- 20 Temmuz 2020
- 359
- 1.715
- 43
Kesinlikle canımCok saol canim.ayy insallah oyle olur canim gününü ayarlayim hemen olup bir an once tedavi icin hazirlanmak istiyorum .gec olsun da güç olmasin insallah
Tabiki herşey güzel olcak Allahın izniyle canım içini ferah tut son sıkıntılar bunlar inşallah sonra gelsin miniklerAminnnnn cok saol canim insallah bu ameliyattan sonra hersey guzel olurda tedaviye gidebilirim.gec olsun güç olmasin.
canım geçmiş olsun hızlı büyümüş sanki inşallah sağlıkla bunu da atlatırsın... Buradaki kadınlar o kadar güçlü ki ve sağ olsunlar çok yardımcı da oluyorlar... son zamanlarda yazmadım sadece okumakla yetindim eylülde transfer düşünürken hsg de yapışıklık ve sıvı birikmesi olduğunu öğrendım çok yıprattım kendimi çok üzüldüm hem yine bir operasyon geçiricem dıye hem de zaman uzadığı için... buradaki arkadaslarla özelden konuştum destekte bulundular..Kizlar benim cikolata kistim 11 cm olmus 12 gun icinde rahmimde kalinlasma yok tarlusal icmene ragmen historiskopiyle birlikte laparoskopi olucam yani ameliyat olucam yakinda günü bana bagli.andreyle konusucam bakalim ne diyecek doktor
Bebek oncesi son hazirliklar olsun insallah…Cok saol canim.ayy insallah oyle olur canim gününü ayarlayim hemen olup bir an once tedavi icin hazirlanmak istiyorum .gec olsun da güç olmasin insallah
Rahimdeki sivi neden oluyormus?canım geçmiş olsun hızlı büyümüş sanki inşallah sağlıkla bunu da atlatırsın... Buradaki kadınlar o kadar güçlü ki ve sağ olsunlar çok yardımcı da oluyorlar... son zamanlarda yazmadım sadece okumakla yetindim eylülde transfer düşünürken hsg de yapışıklık ve sıvı birikmesi olduğunu öğrendım çok yıprattım kendimi çok üzüldüm hem yine bir operasyon geçiricem dıye hem de zaman uzadığı için... buradaki arkadaslarla özelden konuştum destekte bulundular..
canım benim inşallah sağlıkla bunu da atlatacaksın ve bir gün bizler de anne olacağız rabbim bizleri evlat evlat diye daha fazla inletmesin cennet kokulu minik meleklerimizi kucağımıza sağlıkla alalım
Insallahh canim benim artik ameliyat olmak istemiyorum derken yine ayni seyler. Bundada vardir bir hayir diyorum.kurban oldugum rabbim büyüktürcanım geçmiş olsun hızlı büyümüş sanki inşallah sağlıkla bunu da atlatırsın... Buradaki kadınlar o kadar güçlü ki ve sağ olsunlar çok yardımcı da oluyorlar... son zamanlarda yazmadım sadece okumakla yetindim eylülde transfer düşünürken hsg de yapışıklık ve sıvı birikmesi olduğunu öğrendım çok yıprattım kendimi çok üzüldüm hem yine bir operasyon geçiricem dıye hem de zaman uzadığı için... buradaki arkadaslarla özelden konuştum destekte bulundular..
canım benim inşallah sağlıkla bunu da atlatacaksın ve bir gün bizler de anne olacağız rabbim bizleri evlat evlat diye daha fazla inletmesin cennet kokulu minik meleklerimizi kucağımıza sağlıkla alalım
Amiiiiiiinnnnn insallahhhKesinlikle canımsağlıklı bir hamilelik geçireceksin diye düşün moralini yüksek tut canım inanıyorum güzellikler seni bulacak
Amiiiinnnn canimmm amin. Artik ilaclari kestirdi doktor adet olmuycakmisim bundan sonraBebek oncesi son hazirliklar olsun insallah…
Her sey hizlica cozulsun
inan neden oluyor fikrim yokRahimdeki sivi neden oluyormus?
Gec olsun guc olmasin diuoruz da cikan her aksaklik morali bozuyor hakliniz..
inşallah canım benimde bu 10 ay içinde 3.ameliyatım olacak şubat miyom - temmuz tiroıt şimdi de buInsallahh canim benim artik ameliyat olmak istemiyorum derken yine ayni seyler. Bundada vardir bir hayir diyorum.kurban oldugum rabbim büyüktür
canim cok gecmis olsun.bence kievle görüs önce.cok hizli büyümüs gibi kist ilginc bir sekildeKizlar benim cikolata kistim 11 cm olmus 12 gun icinde rahmimde kalinlasma yok tarlusal icmene ragmen historiskopiyle birlikte laparoskopi olucam yani ameliyat olucam yakinda günü bana bagli.andreyle konusucam bakalim ne diyecek doktor
cok gecmis olsun tatlim..seni okadar iyi anlıyorum ki,arka arkaya operasyonlar maddi manevi cok zorlayici oluyor.ama cok arkadaşımız malesef miyom ameliyati sonrasinda yapısıklılıkla karsilasiyorinan neden oluyor fikrim yokbir anda kendimi kapattım her şeye zaten 2021 şubatta miyom ameliyatı oldum rahim temizlensin diye sonra 2021 temmuz da tiroıt bezlerimi aldırdım ilerleyen yıllarda kansere çevirme riski olabilir diye... bebeğim olursa tiroıt ameliyatı olursam zorlanırım dedim onu sıkıştırdım araya ve sonra hsg sonuç yapışıklık ve sıvı birikmesi.... rabbim hepimize hayırlısını versin eylül transfer derken şubat sonuna kaldı hayırlısı...
gelecek hafta operasyon için doktora gidicem gün alıcam o zaman sorarım sıvı birikmesi durumunu...
moralim ınan çok bozuk eşimi çok ama çok fazla seviyorum ki biliyorum oda beni en az benim onu sevdiğim kadar çok seviyorum ama 10 ay içinde 3. ameliyat ona çok fazla
RABBİM HEPİMİZ İÇİN SAĞLIKLI GEBELİKLER VE SAĞLIKI DOĞUMLAR NASİP EDER İNŞALLAH
Bende 2 kez miyom ameliyatı oldum ikisi de açık ve yapışıklık konusunu hiç bilmiyordum endişe etmedim sadece rahimi kaybetme korkusu yaşamıştım artık geç olmasın çok geciktim zaten hayata bebeğe de geç kalmak istemiyorum 2,5 yıllık evliyim ve yaş 47cok gecmis olsun tatlim..seni okadar iyi anlıyorum ki,arka arkaya operasyonlar maddi manevi cok zorlayici oluyor.ama cok arkadaşımız malesef miyom ameliyati sonrasinda yapısıklılıkla karsilasiyorben iki kez miyom ameliyati oldum,biri laparoskobi digeri açıktı.yapisiklilik mi olustu korkusu hic gecmemisti.
gec olsun güc olmasın,biran önce ol iyileş ve sorunsuzca kavus bebegine
Kanama olmadan da kiev baslatiyor demistiniz tedaviye.Amiiiinnnn canimmm amin. Artik ilaclari kestirdi doktor adet olmuycakmisim bundan sonra
Bekleyip de sorunlar ciktikca cok haklisin tahammul azaliyor artik.inan neden oluyor fikrim yokbir anda kendimi kapattım her şeye zaten 2021 şubatta miyom ameliyatı oldum rahim temizlensin diye sonra 2021 temmuz da tiroıt bezlerimi aldırdım ilerleyen yıllarda kansere çevirme riski olabilir diye... bebeğim olursa tiroıt ameliyatı olursam zorlanırım dedim onu sıkıştırdım araya ve sonra hsg sonuç yapışıklık ve sıvı birikmesi.... rabbim hepimize hayırlısını versin eylül transfer derken şubat sonuna kaldı hayırlısı...
gelecek hafta operasyon için doktora gidicem gün alıcam o zaman sorarım sıvı birikmesi durumunu...
moralim ınan çok bozuk eşimi çok ama çok fazla seviyorum ki biliyorum oda beni en az benim onu sevdiğim kadar çok seviyorum ama 10 ay içinde 3. ameliyat ona çok fazla
RABBİM HEPİMİZ İÇİN SAĞLIKLI GEBELİKLER VE SAĞLIKI DOĞUMLAR NASİP EDER İNŞALLAH
Evet sorun olmaz demisti andrey simdi oncelik su isler bir hallolsunda gerisi kolay artikKanama olmadan da kiev baslatiyor demistiniz tedaviye.
Diger isler hayirlisiyla hallolsunz
Canim gelmis gecmis olsun insallahhh hersey yoluna girer yeterki saglik olsunda gerisi kolay olur diye dusunuyorum bende sayisiz ameliyat gecirdim bekarligimda basladi ameliyatlar evlendim evleneli hastanedeyim bende rabbime şükür yinede ayaktayiz. Cokk cok gecmis olsun sanada canim benimBende 2 kez miyom ameliyatı oldum ikisi de açık ve yapışıklık konusunu hiç bilmiyordum endişe etmedim sadece rahimi kaybetme korkusu yaşamıştım artık geç olmasın çok geciktim zaten hayata bebeğe de geç kalmak istemiyorum 2,5 yıllık evliyim ve yaş 47inşallah canım rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Valla beklemek en zoru insani yipratiyor.Evet sorun olmaz demisti andrey simdi oncelik su isler bir hallolsunda gerisi kolay artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?