• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız ne bilim 😅daha önce hiç yapmadım ki
Seni o kadar iyi anliyoruzki canim ilk transferin insallahda son olur. Heyacanin cok normal sen heyacanlandikca eski ilk gittigim gunlerim aklima geliyor senin 2 kati heyacanliydim ben.12 gun sana baya zor gelecek belli oldu takmamaya calis soyleyene bak diyeceksin ama inan relax olmak şart.

T

Tamam canım geldiğim den beri yatıyorum aşağıya yemek almaya gitti orda ki yemek ki abla demiş hala yatıyor mı 😀şimdi kalktım bi 5 dk yürüdüm yoksa sırtım agrıyor bide gitmek istiyorum artık burdan ama korkuyorum uçağa binicim bisey olur eder diye yoksa evimde daha rahatım sevdiklerim yanımda olur
Sürekli yatmayı önermiyorlar canım benimle beraber transfer olan biri vardı hastaneden beraber çıktık o otele eşyalarını almaya gitti dönüs yaptı yani birkaç saat sonra bile uçakla dönüyorlar bişey olsa izin vermezler içini ferah tut 😊

Ay
Sürekli yatmayı önermiyorlar canım benimle beraber transfer olan biri vardı hastaneden beraber çıktık o otele eşyalarını almaya gitti dönüs yaptı yani birkaç saat sonra bile uçakla dönüyorlar bişey olsa izin vermezler içini ferah tut 😊
Vala kızlar doğru söylüyorsunuz bi kadınla karşılaştım orda beni görseniz sanki ameliyat olmuşum gibiyim yanım boştu geldi oturdu dedi bisize ne işlem oldu dedim transfer dedi bende oldum ama şok oldum giymiş bi mini elbise elinde sigara kapıda kocasıyla sigara içiyordu😂

Ay

Vala kızlar doğru söylüyorsunuz bi kadınla karşılaştım orda beni görseniz sanki ameliyat olmuşum gibiyim yanım boştu geldi oturdu dedi bisize ne işlem oldu dedim transfer dedi bende oldum ama şok oldum giymiş bi mini elbise elinde sigara kapıda kocasıyla sigara içiyordu😂
Bebeğime haksızlık olmasın diye evlilik yoluna girdiğimi hissettiğimde bırakmıştım sonra birden zor olur diye kocama bile icirtmiyordum etrafımda inşallah bir gün herkes bırakır 🙏

Ay

O bayan baya abartmış valla sigara filan 😁😁😁

Kızlar hepinize teşekkür ederim
Yemin ederim ultrasona girmeden hiç umudum kalmamıştı,buraktı beni dedim
Ve size veda mesajı hazırlıyordum
Ama Allahıma çok şükür böyle bir mucizeyle yaşadım
Allahım her kesi,isteyen her bir kadını evlatla mükafatlandırsın🥰
Ablacim beklenen haber 🥰darisi kalp atisina ,saglikla kucagina almaya♥️💙

Kızoşlşşşşllaaaaaarrrr her kes bura😂😂😍😍😍
Pazar gece 23.00 kanamam oldu sancı ve ağrıyla
Parmak kadar parça ve başında tırnak kadar beyaz baloncuk
Çok kötü halimle ben düşürdüm dedim ve ilaçları nerdeyse hiç içmek istemiyordum
Kanamam düşürdükten sonra anında durdu
Bugün ultrasona girdim
Veeeeeeeeeee onu gördüm😍😍😍😍😍
Kese bir tane 7 mm
Kontürleri düzgün
Çok şükür
Maşallah
Allahıma çok şükür
Bin şükür
Darısı isteyen her kese
Kalp atışına 2 hafta sonra gel dedi😄😄😄😄😄
Dedim yazım kızlarıma
Beni merak etmişler🤲💋💋🤲🤲🤲🤲💋💋💋💋
Maşallah ikinize de Zaza çok sevindim bebeğin sağlıkla gelsin 🧿🧿🧿 💖🥰🥰😘

Kızlar hepinize teşekkür ederim
Yemin ederim ultrasona girmeden hiç umudum kalmamıştı,buraktı beni dedim
Ve size veda mesajı hazırlıyordum
Ama Allahıma çok şükür böyle bir mucizeyle yaşadım
Allahım her kesi,isteyen her bir kadını evlatla mükafatlandırsın🥰
Olur mu öyle şey , önce sen inanacaksın. Bak ne güzel duruyor bebeğin( tek mi bilmiyorum yoksa ikizmi) iki hafta sonra kalp atışlarını da duyunca hepimiz havalara uçacağız. Habersiz bırakma bizi emi 🥰🥰🥰🌸🌸🌸

Back