• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evet sevgili arkadaşlarım yarın Kiev de bizim gizli takipçimiz benim transferimde tanıştığım canım kardeşimin ilk transferi var. Bizi buradan takip ediyor yarın bütün güzel dualarımızı ona gönderelim bebislerini alsın hayırlısiyla ona kan olsun can olsun evlerine şenlik olsun. 11 inde ikinci transferi var. Allah'ım emeklerini boşa çıkarmasın kardeşim. Dualarımız ile yanındayız ❤️❤️❤️❤️🤲🤲🤲🤲
Insallahhh rabbim onunda yüzünü guldursun insallahhh🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻 hayirli transferleri olsun

bu cuma annemler gelicek. pazartesi hastaneye gidicem doktor pztesi yatis verirse sali gününe kuvvet ve ihtimalle olurum diye düşünüyorum. Doktor hemen yapalim demisti kabul etmedim annemler gelince olmak istedim.
Aylardir ust uste stres yasadin bu kolay atlatip sifa bulacagin son stresin olsun…simdiden gecmis gitmis olsun 🙏

bu cuma annemler gelicek. pazartesi hastaneye gidicem doktor pztesi yatis verirse sali gününe kuvvet ve ihtimalle olurum diye düşünüyorum. Doktor hemen yapalim demisti kabul etmedim annemler gelince olmak istedim.
Annenlerin olmasi da iyi gelir sana. Bu operasyon sonrasi iyilesme suresi ne kadar oluyor..

Çarşamba benim kontrol var inşallah sondur😅 en son rahim kalınlığı 9.1 geldi ilaçlar a başladık 4 Kasım'da ve iş yeriyle uğraşıyorum iznimi ayarlamaya çalışıyorum 🤦🏻‍♀️
4 kasimda estrofem baslayip bugun 9.1mm mi olmus, kac estrofem icmistin? Yaninda divigel var mi senin?
Kolaylikla izin isini halledersin insallah

Evet sevgili arkadaşlarım yarın Kiev de bizim gizli takipçimiz benim transferimde tanıştığım canım kardeşimin ilk transferi var. Bizi buradan takip ediyor yarın bütün güzel dualarımızı ona gönderelim bebislerini alsın hayırlısiyla ona kan olsun can olsun evlerine şenlik olsun. 11 inde ikinci transferi var. Allah'ım emeklerini boşa çıkarmasın kardeşim. Dualarımız ile yanındayız ❤️❤️❤️❤️🤲🤲🤲🤲
Dualarimiz onunla, hamilelik haberini alalim senden insallah🧿

Allah eli dolu buraksın arkadaşını
Darısı tez bir zaman sana olsun❤️

Ay maşallah
Sonucunda böyle güzel olsun
Zaza kiev protokulunde benim sizlerdrn okudugum estrofem baslangici ile 24. Ya da 27.gun olaral transfer degil mi?kievin bu gunlerde yapmasinin ozel bi nedeni var mi?
Aranizda hic 14 gun estrofem sonra 5 gun progesteron ve 19.gun transfer olan oldu mu?
Kibris anladigim 19.gun olarak tranaferleri ayarliyor.
Bu gun belrleme tutunma penceresi ile alakali olarak mi ? Baska bir sebebi var mi?

Sanıyorum benim de tanıştığım arkadaş❤️Allah yardımcısı olsunn 🙏🙏Sımsıkı yapışsınlar canına innşşş🤲Herşey gönlünce olsun 🤲🤲Darısı tezzz zamanda sana olsunnn innnnşş canımm 🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲Dualarım hep seninle❤️❤️

4 kasimda estrofem baslayip bugun 9.1mm mi olmus, kac estrofem icmistin? Yaninda divigel var mi senin?
Kolaylikla izin isini halledersin insallah
Estrofem kullanmadan öyleydi . Estrofeme kontrol sonrası başladım 2*2 şeklinde alıyorm yanında folik asit e vitamini ve asprin

Annenlerin olmasi da iyi gelir sana. Bu operasyon sonrasi iyilesme suresi ne kadar oluyor..
Annem cekiyor çünkü tek kahrimi allah biliyorya cok cektirdim butun ameliyatlarimda hele bekarken oldugumda annem birdaha senle hastanede kalmam demisti. biraz huysuz oluyorum kolay deil ya karnimda uc delik agrisi sikintisi.anne olamadigimda anladim degerini.15 gun dikisler alinmiyor. Alindiktan 15 gun sonrada evden cikmiyorsun toplam bir ay canim iyilesme sureci. Doktor kisiye gore degisir demisti butun ameliyatlarimda benim toplam 1 ayi buluyor.

Annem cekiyor çünkü tek kahrimi allah biliyorya cok cektirdim butun ameliyatlarimda hele bekarken oldugumda annem birdaha senle hastanede kalmam demisti. biraz huysuz oluyorum kolay deil ya karnimda uc delik agrisi sikintisi.anne olamadigimda anladim degerini.15 gun dikisler alinmiyor. Alindiktan 15 gun sonrada evden cikmiyorsun toplam bir ay canim iyilesme sureci. Doktor kisiye gore degisir demisti butun ameliyatlarimda benim toplam 1 ayi buluyor.
Allah işinizi kolaylaştırsın inşallah, geçmişler olsun tez zamanda toparlanıp şifa bulun inşallah 🤲

Aminnnnnnnnn 🙏🙏🙏🧿🧿🧿 Allah gönlündekini nasip etsin o arkadaşa da.
İnşallah bebişleriyle dönüp, bu serüveni de burada son bulsun :KK200:

Annem cekiyor çünkü tek kahrimi allah biliyorya cok cektirdim butun ameliyatlarimda hele bekarken oldugumda annem birdaha senle hastanede kalmam demisti. biraz huysuz oluyorum kolay deil ya karnimda uc delik agrisi sikintisi.anne olamadigimda anladim degerini.15 gun dikisler alinmiyor. Alindiktan 15 gun sonrada evden cikmiyorsun toplam bir ay canim iyilesme sureci. Doktor kisiye gore degisir demisti butun ameliyatlarimda benim toplam 1 ayi
1 ay kolaylikla hemencecik gecip gitsin, her sey hazir olup sen de kievden bebelerle donesin insallah🙏

Back