Ben transferden 6 saat sonra falan binmiştim uçağa bişey olmaz demiştiler bana insanın evi gibisi yok daha iyi dinlenirsin tabi

Kızlar benim bugün tedavi başlıyor.ikinci kutum bitti pazar günü ama daha regl olmadım andrey sorun olmaz dedi ama ya tedaviye başlayınca olursa ? Nasıl olacak böyle anlamadm
Canım tedavide kullandıpın hormonlardan ilaçlardan ötürü olmaz içini rahat tut benimde olmadan başlandı tedavime

Ne güzel Bi haber rabbim seni de bebişini de sakınsın korusun maşallah diyelim rabbim tamamına erdirsin 12 imamlar yoldaşınız olsun

Kızlar benim bugün tedavi başlıyor.ikinci kutum bitti pazar günü ama daha regl olmadım andrey sorun olmaz dedi ama ya tedaviye başlayınca olursa ? Nasıl olacak böyle anlamadm
Hayırlı olsun canım, Allah işlerini rast getirsin kolaylık versin insallah. Takılma bunlara andrey öyle dediyse rahat ol

Hayırlı olsun canım, Allah işlerini rast getirsin kolaylık versin insallah. Takılma bunlara andrey öyle dediyse rahat ol
Tesekkur ederim Tamara Günler yaklaştıkça üzüyor gibi geçmek bilmiyor öyle olunca takılıp kalıyorum

Hey maşallah bol pozitifli liste
Sağlıkla inşallah yavrularınıza kavuşursunuz kızlar.. Tebrik ediyorum
Listede hatırlamadığım sadece yumurta donasyonu ve sperm donasyonu kimlerdi.
Acaba listeye açıklama yapabilsek mi. B BeyzaNur- canim

Blue sen neyin ikinci kutusunu bitirdin?
Birde sana zoladex vuruldumu?

Adet düzenleyici trisequens 2. kutusunu bitirdim. Lucrin 3,75 vuruldum 27 ekimde
6 kasım ultrasona göre tedavinin startı olucak
Ultrasonu me zaman istediler?
Az şekerlide,beyzanurda adet olmadan başkadılar
Maşallah gebeler
Darısı sana

6 kasım ultrasona göre tedavinin startı olucak
Ultrasonu me zaman istediler?
Az şekerlide,beyzanurda adet olmadan başkadılar
Maşallah gebeler
Darısı sana

Z Zaza74 abla ben cyclo-progynova kullanıyordum hep adet olmak için fakat eczanelerde yok.. piyasadan daha doğrusu kalkmış ilaç..
Gynolife ile görüştüm bu konuyu bana trisequens kullan dedi. (tedeviye henüz gitmiyorum) kullandım gece ay ilacı maviler bittiğinde kahve rengine gelmeden adet oldum. Beyazları kestim. Adet bitti tekrar yazdım bitti diye. Bu sefer sıfırdan ilacı al başla dediler normal mi?

Bazen ara kanamaları oluyor ilacı burakmayın kan görünce

Benim bu son tedavimden önce ben yasmin kullandım
İlk kutu iyi gitti
İkinci kutuda adet hiç bitmedi 21 gün
İlacı burakma dedi Elena
Bende öyle yaptım
İlaçın 19 günü zoladex vurdular kievde
İlaç bitince adetim çoğaldı ve sonra bitti

Benim ilaç bitti 2 gün sonra oldum Stres yapma az kaldı gidiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…