Üretiminde sorun varmış canım ondan dolayı bulamıyoruz
Evet canım bende soruşturdum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Üretiminde sorun varmış canım ondan dolayı bulamıyoruz
Vallahi bende sasirdim kaldim bu gittigim doktor persembe günü baska ilac verecek
Agzim acik kaldi bir ara denk gelmistimde
Ahhhh kuzum ahhhh sen böyle cok kafana takma ikinci gün böyle sen 10 gunu nasil gecireceksin azcik dusunmemeye calis
Ayyy küçük ablası o yesin yesin bisii olmaz. Bir derdim var süper amaEsra 10 gün boyunca bizim başımızı yiyecek
Diyorum gez kıbrısı gez dolaş
işi de yapamıyorum kaynanam kayınbaba sürekli arıyor tel neden kapalı huylandılar yarın 11,30 a bilet aldık eşim de çıkıp gelir şimdi görürsün diyo bi gitseydik hayırlısıyla
Bozuldu falan deseydiniz ikinizinde mi kapalıişi de yapamıyorum kaynanam kayınbaba sürekli arıyor tel neden kapalı huylandılar yarın 11,30 a bilet aldık eşim de çıkıp gelir şimdi görürsün diyo bi gitseydik hayırlısıyla
Gözün aydın darısı başıma ben hala olamadım kurtajdan buyana 2ay gectiCok sevindim canim regl gelmesine. Darisi benim basima insallah regl olmasi
Bende olamadim henuz canim adet sokturucu vermisti bir kutu biteli nerdeysesekiz gun oldu ondada bisey olmadi. Tam 3 ay olacak benimdeGözün aydın darısı başıma ben hala olamadım kurtajdan buyana 2ay gecti
Doktorum ekim sonu olmazsan gel bakalım dedi bu hafta bekleyim olmazsa gidicem belki bi ilaç verirBende olamadim henuz canim adet sokturucu vermisti bir kutu biteli nerdeysesekiz gun oldu ondada bisey olmadi. Tam 3 ay olacak benimde
Yurtdisi tarifesini actirmadinizmi acik olursa karsidaki kisi aradiginda o sizin yurtdisinda oldugunuzu anlamaz. Bizim oyle olmustu yurt disi tarifesi acik bizim hattimizin telefonlar susmadi esim surekli isyerinden aradilar kimsede anlamadi onu izinde memlekete gitti saniyorlardi.kayinvalidem dakka basi arayip durdu izmirde zannediyodu bizi hic anlamadilarişi de yapamıyorum kaynanam kayınbaba sürekli arıyor tel neden kapalı huylandılar yarın 11,30 a bilet aldık eşim de çıkıp gelir şimdi görürsün diyo bi gitseydik hayırlısıyla
Olmazzzzzz bisey .sen merak etme rabbime birak canim herseyi.Büyük tuvalete de çıktım kızlar artık dayanamadım zorlamadan yaptım ins bisey olmaz
Kuzum tarlusal içtin bildiğim kadarıylaBende olamadim henuz canim adet sokturucu vermisti bir kutu biteli nerdeysesekiz gun oldu ondada bisey olmadi. Tam 3 ay olacak benimde
Yok artıkBüyük tuvalete de çıktım kızlar artık dayanamadım zorlamadan yaptım ins bisey olmaz
Kızlar bazen gerçekten herseye tepki gösterir oldunuz ya ilk denemem normal degil mi hiçbirsey bilmiyorum korkuyorumYok artık