Seni her kes doğru anladı kuzum
İyi ki aramızdasın
İnşallah prensesine kavuşasın ve çok mutlu olasın
Ben eminim ona gözün gibi bakıcan
Her halde kucaktan burakmazsın
Onu nakadar arzuladığını senelerce biliyorum
Şükür bu gününe

D diyarree Başınız sağolsun... Tarifsiz bir acıdır... Bu şekilde düşünerek bence en doğrusunu yapmışsınız. Umarım bu acının neticesinde yüzünüzü güldürecek sonuçlar yaşarsınız.

P pandaaa bu habere çok sevindim. İnşallah Allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin minik yavrularını bundan sonraki süreçte de ömrünüz hep musmutlu geçsin

Çok sevindim Allah sağlıkla sıhhatle mutlulukla kucağına almak nasip etsin ne kadar çok kalpten istemişse Allah erkek bebeklerini nasip etmiş

L La Luna bunu görmüşken geçemedim. Bu konuda sizi baya darlayan da benim sanırım her soruma yanıt veriyorsunuz teşekkür ederim Allah miniklerinizi sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin

Canım yavrularını sağlıkla kucağına al inşallah,

Abla cumartesi güzel.haberlerini bekliyoruz

Ben hala deli gibi safra cikariyorim ve gun boyunca bulsanti, kusma ve tukuruk salgisi hala devam ediyor ve doguma 1ay kaldi...inş sizinkisi bu kadar dvm etmez cunku bi zmn sonra insanin ciddi derecede hayat kalotesi düşüyor
Canım benim de çok zamanım yok bebeklerim dördüz

Ay maşallah maşallah Rabbim kucağına sağlıkla aldırsın ah be zirka ne güzel beraber dördüz dördüz gezcektikşaka bir yana oğluşları hayırlı olsun

Canım benim Rabbim en kısa zamanda sizlere de nasip etsin hep dualarımdasınız Allah razı olsun inşallah Bu topikte olan herkese dua ediyorum bu yolda emek harcayanları Rabbim en kısa zamanda sevindirsin

Allah razı olsun canım benim inşallah

Canım tekrar basın sağolsun. Acı büyük ama zaman bunun da ilacı. Eşine ve sana sabırlar diliyorum. Bu acılar sindirilsin ki sonraki mutlulukları büyüterek yaşayın. Herşeyin vakti saati var. Bebislerin zamanıni biraz daha var demekki. Eşine ve sana bu acıları hafiflettirecek evlatlarınızi zamanı gelince sağlıkla kucaklayin inşallah

Pandacım çok sevindim bebislerinin hepsinin seninle olmasına. Anneleri gibi savaşçı çıktılar afferin onlara lütfen pandacım özellikle sen hiçbir şeye sinirlenip kızma olabildiğince sakin ve relax kal. Sen bizim nazar boncuğumuzsun. Bizlere de bu arada bol bol dua et malum seninki *4 Sağlık ve rahatlıkla hamileliğini tamamlarsin inşallah. Dualarımdasın

Canım Z Zumrom Hep dua ediyorum inan ki Rabbim en kısa zamanda nasip etsin ummadığınız anda sevindirsin

Canım Z Zumrom Hep dua ediyorum inan ki Rabbim en kısa zamanda nasip etsin ummadığınız anda sevindirsin

Çok şükür çok sevindim gönlü temiz güzel arkadaşım sağ salim da kucağına alsın inşallah

Kasım ekibine şimdiden bol sans diliyorum. Başta LittleBlueDaisy M Makaron ve benim transferim sırasında on görüşmeye gelip benimle o heyecanlı günü paylaşan yüreği kendi güzel gizli takipcimin ve bütün tedavide olanların hayırlısıyla gönüllerinin muradlarina kavuşmaları için dua ediyorum. Hepiniz inşallah üçer dörder dönersiniz. Dualarımdasınız

Güzel dualarınız için çook teşekkür ederim inşallah hepimiz muratlarımızla döneriz kievden bu forumda birbirine destek olan kim varsa gizli veya açıktan dualarını kabul etsin rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…