Bazen ara kanamaları oluyor ilacı burakmayın kan görünce
Tmm ablacım, teşekkürler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bazen ara kanamaları oluyor ilacı burakmayın kan görünce
3 Kasım'da yani bugün istediler. İnşallah6 kasım ultrasona göre tedavinin startı olucak
Ultrasonu me zaman istediler?
Az şekerlide,beyzanurda adet olmadan başkadılar
Maşallah gebeler
Darısı sana
İlk kutuda 4 gün sonra oldum ama bunda 3.gunum daha olmadıBenim ilaç bitti 2 gün sonra oldum Stres yapma az kaldı gidiyoruz
Gidiyoruz inşallah kievde de görüşürüzBenim ilaç bitti 2 gün sonra oldum Stres yapma az kaldı gidiyoruz
Rabbim islerini kolaylastirsin insallah hayirli ugurlu olsun tedavinTesekkur ederim @Tamara Günler yaklaştıkça üzüyor gibi geçmek bilmiyor öyle olunca takılıp kalıyorum
Ahh canim benim o cyno prognavayi eczanelerde aylarca bulamadim ilac degisti climene gectim oda piyasada yok ne olacak boyle bende bilmiyorum@Zaza74 abla ben cyclo-progynova kullanıyordum hep adet olmak için fakat eczanelerde yok.. piyasadan daha doğrusu kalkmış ilaç..
Gynolife ile görüştüm bu konuyu bana trisequens kullan dedi. (tedeviye henüz gitmiyorum) kullandım gece ay ilacı maviler bittiğinde kahve rengine gelmeden adet oldum. Beyazları kestim. Adet bitti tekrar yazdım bitti diye. Bu sefer sıfırdan ilacı al başla dediler normal mi?
Rabbim islerini kolaylastirsin insallah hayirli ugurlu olsun tedavin
Teşekkür ederim dualarımız kabul olur inşallah az önce reglm geldi nasıl sevindim anlatamamRabbim islerini kolaylastirsin insallah hayirli ugurlu olsun tedavin
Bende öyle kuzum eczane depolarına bile baktırdım yok.Ahh canim benim o cyno prognavayi eczanelerde aylarca bulamadim ilac degisti climene gectim oda piyasada yok ne olacak boyle bende bilmiyorum
Cok sevindim canim regl gelmesine. Darisi benim basima insallah regl olmasiTeşekkür ederim dualarımız kabul olur inşallah az önce reglm geldi nasıl sevindim anlatamam
Amin inşallah dualarım seninle canımCok sevindim canim regl gelmesine. Darisi benim basima insallah regl olmasi
Vallahi bende sasirdim kaldim bu gittigim doktor persembe günü baska ilac verecekBende öyle kuzum eczane depolarına bile baktırdım yok.
AmiiiiiiinnnnnnnAmin inşallah dualarım seninle canım
Üretiminde sorun varmış canım ondan dolayı bulamıyoruzBende öyle kuzum eczane depolarına bile baktırdım yok.
Altıma kaçırdım galiba demiştimKızlar şimdi uyandım beyaz su gibi akıntım oldu
Vala bende öyleAltıma kaçırdım galiba demiştim
esra okuma artık o mu bu mu diye bence bir derdim var başlığında takıl valla kafan dağılırSuan hiçbirseyim yok ama 2 .gün olmaz sanıyorum forum mu okudum biraz kaşık agrısı bel agrısı falan öyle şeyler yok ins yolunda gitmeyen birsey yoktur
Aynen katılıyorum farklı sayfalara bak estetik alışveriş falan bende öyle yapmıştım orda ki dertleri bi görsenesra okuma artık o mu bu mu diye bence bir derdim var başlığında takıl valla kafan dağılır
Ahhhh kuzum ahhhh sen böyle cok kafana takma ikinci gün böyle sen 10 gunu nasil gecireceksin azcik dusunmemeye calisSuan hiçbirseyim yok ama 2 .gün olmaz sanıyorum forum mu okudum biraz kaşık agrısı bel agrısı falan öyle şeyler yok ins yolunda gitmeyen birsey yoktur
Agzim acik kaldi bir ara denk gelmistimdeAynen katılıyorum farklı sayfalara bak estetik alışveriş falan bende öyle yapmıştım orda ki dertleri bi görsen