• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sanırım ben demek istediğimi tam olarak anlatamadım. Bu site,hepimizin sorularına cevap bulmak için en çok başvurduğu yer, en yakınlarımıza bile diyemediğimizi burda birbirimize anlatıyoruz. Ben soru sorulduğundan rahatsız olduğuma dair bir ifade kullandığımı düşünmüyorum ama yanlış anlaşıldım sanırım.

Dediğinize katılıyorum bencilce sadece soru sorup, istediği cevabı alıp sonra hiçbir şeye karışmamak en azından bir tebrik bile etmemek gerçekten çok rahatsız edici.

Benim tedavim olumlu, burdan çok yazmasam da zazayla özelden sürekli yazıştık sağolsun bana her konuda çok yardımcı oldu. Belki de o yüzden niyetini bildiğimiz insanların farklı şekilde yaftalanması ister istemez karşımızdakini savunma ihtiyacı geliştiriyor😊
Seni her kes doğru anladı kuzum
İyi ki aramızdasın
İnşallah prensesine kavuşasın ve çok mutlu olasın
Ben eminim ona gözün gibi bakıcan😍
Her halde kucaktan burakmazsın😂
Onu nakadar arzuladığını senelerce biliyorum
Şükür bu gününe❤️🤲💋

İnşallah inşallah Zaza cım allahım hiç kimseyi evlat ile sınamasın hepimize sağlıklı evlat versin 🙏🙏Kayın babam genç yaştaydı ve aniden öldü vefatı eşimi çok aşırı sarstı ben bile hala şoktayım onu düşünemiyorum bile açıkçası kıyamadım konuyu şu aşamada açmaya ama eşim arada bana tedavi tarihimiz ertelendi farkındayım hakkını helal et şoktayım dedi bende biraz daha kendini toparla öyle yeniden konuşup tarih oluştururuz dedim o kendini iyi hissedip konuşana kadar bekleyeceğim 🙏
D diyarree Başınız sağolsun... Tarifsiz bir acıdır... Bu şekilde düşünerek bence en doğrusunu yapmışsınız. Umarım bu acının neticesinde yüzünüzü güldürecek sonuçlar yaşarsınız. 🤲

Teşekkür ederim canım bebekler iyi, iki gün önce ikiz bebeklerimin arasındaki zarı deldi doktorum ver küçük bebeğim kurtuldu çok şükür ♥️Biz ondan vazgeçmedik o da bizi bırakmadı😍 Şimdi büyüyorlar annelerini yatağa düşürdükleri yetmezmiş gibi kasık ağrılarım arttı rahim büyüdükçe 😌 Rabbim hepinize ummadığınız mutluluklar nasip etsin inşallah 🤲🏻
P pandaaa bu habere çok sevindim. 💐 İnşallah Allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin minik yavrularını♥️♥️ bundan sonraki süreçte de ömrünüz hep musmutlu geçsin 😊😊

Kızlaaaarrrr
Az önce Zirkamdan güzel haber geldi
İki bebeği reduksiyon yaptı biliyorsunuz cmrtesu
Bugün ilk müayinesi vardı
Çok şükür hiç kanaması olmadan o iki bebek küçülmüş
Veeeeeee Zirkamın iki erkek bebeği olucakmışşşş😂😂😂
Dualarımız kabul oldu
Oğul diye diye duruyordu😍
Çok sevindim Allah sağlıkla sıhhatle mutlulukla kucağına almak nasip etsin 🤲 ne kadar çok kalpten istemişse Allah erkek bebeklerini nasip etmiş ♥️💐

Hem ne dualar ediyorum yastığa başımı her koyduğumda hepinize, hepimize.. Hepimizin hikayesi ayrı bi survivor resmen.

Bizde SİZİ seni öperiz teyzesi 🥰🥰

Bulantılarla mücadele edip aynı zamanda işe devam etmeye çalışıyorum o yüzden bi kaç günlük biriktirip okuyorum hepinizi, yolumuz çok güzel arkadaşlar sonu çok ışıklı hepiniz emeğinizin karşılığını alın en mümkün zamanda inşallah 🙏🏻

Arada sperm donasyonu olduğumuzdan bahsediyorum bilerek kilit kelimeler kullanarak ki benim gibi arama yapan kişilerin önüne düşeyim sorularına yardımcı olayım elimden geldiğince diye ama yine de yazışmalar arasında kaçırırsam beni bilen arkadaşlar etiketleme yapıp paylaşırsa daha çok kişiye ulaşır, anlatırım bende sürecimizi Z Zaza74
L La Luna bunu görmüşken geçemedim. Bu konuda sizi baya darlayan da benim sanırım 😊 her soruma yanıt veriyorsunuz teşekkür ederim 😊 Allah miniklerinizi sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin ♥️♥️♥️

Ayy zazacım doktorumun ismini doğum yapınca söyleyeyim yoksa ifşa olurum küçük şehirde yaşıyorum😅 ama böyle bir sıkıntısı olan olursa bana yazsın kesinlikle yardımcı olurum♥️ Önce Rabbim e sonra doktoruma sonsuz şükürler olsun gerçekten çok çabaladı ve kurtardı.Gabriel in bahsettiği Prof.Dr.Cihat Şen’in öğrencisi benim doktorum.
Canım yavrularını sağlıkla kucağına al inşallah, ♥️♥️♥️💙

Çok teşekkürler canım hepimizin inşallah 🙏 son 2 gündür ve bugün kanamam yok çok şükür kendime bi maşallah diyim 🧿🙃 cumartesi de kontrolüm var bakalım inşallah içerde de durmuştur da artık hamileliğin keyfini çıkarırız 🤰🏻👼🤰🏻👼 darısı isteyen herkese inşallah 🙏 sağlıklı hayırlı bebişler olsun 🙏🎈
Abla cumartesi güzel.haberlerini bekliyoruz 💙♥️

Ben hala deli gibi safra cikariyorim ve gun boyunca bulsanti, kusma ve tukuruk salgisi hala devam ediyor ve doguma 1ay kaldi...inş sizinkisi bu kadar dvm etmez cunku bi zmn sonra insanin ciddi derecede hayat kalotesi düşüyor 🥵🥵🤯🥶
Canım benim de çok zamanım yok bebeklerim dördüz 🤰🏻🌹

Kızlaaaarrrr
Dualarımız kabul oldu
Ay maşallah maşallah Rabbim kucağına sağlıkla aldırsın 🌹 ah be zirka ne güzel beraber dördüz dördüz gezcektik😜😜şaka bir yana oğluşları hayırlı olsun♥️

P pandaaa çok sevindim canım 4 meleğin de hala seninle olmasın 🤲🤲 ilk transfer olduğun zamanlarda bende tedaviye yeni başlayacaktım sayfada konuştuğum ilk kızlardansın takip ediyorum durumunu, Rabbim nazardan korusun kollasın seni ve yavrularını ❣️
Canım benim Rabbim en kısa zamanda sizlere de nasip etsin hep dualarımdasınız Allah razı olsun inşallah 😍 Bu topikte olan herkese dua ediyorum bu yolda emek harcayanları Rabbim en kısa zamanda sevindirsin 🤲🏻

D diyarree Başınız sağolsun... Tarifsiz bir acıdır... Bu şekilde düşünerek bence en doğrusunu yapmışsınız. Umarım bu acının neticesinde yüzünüzü güldürecek sonuçlar yaşarsınız. 🤲

P pandaaa bu habere çok sevindim. 💐 İnşallah Allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin minik yavrularını♥️♥️ bundan sonraki süreçte de ömrünüz hep musmutlu geçsin 😊😊

Çok sevindim Allah sağlıkla sıhhatle mutlulukla kucağına almak nasip etsin 🤲 ne kadar çok kalpten istemişse Allah erkek bebeklerini nasip etmiş ♥️💐

L La Luna bunu görmüşken geçemedim. Bu konuda sizi baya darlayan da benim sanırım 😊 her soruma yanıt veriyorsunuz teşekkür ederim 😊 Allah miniklerinizi sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin ♥️♥️♥️
Allah razı olsun canım benim inşallah ♥️

İnşallah inşallah Zaza cım allahım hiç kimseyi evlat ile sınamasın hepimize sağlıklı evlat versin 🙏🙏Kayın babam genç yaştaydı ve aniden öldü vefatı eşimi çok aşırı sarstı ben bile hala şoktayım onu düşünemiyorum bile açıkçası kıyamadım konuyu şu aşamada açmaya ama eşim arada bana tedavi tarihimiz ertelendi farkındayım hakkını helal et şoktayım dedi bende biraz daha kendini toparla öyle yeniden konuşup tarih oluştururuz dedim o kendini iyi hissedip konuşana kadar bekleyeceğim 🙏
Canım tekrar basın sağolsun. Acı büyük ama zaman bunun da ilacı. Eşine ve sana sabırlar diliyorum. Bu acılar sindirilsin ki sonraki mutlulukları büyüterek yaşayın. Herşeyin vakti saati var. Bebislerin zamanıni biraz daha var demekki. Eşine ve sana bu acıları hafiflettirecek evlatlarınızi zamanı gelince sağlıkla kucaklayin inşallah 🤲🤲🤲🥰😘🥰

Teşekkür ederim canım bebekler iyi, iki gün önce ikiz bebeklerimin arasındaki zarı deldi doktorum ver küçük bebeğim kurtuldu çok şükür ♥️Biz ondan vazgeçmedik o da bizi bırakmadı😍 Şimdi büyüyorlar annelerini yatağa düşürdükleri yetmezmiş gibi kasık ağrılarım arttı rahim büyüdükçe 😌 Rabbim hepinize ummadığınız mutluluklar nasip etsin inşallah 🤲🏻
Pandacım çok sevindim bebislerinin hepsinin seninle olmasına. Anneleri gibi savaşçı çıktılar afferin onlara👏👏👏🧿🧿🧿 lütfen pandacım özellikle sen hiçbir şeye sinirlenip kızma olabildiğince sakin ve relax kal. Sen bizim nazar boncuğumuzsun. Bizlere de bu arada bol bol dua et 🤲🤲🤲🤲 malum seninki *4😉😉😉 Sağlık ve rahatlıkla hamileliğini tamamlarsin inşallah. Dualarımdasın 🥰🥰🥰

Pandacım çok sevindim bebislerinin hepsinin seninle olmasına. Anneleri gibi savaşçı çıktılar afferin onlara👏👏👏🧿🧿🧿 lütfen pandacım özellikle sen hiçbir şeye sinirlenip kızma olabildiğince sakin ve relax kal. Sen bizim nazar boncuğumuzsun. Bizlere de bu arada bol bol dua et 🤲🤲🤲🤲 malum seninki *4😉😉😉 Sağlık ve rahatlıkla hamileliğini tamamlarsin inşallah. Dualarımdasın 🥰🥰🥰
Canım Z Zumrom ♥️ Hep dua ediyorum inan ki😍 Rabbim en kısa zamanda nasip etsin ummadığınız anda sevindirsin♥️

Canım Z Zumrom ♥️ Hep dua ediyorum inan ki😍 Rabbim en kısa zamanda nasip etsin ummadığınız anda sevindirsin♥️

Kızlaaaarrrr
Dualarımız kabul oldu
Çok şükür çok sevindim gönlü temiz güzel arkadaşım sağ salim da kucağına alsın inşallah 🤲🤲🤲🤲

Kasım ekibine şimdiden bol sans diliyorum. Başta LittleBlueDaisy LittleBlueDaisy M Makaron ve benim transferim sırasında on görüşmeye gelip benimle o heyecanlı günü paylaşan yüreği kendi güzel gizli takipcimin ve bütün tedavide olanların hayırlısıyla gönüllerinin muradlarina kavuşmaları için dua ediyorum. Hepiniz inşallah üçer dörder dönersiniz. Dualarımdasınız 🤲🤲🤲🤲❤️❤️❤️❤️

Kasım ekibine şimdiden bol sans diliyorum. Başta LittleBlueDaisy LittleBlueDaisy M Makaron ve benim transferim sırasında on görüşmeye gelip benimle o heyecanlı günü paylaşan yüreği kendi güzel gizli takipcimin ve bütün tedavide olanların hayırlısıyla gönüllerinin muradlarina kavuşmaları için dua ediyorum. Hepiniz inşallah üçer dörder dönersiniz. Dualarımdasınız 🤲🤲🤲🤲❤️❤️❤️❤️
Güzel dualarınız için çook teşekkür ederim 🥰 inşallah hepimiz muratlarımızla döneriz kievden🙏🏻 bu forumda birbirine destek olan kim varsa gizli veya açıktan dualarını kabul etsin rabbim 💕

Back