Insallahhh rabbim onunda yüzünü guldursun insallahhhEvet sevgili arkadaşlarım yarın Kiev de bizim gizli takipçimiz benim transferimde tanıştığım canım kardeşimin ilk transferi var. Bizi buradan takip ediyor yarın bütün güzel dualarımızı ona gönderelim bebislerini alsın hayırlısiyla ona kan olsun can olsun evlerine şenlik olsun. 11 inde ikinci transferi var. Allah'ım emeklerini boşa çıkarmasın kardeşim. Dualarımız ile yanındayız
Aylardir ust uste stres yasadin bu kolay atlatip sifa bulacagin son stresin olsun…simdiden gecmis gitmis olsunbu cuma annemler gelicek. pazartesi hastaneye gidicem doktor pztesi yatis verirse sali gününe kuvvet ve ihtimalle olurum diye düşünüyorum. Doktor hemen yapalim demisti kabul etmedim annemler gelince olmak istedim.
Annenlerin olmasi da iyi gelir sana. Bu operasyon sonrasi iyilesme suresi ne kadar oluyor..bu cuma annemler gelicek. pazartesi hastaneye gidicem doktor pztesi yatis verirse sali gününe kuvvet ve ihtimalle olurum diye düşünüyorum. Doktor hemen yapalim demisti kabul etmedim annemler gelince olmak istedim.
4 kasimda estrofem baslayip bugun 9.1mm mi olmus, kac estrofem icmistin? Yaninda divigel var mi senin?Çarşamba benim kontrol var inşallah sonduren son rahim kalınlığı 9.1 geldi ilaçlar a başladık 4 Kasım'da ve iş yeriyle uğraşıyorum iznimi ayarlamaya çalışıyorum
Dualarimiz onunla, hamilelik haberini alalim senden insallahEvet sevgili arkadaşlarım yarın Kiev de bizim gizli takipçimiz benim transferimde tanıştığım canım kardeşimin ilk transferi var. Bizi buradan takip ediyor yarın bütün güzel dualarımızı ona gönderelim bebislerini alsın hayırlısiyla ona kan olsun can olsun evlerine şenlik olsun. 11 inde ikinci transferi var. Allah'ım emeklerini boşa çıkarmasın kardeşim. Dualarımız ile yanındayız
Allah eli dolu buraksın arkadaşınıEvet sevgili arkadaşlarım yarın Kiev de bizim gizli takipçimiz benim transferimde tanıştığım canım kardeşimin ilk transferi var. Bizi buradan takip ediyor yarın bütün güzel dualarımızı ona gönderelim bebislerini alsın hayırlısiyla ona kan olsun can olsun evlerine şenlik olsun. 11 inde ikinci transferi var. Allah'ım emeklerini boşa çıkarmasın kardeşim. Dualarımız ile yanındayız
Ay maşallahÇarşamba benim kontrol var inşallah sonduren son rahim kalınlığı 9.1 geldi ilaçlar a başladık 4 Kasım'da ve iş yeriyle uğraşıyorum iznimi ayarlamaya çalışıyorum
Zaza kiev protokulunde benim sizlerdrn okudugum estrofem baslangici ile 24. Ya da 27.gun olaral transfer degil mi?kievin bu gunlerde yapmasinin ozel bi nedeni var mi?Ay maşallah
Sonucunda böyle güzel olsun
Sanıyorum benim de tanıştığım arkadaşEvet sevgili arkadaşlarım yarın Kiev de bizim gizli takipçimiz benim transferimde tanıştığım canım kardeşimin ilk transferi var. Bizi buradan takip ediyor yarın bütün güzel dualarımızı ona gönderelim bebislerini alsın hayırlısiyla ona kan olsun can olsun evlerine şenlik olsun. 11 inde ikinci transferi var. Allah'ım emeklerini boşa çıkarmasın kardeşim. Dualarımız ile yanındayız
Estrofem kullanmadan öyleydi . Estrofeme kontrol sonrası başladım 2*2 şeklinde alıyorm yanında folik asit e vitamini ve asprin4 kasimda estrofem baslayip bugun 9.1mm mi olmus, kac estrofem icmistin? Yaninda divigel var mi senin?
Kolaylikla izin isini halledersin insallah
Valla günler geçmiyor sankiAy maşallah
Sonucunda böyle güzel olsun
Amiiinn insallah canim benimAylardir ust uste stres yasadin bu kolay atlatip sifa bulacagin son stresin olsun…simdiden gecmis gitmis olsun
Annem cekiyor çünkü tek kahrimi allah biliyorya cok cektirdim butun ameliyatlarimda hele bekarken oldugumda annem birdaha senle hastanede kalmam demisti. biraz huysuz oluyorum kolay deil ya karnimda uc delik agrisi sikintisi.anne olamadigimda anladim degerini.15 gun dikisler alinmiyor. Alindiktan 15 gun sonrada evden cikmiyorsun toplam bir ay canim iyilesme sureci. Doktor kisiye gore degisir demisti butun ameliyatlarimda benim toplam 1 ayi buluyor.Annenlerin olmasi da iyi gelir sana. Bu operasyon sonrasi iyilesme suresi ne kadar oluyor..
Allah işinizi kolaylaştırsın inşallah, geçmişler olsun tez zamanda toparlanıp şifa bulun inşallahAnnem cekiyor çünkü tek kahrimi allah biliyorya cok cektirdim butun ameliyatlarimda hele bekarken oldugumda annem birdaha senle hastanede kalmam demisti. biraz huysuz oluyorum kolay deil ya karnimda uc delik agrisi sikintisi.anne olamadigimda anladim degerini.15 gun dikisler alinmiyor. Alindiktan 15 gun sonrada evden cikmiyorsun toplam bir ay canim iyilesme sureci. Doktor kisiye gore degisir demisti butun ameliyatlarimda benim toplam 1 ayi buluyor.
AminnnnnnnnnEvet sevgili arkadaşlarım yarın Kiev de bizim gizli takipçimiz benim transferimde tanıştığım canım kardeşimin ilk transferi var. Bizi buradan takip ediyor yarın bütün güzel dualarımızı ona gönderelim bebislerini alsın hayırlısiyla ona kan olsun can olsun evlerine şenlik olsun. 11 inde ikinci transferi var. Allah'ım emeklerini boşa çıkarmasın kardeşim. Dualarımız ile yanındayız
Canim cok teşekkür ederim.insallah canim hersey guzel giderAllah işinizi kolaylaştırsın inşallah, geçmişler olsun tez zamanda toparlanıp şifa bulun inşallah
Olacak olacak canim rabbimin izniyle guzel sonuclarin olucakValla günler geçmiyor sankiİnşallah sonuç güzel olur
Allah razı olsunOlacak olacak canim rabbimin izniyle guzel sonuclarin olucak
Bebeler gelsinEstrofem kullanmadan öyleydi . Estrofeme kontrol sonrası başladım 2*2 şeklinde alıyorm yanında folik asit e vitamini ve asprin
1 ay kolaylikla hemencecik gecip gitsin, her sey hazir olup sen de kievden bebelerle donesin insallahAnnem cekiyor çünkü tek kahrimi allah biliyorya cok cektirdim butun ameliyatlarimda hele bekarken oldugumda annem birdaha senle hastanede kalmam demisti. biraz huysuz oluyorum kolay deil ya karnimda uc delik agrisi sikintisi.anne olamadigimda anladim degerini.15 gun dikisler alinmiyor. Alindiktan 15 gun sonrada evden cikmiyorsun toplam bir ay canim iyilesme sureci. Doktor kisiye gore degisir demisti butun ameliyatlarimda benim toplam 1 ayi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?