Her sey hormonlardan.. hadi hepiniz saglikl dogurun bebeleri
Allahim kalanlara da beta hcg halleri nasip et
Bu arada ilac demisken estrofem asamasinda saglam yam etkileri yasayan oldu mu, gece uykudan uyanma, terleme, bas agrisi, kalp carpintisi

O güzel günler seninçin olsun güzel kalpli
Panda çok şükür iyi
İnşallah iyide devam etsin
Sen her halde kasım transferi olucaksın doğrumu hatırlıyorum

Bu arada ilac demisken estrofem asamasinda saglam yam etkileri yasayan oldu mu, gece uykudan uyanma, terleme, bas agrisi, kalp carpintisi
Ben yaşadım
Mide yanması
Çarpıntı
Gece terleme

amin,herkesin gönlüne göre olsun.
bende bir etkisi olmadı,ama carpıntı,terleme yasayanları biliyorum.kactane kullaniosun

Kızlar lütfen artık sakin olun tamam çıkıyorum rahat edin iki bisey sordum hepiniz örgütlendiniz

aaaa ben hamilelikten ter basıyor sanıyorum ilaçtanmıymış o

İnşallah herkesin hamileliği iyi geçsin ve herkes kalbinin ekmeğini yesin abla
Gerçekten bilmiyor abla.
Hatta yazmıştım yandık başımizin etini yiyecek diye hatırlarsanız.
Hamsireler Drlar anlatmıştır ama biliyoruz yine de içimize kürt düşüyor burda soruyoruz birbirimize yardımcı olmak için.
Ben onun adına sende özür dilerim.
Yaşı çok genç gençliğine vermek lazım bazı sorularını esra12nin abla

zazacığım sana da yazamadım ama çok sevindim Rabbim kucağına aldırsın diğer gebe kalan arkadaşlarıma da çok sevindim herkes inşaallah kucaklarına alırlar hamilelerin duası kabul olurmuş arkadaşlar bana da dua edin

amin,herkesin gönlüne göre olsun.
bende bir etkisi olmadı,ama carpıntı,terleme yasayanları biliyorum.kactane kullaniosun
Dusuk doz kullanirken de oldu yuksek doz kullanirken de , ama hic daha onceden estrofem kullaniminda olmazdi yeni basladi bu yan etkisler o yuzden biraz tedirgin oldum.

Son düzenleme:
hadi o genç !!! ki asla onu terslemedim. Sen kimsin ne samimiyetimiz var bana çişli dersin ??

Benimde 2 gün böbreklerim agrımıştı ilk defa öyle olmuştu

Esra ile konusmalarimizdan birbirimizin yazismalarindan hiç mi anlamadın konun üzerinden 2 gün geçti şimdi mi ciddiye aldın?
Esra ile zaten bi alıp veremediğim yok ki benim. Ben direk sana oynuyorum. Ben lazım sonradan düşüyor benim aklıma. Sen kimsin de bana bu şekilde söyleyebiliyorsun ?? Ben sizi ciddiye almıyorum demekle olmuyor işte... B.k resmi koyuyorum "ayyy ben sizi yerim " diyorsun ne bu samimiyet ne bu laubalilik ??

hadi o genç !!! ki asla onu terslemedim. Sen kimsin ne samimiyetimiz var bana çişli dersin ??
ya bırak canım,ne kadar anlatsakta; takmiyorum desede anlasilan kurulmuş 3 günde bunlara cevap yetistirir.bosver,farkında degil zaten 2 gündür baska hicbirsey yazilmadiginin..

Şakaya şaka olarak dönüyorum yani ciddi bişey olarak yazmadım.
sende ciddi almazsın makarası olarak düşündüm.
demekki herkesi kendim gibi görmicekmisim eğlenceli birisiyim.. hata yapmışım.
Lütfen rahatla ciddiye alma Y YesilDomates kusura bakma oldu mu

ya bırak canım,ne kadar anlatsakta; takmiyorum desede anlasilan kurulmuş 3 günde bunlara cevap yetistirir.bosver,farkında degil zaten 2 gündür baska hicbirsey yazilmadiginin..
Hamileligine veriyorum ruh halini.
İstediğini yazabilirsin gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…