Pandaa işte onunçin diyorum sen Annelerin AnnesisinAy maşallah maşallah Rabbim kucağına sağlıkla aldırsınah be zirka ne güzel beraber dördüz dördüz gezcektik şaka bir yana oğluşları hayırlı olsun
İnşallah ZumronumAmin Zazam amin. İnşallah hayirlisiosenin şu miniğin gümbür gümbür kalbini duyalım vakti saati gelince de inşallah banada nasip olur bunları konuşmak
Zumronum gizli takipçiden haberi sen verirsin artıkKasım ekibine şimdiden bol sans diliyorum. BaştaLittleBlueDaisy M Makaron ve benim transferim sırasında on görüşmeye gelip benimle o heyecanlı günü paylaşan yüreği kendi güzel gizli takipcimin ve bütün tedavide olanların hayırlısıyla gönüllerinin muradlarina kavuşmaları için dua ediyorum. Hepiniz inşallah üçer dörder dönersiniz. Dualarımdasınız
merhaba, Dr.Faruk Buyru yu öneririm. Fulyada ofisine yada fulya acıbadem de gidebilirsiniz.Arkadaşlar merhaba Kiev de tedavi öncesi kontroller için İstanbul’da gidebileceğim dr önerebilir misiniz? İnşallah transfer sonrası da olumlu olursa İstanbul’da iyi bir dr a gitmek istiyorum
İnşallahAmiiinnn canım
Allah işinizi kolaylaştırsın
Eşinizin problemleri çözülsün
Aslında öyle herşeyin bi zamanı var doğum, ölüm nikah şaşmaz derler, nasibimizde varsa zatrn bir şekilde nasip eder Allah, ama işte malesef bazen umutsuzlukla doluyor insanın içi ne kadar da rahat davranmaya düşünmemeye çalışsak ta bazen afakanlar basıyor, ben sürekli eşime çatıp durdum senin yüzünden diye diye, eğer o zaman devaö etmiş olsaydık ve pozitifi görseydim şimdi bebeklerim 2 aylık olacaktı diye ona sarıyorum bazen.. Allah yardımzımız olsun hepimiz çok hırpalanıyoruz kendi içimiz de kendimizi hırpalıyoruz.Allah razı olsun canım herşeyde var bir hayır sonuçta çocuğu tek başıma yapamam yada o mutsuzken ondan bana destek olmasını bekleyemem ben onu çok iyi anlıyorum bu derdinin üzüntüsünün arasında benden özür dileyecek kadar ince düşünmüşse benim de onu düşünmem lazımsende üzme kendini böyle zamanlarda destek olmak lazım için içini yemesin nasipte ne varsa o olur de rahat bırak kendini
Amim canım benim inşallah o günleri de görürüz hep birlikte, sen de sayfada il karşılaştığım kızlardansın, tedavilerimiz hemen hemen aynı döneme denk geliyordu ben gidemedim onu zor atlattım, rabbim sana da güç kuvvet versin inşallah donmuş embriyolarınla en yakın ve en doğru zamanda Annelik hazzını yaşa inşallahCanım vakti zamanı gelince olacaktır üzülme inşallah tedaviye basladığını söylediğin günler gelecek beraber gün sayıcaz pozitifle sevinicez herşey güzel olacak biraz sabret ❤❤
Allah razı olsun gebelerin duası kabul oluyor Allahın izni ile buna çok kere şahit oldum ben, dilerim duaların kabul olur isteyen herkez hayırlısı ile kavuşur bebelerineCanım benim Rabbim en kısa zamanda sizlere de nasip etsin hep dualarımdasınız Allah razı olsun inşallahBu topikte olan herkese dua ediyorum bu yolda emek harcayanları Rabbim en kısa zamanda sevindirsin
CanımsınZ Zaza74 , benim idölüm.. Mayıs ayı gibi istanbuldaki son negatif tedaviden sonra , bu foruma donasyonu öğrenmek için girmeye başladım.. Şaşkın şaşkın takılıyordum..@zaza74 e hayran kaldım.Çünkü kendisi de bu yolda zorluk çekerken bizlere yardım etmeye çalışıyordu.. Ona laf söyletmem.ALLAH onu sağlıklı evlatlarla ödüllendiricek inanıyorum. Bebeklerinin ilk mama çantasını ben alacağım inşallah. Sorularıma yanıt veren başta Z Zaza74 olmak üzere tüm kader arkadaşlarıma çok teşekkur ederim :) Burda bebeklerimizin yaramazlıkların dan bahsedelim seneye inşallah.SEVGİLERR
Kistin boyutu küçük ise birşey olmaz korkmaGünaydın kızlar , ilaçlara başlayalı 1 hafta oldu bugun son kez bi ultrason istemişti Andrey, doktor kist var doktorunuza iletirsiniz dediAndrey e gönderdim inşallah tedaviyi etkilemez
Normal hamilelikte oluyormus da transfer öncesi işte o kafama takıldıKistin boyutu küçük ise birşey olmaz korkmaAblamda da hamileyken kist var dedi doktoru 1 ay sonra doktora gidince kist falan gorulmuyordu korkma canım etkilemez bence.
Yükseldigi sürece terslik olmuyor diye biliyorum içini ferah tut senKızlar Günaydınnnnn, Ekim 21de transfer olmuştum hatırlarsınız ptesi verdiğim kan 421 çarşamba 1042 iken bu sabah verdiğim 1600 çıktı bu işte bir terslik var dimi ?? başına bu tarz birşey gelen var mı ?
Sen gönlünü ferah tutNormal hamilelikte oluyormus da transfer öncesi işte o kafama takıldı
Canım Zazam şu an heeseyi bıraktım hiçbir şey yapmıyorum sayılır ama gün gelip tekrar başlayacağım zaman dibine kadar araştıracağımİnşallah Zumronum
Ama lütfen pes etme
Negativin nedeninin peşini burakma
Büyük bir zevk ve heyecanla seve seve veririm tabiiki şu an kievde herşey yolunda transfer gününü bekliyorZumronum gizli takipçiden haberi sen verirsin artık
Sende iyiki varsin❤❤❤❤İyi ki varsınız
Olucak cani kardesim olucak seninde benimde hepimizin sesini er gec duyucak rabbim insallahhhh inan o kadar cok istiyorumki seninde anne olmani olucak buna yurekten inaniyorum benAmin Zazam amin. İnşallah hayirlisiosenin şu miniğin gümbür gümbür kalbini duyalım vakti saati gelince de inşallah banada nasip olur bunları konuşmak
Aynen katiliyorum rabbim bize bu mücadelede guc kuvvet versin insallahhhhCanımsın
İnşallah biz mücadeleci kadınlar kazanıcaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?