🙏

Buradaki doktorumda öyle dedi😅 inşallah transferde sorunsuz olur 🙏🏻
Muhtemelen rahminle ilgili problemin olmadigini gördükleri için sana da tekli transfer uygulaniyor.
Ucus ne zaman kismetse.
Nerede kalacaksin belli mi ?
M Makaron sen ne zaman ucuyordun. Aranizda 2 gün vardi gibi hatirliyorum.
Hersey gonlunuze gore olsun kizlar.

Muhtemelen rahminle ilgili problemin olmadigini gördükleri için sana da tekli transfer uygulaniyor.
Ucus ne zaman kismetse.
Uçuş 15 Kasım - 17 Kasım yumurta toplama- 22 Kasım'da transfer😅 M Makaron Perşembe kievde diye hatırlıyorum

Ucus ne zaman kismetse.
Amin inşallah 🙏 ben Perşembe ucuyorum :) kalacağımız yer henüz belli değil sanırım Andrey yazmadı . Tekli çiftli transferi ben de sordum , ona doktor karar veriyor dedi Andrey

Amin inşallah 🙏 ben Perşembe ucuyorum :) kalacağımız yer henüz belli değil sanırım Andrey yazmadı . Tekli çiftli transferi ben de sordum , ona doktor karar veriyor dedi Andrey
Hayirlisiyla git gel insallah🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻 güzel haberlerle dön canim. Hayirli olacak transferin insallah❤❤❤❤🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Bana Andrey siz hangisini isterseniz o uygulanır diye söylemişti 😅
Bizimde doktor karar vermişti transfer şekline. Ama sanki Ekim ayinda görüşmeye giden kişilerden 2li transfer için 500euro alınacak gibi birşey de duymuştum.
Su gibi gidip su gibi doku dolu gelin inşallah 🙏🙏 çok heycanli anlar bunlar 🥰

Bizimde doktor karar vermişti transfer şekline. Ama sanki Ekim ayinda görüşmeye giden kişilerden 2li transfer için 500euro alınacak gibi birşey de duymuştum.
Su gibi gidip su gibi doku dolu gelin inşallah 🙏🙏 çok heycanli anlar bunlar 🥰
Amin inşallah 🙏🏻

Bana Andrey siz hangisini isterseniz o uygulanır diye söylemişti 😅
Muhtemelen ikili transfer dendiğinde ikili paket tekli paket olarak algilayip siz hangisini isterseniz demiştir.
Yoksa doktorlar karar veriyor diye biliyorum canim.

Kızlar çok şükür her şey yolunda
İnşallahta öyledir
İş yoğunluğundan çok giremiyorum
Tedaviye başlayan tüm arkadaşlara şans diliyorum
İnşallah güzel sonuçlarla burası bayram olsun❤️🤲
Cok şükür canim rabbim saglicakla dogurmanida nasip etsin insallah🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻❤❤❤❤❤❤

Back