• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

A benim cikolata kistim 11 cm olmus 12 gun icinde rahmimde kalinlasma yok tarlusal icmene ragmen historiskopiyle birlikte laparoskopi olucam yani ameliyat olucam yakinda günü bana bagli.andreyle konusucam bakalim ne diyecek doktor
Geçmiş olsun .Hayırlısı ile atlatın da bebeğinize kavuşun inşallah😊🙏

Kizlar benim cikolata kistim 11 cm olmus 12 gun icinde rahmimde kalinlasma yok tarlusal icmene ragmen historiskopiyle birlikte laparoskopi olucam yani ameliyat olucam yakinda günü bana bagli.andreyle konusucam bakalim ne diyecek doktor
Geçmiş olsun 🙏🏻 inşallah ağrısız sızısız bir ameliyat olur.

Kizlar benim cikolata kistim 11 cm olmus 12 gun icinde rahmimde kalinlasma yok tarlusal icmene ragmen historiskopiyle birlikte laparoskopi olucam yani ameliyat olucam yakinda günü bana bagli.andreyle konusucam bakalim ne diyecek doktor
Çok geçmiş olsun canım. Ameliyatın güzelce geçer ve tedaviye başlarsın inşallah🤲🏻🤲🏻 Seninde güzel haberlerini bekliyorum aklımdasın 💕

Gecmiş olsun canım amelıyatını ol güzelce temizlensin sonra tedavıne başla🥰Gec olsun sonu güzel olsun inşallah güzel haberlerını alacagız😘

Geçmiş olsun canımmm Allah şifa versin tez vakitte iyileşirsin inşallah 🙏

Kızoşlşşşşllaaaaaarrrr her kes bura😂😂😍😍😍
Pazar gece 23.00 kanamam oldu sancı ve ağrıyla
Parmak kadar parça ve başında tırnak kadar beyaz baloncuk
Çok kötü halimle ben düşürdüm dedim ve ilaçları nerdeyse hiç içmek istemiyordum
Kanamam düşürdükten sonra anında durdu
Bugün ultrasona girdim
Veeeeeeeeeee onu gördüm😍😍😍😍😍
Kese bir tane 7 mm
Kontürleri düzgün
Çok şükür
Maşallah
Allahıma çok şükür
Bin şükür
Darısı isteyen her kese
Kalp atışına 2 hafta sonra gel dedi😄😄😄😄😄
Dedim yazım kızlarıma
Beni merak etmişler🤲💋💋🤲🤲🤲🤲💋💋💋💋
Zazammmm cok sukur cok tebrik ediyorum🥰🥰🙏 insalah kalp atisini da bizimle paylas en kisa zamanda❤️

Cok cok gecmis olsun 🙏 herseyde vardir bir hayir Eftalioscum, hersey yolunda gitsin 😘

Bunda da vardır bir hayır , Rabbimin senin için daha güzel planları vardır. Herşey güzel olacak :dua:

Canım hayırlısıyla sorun ortadan kalksın ki yavruna sağlıklı sorunsuz bi şekilde kavuş 🙇‍♀️ histereskopi bende olmustum hakkinda hayirlisi olsun insallah

Canım hayırlısıyla sorun ortadan kalksın ki yavruna sağlıklı sorunsuz bi şekilde kavuş 🙇‍♀️ histereskopi bende olmustum hakkinda hayirlisi olsun insallah
Insallah canim historoskopiden korkmuyorumda daha onceden yapisikliklarim acilmisti. Tekrardan bakilacak tek korkum laporoskopi bekarken olmustum en son. Rahmim en azindan bebek icin hazir olur.

Gecmiş olsun canım amelıyatını ol güzelce temizlensin sonra tedavıne başla🥰Gec olsun sonu güzel olsun inşallah güzel haberlerını alacagız😘
Saol canim benim.aynen gec olsun guc olmasin azcik ameliyattan tirssamda rahmimi temizleyecekler ardindan da kistimi sonrasi kolay artik.

Çok geçmiş olsun canım. Ameliyatın güzelce geçer ve tedaviye başlarsın inşallah🤲🏻🤲🏻 Seninde güzel haberlerini bekliyorum aklımdasın 💕
Canimsin.cok saol canimm insallah su ameliyat iside olsun bitsinde artik tedaviye gideyim.❤❤❤❤❤

Back