- 28 Aralık 2018
- 1.067
- 2.075
- 83
- 45
Tesekkurederim bakarız dendiyse geriside gelir artık çok şükürohh ya süper haber..daha da yumuşar birkaç güne.fırsat kollamaya devam bacım
Saol panda canGözünaydın canım
Aminnn canım benim çok saolHadi inşallah canım benim
Allah tez zamanda nasip etsin
Geçmiş olsun .Hayırlısı ile atlatın da bebeğinize kavuşun inşallahA benim cikolata kistim 11 cm olmus 12 gun icinde rahmimde kalinlasma yok tarlusal icmene ragmen historiskopiyle birlikte laparoskopi olucam yani ameliyat olucam yakinda günü bana bagli.andreyle konusucam bakalim ne diyecek doktor
Geçmiş olsunKizlar benim cikolata kistim 11 cm olmus 12 gun icinde rahmimde kalinlasma yok tarlusal icmene ragmen historiskopiyle birlikte laparoskopi olucam yani ameliyat olucam yakinda günü bana bagli.andreyle konusucam bakalim ne diyecek doktor
Çok geçmiş olsun canım. Ameliyatın güzelce geçer ve tedaviye başlarsın inşallahKizlar benim cikolata kistim 11 cm olmus 12 gun icinde rahmimde kalinlasma yok tarlusal icmene ragmen historiskopiyle birlikte laparoskopi olucam yani ameliyat olucam yakinda günü bana bagli.andreyle konusucam bakalim ne diyecek doktor
Gecmiş olsun canım amelıyatını ol güzelce temizlensin sonra tedavıne başlaKizlar benim cikolata kistim 11 cm olmus 12 gun icinde rahmimde kalinlasma yok tarlusal icmene ragmen historiskopiyle birlikte laparoskopi olucam yani ameliyat olucam yakinda günü bana bagli.andreyle konusucam bakalim ne diyecek doktor
Geçmiş olsun canımmm Allah şifa versin tez vakitte iyileşirsin inşallahKizlar benim cikolata kistim 11 cm olmus 12 gun icinde rahmimde kalinlasma yok tarlusal icmene ragmen historiskopiyle birlikte laparoskopi olucam yani ameliyat olucam yakinda günü bana bagli.andreyle konusucam bakalim ne diyecek doktor
Zazammmm cok sukur cok tebrik ediyorumKızoşlşşşşllaaaaaarrrr her kes bura
Pazar gece 23.00 kanamam oldu sancı ve ağrıyla
Parmak kadar parça ve başında tırnak kadar beyaz baloncuk
Çok kötü halimle ben düşürdüm dedim ve ilaçları nerdeyse hiç içmek istemiyordum
Kanamam düşürdükten sonra anında durdu
Bugün ultrasona girdim
Veeeeeeeeeee onu gördüm
Kese bir tane 7 mm
Kontürleri düzgün
Çok şükür
Maşallah
Allahıma çok şükür
Bin şükür
Darısı isteyen her kese
Kalp atışına 2 hafta sonra gel dedi
Dedim yazım kızlarıma
Beni merak etmişler
Cok cok gecmis olsunKizlar benim cikolata kistim 11 cm olmus 12 gun icinde rahmimde kalinlasma yok tarlusal icmene ragmen historiskopiyle birlikte laparoskopi olucam yani ameliyat olucam yakinda günü bana bagli.andreyle konusucam bakalim ne diyecek doktor
Bunda da vardır bir hayır , Rabbimin senin için daha güzel planları vardır. Herşey güzel olacakKizlar benim cikolata kistim 11 cm olmus 12 gun icinde rahmimde kalinlasma yok tarlusal icmene ragmen historiskopiyle birlikte laparoskopi olucam yani ameliyat olucam yakinda günü bana bagli.andreyle konusucam bakalim ne diyecek doktor
Canım hayırlısıyla sorun ortadan kalksın ki yavruna sağlıklı sorunsuz bi şekilde kavuşKizlar benim cikolata kistim 11 cm olmus 12 gun icinde rahmimde kalinlasma yok tarlusal icmene ragmen historiskopiyle birlikte laparoskopi olucam yani ameliyat olucam yakinda günü bana bagli.andreyle konusucam bakalim ne diyecek doktor
Insallah canim historoskopiden korkmuyorumda daha onceden yapisikliklarim acilmisti. Tekrardan bakilacak tek korkum laporoskopi bekarken olmustum en son. Rahmim en azindan bebek icin hazir olur.Canım hayırlısıyla sorun ortadan kalksın ki yavruna sağlıklı sorunsuz bi şekilde kavuşhistereskopi bende olmustum hakkinda hayirlisi olsun insallah
Amiinnn canim benim insallah artik hallolurda bir an önce tedaviye baslarim. En azindan bundada vardir bir hayir.Bunda da vardır bir hayır , Rabbimin senin için daha güzel planları vardır. Herşey güzel olacak
Cok saol canim benim.aminnn insallah hersey tertemiz olsunki bende tedaviye odaklanabilirim artik.Cok cok gecmis olsunherseyde vardir bir hayir Eftalioscum, hersey yolunda gitsin
Aminnnnn cok saol canim insallah bu ameliyattan sonra hersey guzel olurda tedaviye gidebilirim.gec olsun güç olmasin.Geçmiş olsun canımmm Allah şifa versin tez vakitte iyileşirsin inşallah
Saol canim benim.aynen gec olsun guc olmasin azcik ameliyattan tirssamda rahmimi temizleyecekler ardindan da kistimi sonrasi kolay artik.Gecmiş olsun canım amelıyatını ol güzelce temizlensin sonra tedavıne başlaGec olsun sonu güzel olsun inşallah güzel haberlerını alacagız
Canimsin.cok saol canimm insallah su ameliyat iside olsun bitsinde artik tedaviye gideyim.❤❤❤❤❤Çok geçmiş olsun canım. Ameliyatın güzelce geçer ve tedaviye başlarsın inşallahSeninde güzel haberlerini bekliyorum aklımdasın
Cok saol canim.ayy insallah oyle olur canim gününü ayarlayim hemen olup bir an once tedavi icin hazirlanmak istiyorum .gec olsun da güç olmasin insallahGeçmiş olsuninşallah ağrısız sızısız bir ameliyat olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?