Ç
Kizlar benim cikolata kistim 11 cm olmus 12 gun icinde rahmimde kalinlasma yok tarlusal icmene ragmen historiskopiyle birlikte laparoskopi olucam yani ameliyat olucam yakinda günü bana bagli.andreyle konusucam bakalim ne diyecek doktor
ok sevindim artık çare bulundu sıkıntılarına
Hiç korkma
Kistinide alsınla
Rahim içinide temizlesinler
Ama lütfen iyi birine yaptır
Ve mutlaka anne olucam rahimle dikkatli davransınlar de

Canım çok geçmiş olsun
Nasıl geçti ameliyatın
Sıvı neden toplanıyordu
Ameliyat sonrası kontrol amaçlı hsg de yaptır

Canım çok çok geçmiş olsun
Rabbim bir daha yaşatmasın
Bundan sonraki ameliyatın sezeryanla evlat doğurman olsun

O dönemlerde hep histeroskopilerim oldu ve ona bağlı olarak endometriyum kendini toparlayamıyordu
Estrofem içince sıvı oluşuyordu
Progesterona geçerken kuruyordu
Evet transferim oldu
Kiev tedavilerinde hiç sını olmadı

Olucak cani kardesim olucak seninde benimde hepimizin sesini er gec duyucak rabbim insallahhhh inan o kadar cok istiyorumki seninde anne olmani olucak buna yurekten inaniyorum ben
İnşallah canım kardeşim inşallah sende bende isteyen bütün kadınlarda bu duyguları yasabilelim.....

Evet canim hsg de cikti bende O kadar rahatım ki nasıl olsa miyim ameliyat olmuşum rahim temizlenmiş hisseyi son dakikaya bıraktım tabi sonuç böyle olunca kabuğuma çekildim rahim için yapışıklık dhsg de çıktı Peki bu sıvi birikmesi için sen ne yapıyorsun

Çok teşekkür ederim canım eskiden de diyorum ya kaderdasiz hepimiz sana da cok gecmis olsun cok mesakkatli yillardan geciyoruz hepimiz insallah mukafatini aliriz

Canım çok geçmiş olsun
Nasıl geçti ameliyatın
Sıvı neden toplanıyordu
Ameliyat sonrası kontrol amaçlı hsg de yaptır
Zazam daha histerekopi ve laparoskopi yaptirmadim kendimi kapattim konusmak istemedim sana sordum hatirlarsan ozelden simdi eftaliosu gorunce bir heyecanla hemen doktordan randevu aldim tekrar o bebek heyecanina kapildim en kisa surede operasyonu yaptiricam sebebini bilmiyorum sivi olayinin ama burdan bi arkdas sormustu bugun internetten baktim rahim ici operasyonlar,enfeksiyonlar vs yapabiliyormus

Canım çok çok geçmiş olsun
Rabbim bir daha yaşatmasın
Bundan sonraki ameliyatın sezeryanla evlat doğurman olsun
Ayyy amin zazamm sunu da bi atlatayim ondan sonra ins sezeryan rabbim evlat diye el acanlarin dualrini kabul eder insallah

Zazam daha histerekopi ve laparoskopi yaptirmadim kendimi kapattim konusmak istemedim sana sordum hatirlarsan ozelden simdi eftaliosu gorunce bir heyecanla hemen doktordan randevu aldim tekrar o bebek heyecanina kapildim en kisa surede operasyonu yaptiricam sebebini bilmiyorum sivi olayinin ama burdan bi arkdas sormustu bugun internetten baktim rahim ici operasyonlar,enfeksiyonlar vs yapabiliyormus

İste benim durum boyle.
Rahim ince oldugundan hem yuksek hem dusuk doz estrofem ile deneme yapildi, her ikisinde de estrofem kullanirken sivi var.. Estrofemi kesince sivi da gidiyor.
Hsg yeni cEktirdim. Hic sorun Gorunmuyor.
Bu durumda sence histereskopiye gerek var mi?
Progesteronu kac gun kullaninca sivi gitmisti?
Olmazsa o sekilde durumuna bakayim?
Sivinin aspire edilmesi konusunda onerir misin?
Sivi senin genelde kac mm olqrak gorunuyor hatirliyor musun?
Amma sormusum

Son düzenleme:
Valla vakti saati gelmemis diyebiliyoruz ancak, yapisikliktan dolayi sivi olur mu onu bilmiyorum.
Senin sivi tuplerden geliyor muymus?
Benim sivi hsg de gorunmuyor. Estrofem kullanimina bagli olarak gorunuyor.
14 gun kullan sivi var, ilaci kes, sivi yok.Duphastonkullan sonra adetle tekrar basla
Tekrar sivi.
Boyle bi dongu

Z Zaza74 canim zazam bu mesaj nasil oldu anlamadim ama ben yazdim

Rabbim yardimcimiz olsun canim

Ayy maşallah abla,gönlünce olmuş ne güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…