Cok saol canim.ayy insallah oyle olur canim gününü ayarlayim hemen olup bir an once tedavi icin hazirlanmak istiyorum .gec olsun da güç olmasin insallah
Kesinlikle canım sağlıklı bir hamilelik geçireceksin diye düşün moralini yüksek tut canım inanıyorum güzellikler seni bulacak

Aminnnnn cok saol canim insallah bu ameliyattan sonra hersey guzel olurda tedaviye gidebilirim.gec olsun güç olmasin.
Tabiki herşey güzel olcak Allahın izniyle canım içini ferah tut son sıkıntılar bunlar inşallah sonra gelsin minikler

Kizlar benim cikolata kistim 11 cm olmus 12 gun icinde rahmimde kalinlasma yok tarlusal icmene ragmen historiskopiyle birlikte laparoskopi olucam yani ameliyat olucam yakinda günü bana bagli.andreyle konusucam bakalim ne diyecek doktor
canım geçmiş olsun hızlı büyümüş sanki inşallah sağlıkla bunu da atlatırsın... Buradaki kadınlar o kadar güçlü ki ve sağ olsunlar çok yardımcı da oluyorlar... son zamanlarda yazmadım sadece okumakla yetindim eylülde transfer düşünürken hsg de yapışıklık ve sıvı birikmesi olduğunu öğrendım çok yıprattım kendimi çok üzüldüm hem yine bir operasyon geçiricem dıye hem de zaman uzadığı için... buradaki arkadaslarla özelden konuştum destekte bulundular..
canım benim inşallah sağlıkla bunu da atlatacaksın ve bir gün bizler de anne olacağız rabbim bizleri evlat evlat diye daha fazla inletmesin cennet kokulu minik meleklerimizi kucağımıza sağlıkla alalım

Rahimdeki sivi neden oluyormus?
Gec olsun guc olmasin diuoruz da cikan her aksaklik morali bozuyor hakliniz..

Insallahh canim benim artik ameliyat olmak istemiyorum derken yine ayni seyler. Bundada vardir bir hayir diyorum.kurban oldugum rabbim büyüktür

Rahimdeki sivi neden oluyormus?
Gec olsun guc olmasin diuoruz da cikan her aksaklik morali bozuyor hakliniz..
inan neden oluyor fikrim yok bir anda kendimi kapattım her şeye zaten 2021 şubatta miyom ameliyatı oldum rahim temizlensin diye sonra 2021 temmuz da tiroıt bezlerimi aldırdım ilerleyen yıllarda kansere çevirme riski olabilir diye... bebeğim olursa tiroıt ameliyatı olursam zorlanırım dedim onu sıkıştırdım araya ve sonra hsg sonuç yapışıklık ve sıvı birikmesi.... rabbim hepimize hayırlısını versin eylül transfer derken şubat sonuna kaldı hayırlısı...
gelecek hafta operasyon için doktora gidicem gün alıcam o zaman sorarım sıvı birikmesi durumunu...
moralim ınan çok bozuk eşimi çok ama çok fazla seviyorum ki biliyorum oda beni en az benim onu sevdiğim kadar çok seviyorum ama 10 ay içinde 3. ameliyat ona çok fazla
RABBİM HEPİMİZ İÇİN SAĞLIKLI GEBELİKLER VE SAĞLIKI DOĞUMLAR NASİP EDER İNŞALLAH

Insallahh canim benim artik ameliyat olmak istemiyorum derken yine ayni seyler. Bundada vardir bir hayir diyorum.kurban oldugum rabbim büyüktür
inşallah canım benimde bu 10 ay içinde 3.ameliyatım olacak şubat miyom - temmuz tiroıt şimdi de bu

Kizlar benim cikolata kistim 11 cm olmus 12 gun icinde rahmimde kalinlasma yok tarlusal icmene ragmen historiskopiyle birlikte laparoskopi olucam yani ameliyat olucam yakinda günü bana bagli.andreyle konusucam bakalim ne diyecek doktor
canim cok gecmis olsun.bence kievle görüs önce.cok hizli büyümüs gibi kist ilginc bir sekilde baska bir doktorada görünmeni tavsiye ederim,tabi önce kievden gelecek haberi bekle

cok gecmis olsun tatlim..seni okadar iyi anlıyorum ki,arka arkaya operasyonlar maddi manevi cok zorlayici oluyor.ama cok arkadaşımız malesef miyom ameliyati sonrasinda yapısıklılıkla karsilasiyor ben iki kez miyom ameliyati oldum,biri laparoskobi digeri açıktı.yapisiklilik mi olustu korkusu hic gecmemisti.
gec olsun güc olmasın,biran önce ol iyileş ve sorunsuzca kavus bebegine

Bende 2 kez miyom ameliyatı oldum ikisi de açık ve yapışıklık konusunu hiç bilmiyordum endişe etmedim sadece rahimi kaybetme korkusu yaşamıştım artık geç olmasın çok geciktim zaten hayata bebeğe de geç kalmak istemiyorum 2,5 yıllık evliyim ve yaş 47 inşallah canım rabbim hepimizin yardımcısı olsun

Bekleyip de sorunlar ciktikca cok haklisin tahammul azaliyor artik.
Ust uste operasyon da yipratici oluyor ama bazen yolumuza ufak tefek taslar cikiyor tek tek kaldirip ilerliyoruz.sonuna ulasalim da hayirlisiyla
Benim de sivi problemi surekli devam eden bir durum oldugu icin sordum.
Senin sivi hsg demi gorulmustu?

Z Zaza74 malum benim sivi dert olunca baya eskilerden forumda yazilanlari okuyorum. Sen 2018 de progesteron gecisiyle sivinin kayboldugunu gormussun.o sekilde transfer yapilmis miydi?
Bu durum uzerine histereskopi oldun mu hic ?kiev hazirliklarinda hic sivi durumu yoktu diye hatirliyorum sende.
Gruptan bu durumu paylasiyorum belki benim gibi olup da fayda saglayan birileri olur diye.
Yoksa valla benim sivi derdiyle mesgul etmek istemem:))

Eklentiler

• C31DCCE2-8483-445C-B93D-66E9F9446EFE.png
    315,7 KB · Görüntüleme: 48
Canim gelmis gecmis olsun insallahhh hersey yoluna girer yeterki saglik olsunda gerisi kolay olur diye dusunuyorum bende sayisiz ameliyat gecirdim bekarligimda basladi ameliyatlar evlendim evleneli hastanedeyim bende rabbime şükür yinede ayaktayiz. Cokk cok gecmis olsun sanada canim benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…