• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bende olamadim henuz canim adet sokturucu vermisti bir kutu biteli nerdeysesekiz gun oldu ondada bisey olmadi. Tam 3 ay olacak benimde
Doktorum ekim sonu olmazsan gel bakalım dedi bu hafta bekleyim olmazsa gidicem belki bi ilaç verir

💩 işi de yapamıyorum kaynanam kayınbaba sürekli arıyor tel neden kapalı huylandılar yarın 11,30 a bilet aldık eşim de çıkıp gelir şimdi görürsün diyo bi gitseydik hayırlısıyla
Yurtdisi tarifesini actirmadinizmi acik olursa karsidaki kisi aradiginda o sizin yurtdisinda oldugunuzu anlamaz. Bizim oyle olmustu yurt disi tarifesi acik bizim hattimizin telefonlar susmadi esim surekli isyerinden aradilar kimsede anlamadi onu izinde memlekete gitti saniyorlardi.kayinvalidem dakka basi arayip durdu izmirde zannediyodu bizi hic anlamadilar

Bende olamadim henuz canim adet sokturucu vermisti bir kutu biteli nerdeysesekiz gun oldu ondada bisey olmadi. Tam 3 ay olacak benimde
Kuzum tarlusal içtin bildiğim kadarıyla
3-5 güne bulaşık olucak
Endometriyumun inceydi unutma
Adet nerden olsun
Gerek endometriyum yaransınli sonrada o sökülsün

Back