Benimde bazen kasıkta ağrı oluyor,göbek etrafı,göbek altı
Direk tırsıyorum
Çok şükür sonra geçiyor

Belirti aramıyorum aslında daha önceki deneyimlerimde gördüm bunu birinde göğüs hassasiyeti olurken diğerinde olmayabiliyor. Lakin beta değeri endişelendirdi beni ilkinde 3e katlarken 2.de bu kadar az artması elim yüreğimde her an bi ağlamaklı ayy çekilmez bişii oldum ben

Y YesilDomates canım 1000’i geçince kese görünüyor en güzeli gir ultrasona keyfine bak rakamlara bu kadar takılma her vücut farklı , birisinin 25-89-100-130-400-1200 falan diye artarak gitmişti gayet sağlıklı bebeği doğdu , tıp her zaman doğruyu söylemiyor iyi düşün iyi olsun

Panda' cım sen bizi okumasan mı acaba
İnşallah herşey yolundadır

Çok sevindimmmmmmm
Zaten 2 erkek olsun istiyordu
Allah gönlüne göre verdi... şükür....
Söyle gelsin buraya

Korkma canım en az %60 olması gerekiyor artışın seninki de olmuş zaten.
Olmadı yine bakarsın 2 gün sonra daha da iyi çıkar inşallah sonucun.

Stres yapma diyorum da tabi icini kemirir bu artislar..en iyisi 2 den sonra bakmamak
Kese muayenesine gitsen olur mu

İnşallah canım evlat hasreti çeken herkese Rabbim nasip etsin.. vakti zamanı var herşeyin bak bana yine sabrediyorum dua ediyorum herşeyin hayırlısı canım yipratma kendini olacağını günü sabırla bekle ❤

Hadi inşallah canım benim
Allah tez zamanda nasip etsin

Amin insallah o gunler bekleyen herkese nasip olacak

Canımm stres yapma artışı çok bilmem ama herkes iyi diyo herşey yolunda gidecek inanıyorum sağlıkla ben yavrularını kucağına alacaksın

Günaydın kızlar , ilaçlara başlayalı 1 hafta oldu bugun son kez bi ultrason istemişti Andrey, doktor kist var doktorunuza iletirsiniz dedi Andrey e gönderdim inşallah tedaviyi etkilemez
benimde kistim var canım sıkıntı olmadı inş sana da olmaz içini rahat tut onlar seni yönlendirir

Canımm stres yapma artışı çok bilmem ama herkes iyi diyo herşey yolunda gidecek inanıyorum sağlıkla ben yavrularını kucağına alacaksın
Canım yaa aslında bende biliyorum bu artışın yeterli geldiğini ama bi modum düştü 3e katlar iken bu artık. Bakalım nasibim neyse bekleyip göreceğim.

Canım yaa aslında bende biliyorum bu artışın yeterli geldiğini ama bi modum düştü 3e katlar iken bu artık. Bakalım nasibim neyse bekleyip göreceğim.
Test gününü bile beklerken nasıl stres heyecan oluyoruz canım şimdi bunları yaşaman normal ama kafanı dağıtacak yeni şeyler bul sürekli düşünmemiş olursun rahat ol bebislerin annesi

Gözünaydın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…