Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canim kanaman oldu mu ?Kızlar Günaydınnnnn, Ekim 21de transfer olmuştum hatırlarsınız ptesi verdiğim kan 421 çarşamba 1042 iken bu sabah verdiğim 1600 çıktı bu işte bir terslik var dimi ?? başına bu tarz birşey gelen var mı ?
bir de 2 kati değil de %60 a ıkadar normal sayar doktorlar. doktorla konuştun mu ?Kızlar Günaydınnnnn, Ekim 21de transfer olmuştum hatırlarsınız ptesi verdiğim kan 421 çarşamba 1042 iken bu sabah verdiğim 1600 çıktı bu işte bir terslik var dimi ?? başına bu tarz birşey gelen var mı ?
Benim bu tedavimde bir yumurtamda iki kistim vardı,ama doktor umursamadıGünaydın kızlar , ilaçlara başlayalı 1 hafta oldu bugun son kez bi ultrason istemişti Andrey, doktor kist var doktorunuza iletirsiniz dedi Andrey e gönderdim inşallah tedaviyi etkilemez
herhangi bir lekelenme vs yok. Gögüs hassasiyetim de kayboldu 3-4 gündür. Andreye yazdım herşey yolunda strese girme kızların çoğu yaşadı bunu dedi ama ben stres yaptım bilebir de 2 kati değil de %60 a ıkadar normal sayar doktorlar. doktorla konuştun mu ?
Hiç tedirgin olmaKızlar Günaydınnnnn, Ekim 21de transfer olmuştum hatırlarsınız ptesi verdiğim kan 421 çarşamba 1042 iken bu sabah verdiğim 1600 çıktı bu işte bir terslik var dimi ?? başına bu tarz birşey gelen var mı ?
Birde unutma % 60 artışın varKızlar Günaydınnnnn, Ekim 21de transfer olmuştum hatırlarsınız ptesi verdiğim kan 421 çarşamba 1042 iken bu sabah verdiğim 1600 çıktı bu işte bir terslik var dimi ?? başına bu tarz birşey gelen var mı ?
İşte bu kan vermekte iyi bir şey değilherhangi bir lekelenme vs yok. Gögüs hassasiyetim de kayboldu 3-4 gündür. Andreye yazdım herşey yolunda strese girme kızların çoğu yaşadı bunu dedi ama ben stres yaptım bile
Siz ona mı devam ettiniz? Güvenilir ve işinin ehli dr bulmak çok zor .merhaba, Dr.Faruk Buyru yu öneririm. Fulyada ofisine yada fulya acıbadem de gidebilirsiniz.
Güvenilir ve işinin ehlidir. Özel mesaj atabilir miyim Size forum üzerinden? ( özel mesaja kapalı yazıyor da şu an )Siz ona mı devam ettiniz? Güvenilir ve işinin ehli dr bulmak çok zor
canim benim,herhangi bir lekelenme vs yok. Gögüs hassasiyetim de kayboldu 3-4 gündür. Andreye yazdım herşey yolunda strese girme kızların çoğu yaşadı bunu dedi ama ben stres yaptım bile
Cehalet dediğin..Benim bu tedavimde bir yumurtamda iki kistim vardı,ama doktor umursamadı
Ve çok şükür hamileyim
İnşallah sanada etkilemez kist
Benimkilerin büyüklüyü 13 ve 9 mm di
SeninkiEki Görüntüle 2946281 Eki Görüntüle 2946282
Adamlarin söyledigi günde kan versek problemsiz devam edecek. erken veriyoruz batiyor cikiyor. biz de strese giriyoruz. Buna ben de dahilimİşte bu kan vermekte iyi bir şey değil
Ancak stres
İlk kanı verdin ikinciyide verdin artık yeter
Hadi bakalim hayirlisi insallah.Kızlarrrr günaydın geçen gün eşimle konuşurken tesadüfen laf çocuk konusuna geldi fırsat tan istifade hemen lafı kiew e getirdim ağzında geveledi bakarız falan dedi yaniiiiii yumsadı sanki kiew yolcusuuu kalmasinnnnninşalalh bende kiew e gidebilecegim sanki
Ayyy gözün aydın olsun kuzumKızlarrrr günaydın geçen gün eşimle konuşurken tesadüfen laf çocuk konusuna geldi fırsat tan istifade hemen lafı kiew e getirdim ağzında geveledi bakarız falan dedi yaniiiiii yumsadı sanki kiew yolcusuuu kalmasinnnnninşalalh bende kiew e gidebilecegim sanki
ayy şükür yaaa Arnavut inadı kırıldı demek ki çoook sevindim Bundan sonrası su gibi geçsin inşallahKızlarrrr günaydın geçen gün eşimle konuşurken tesadüfen laf çocuk konusuna geldi fırsat tan istifade hemen lafı kiew e getirdim ağzında geveledi bakarız falan dedi yaniiiiii yumsadı sanki kiew yolcusuuu kalmasinnnnninşalalh bende kiew e gidebilecegim sanki
ohh ya süper haber..daha da yumuşar birkaç güne.fırsat kollamaya devam bacımKızlarrrr günaydın geçen gün eşimle konuşurken tesadüfen laf çocuk konusuna geldi fırsat tan istifade hemen lafı kiew e getirdim ağzında geveledi bakarız falan dedi yaniiiiii yumsadı sanki kiew yolcusuuu kalmasinnnnninşalalh bende kiew e gidebilecegim sanki
Bunları ben de yaşamadım. lekelenmem olmadı, belki tek kese olmasındandır bilemiyorum. kesin bende sorun var diye habire farklı doktorlara gittim ama çok şükür bir sorun görülmedi. Son gittiğim doktor illa bulanmak mı istiyorsun diye dalga geçti hattabir de daha önceden çok fazla tüp bebek denediğin için vücudun hormonlara alışkın dedi ondan çabuk adapte olabilirmiş. Herkeste belirtiler farklı olabiliyormuş bir de dün bir arkadaş yazmıştı b12 yüksekse bulantı olmaz gibi bir şey, benim normalden çok yüksek muhtemelen onun etkisi oldu bir de sanırım genetik geçiş de etkili. Tek sıkıntı kaç ay oldu ama sürekli adet olacak gibi kasık ağrılarım devam ediyor hatta çok daha fazla şekilde aslında o da normalmiş ama insan korkuyor yine de tabi hiç belirti aramayın kendinizde hepimizin vücut yapısı birbirinden çok farklı, sağlıkla gelsin bebişinizherhangi bir lekelenme vs yok. Gögüs hassasiyetim de kayboldu 3-4 gündür. Andreye yazdım herşey yolunda strese girme kızların çoğu yaşadı bunu dedi ama ben stres yaptım bile