Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben transferden 6 saat sonra falan binmiştim uçağa bişey olmaz demiştiler bana insanın evi gibisi yok daha iyi dinlenirsin tabiT
Tamam canım geldiğim den beri yatıyorum aşağıya yemek almaya gitti orda ki yemek ki abla demiş hala yatıyor mı şimdi kalktım bi 5 dk yürüdüm yoksa sırtım agrıyor bide gitmek istiyorum artık burdan ama korkuyorum uçağa binicim bisey olur eder diye yoksa evimde daha rahatım sevdiklerim yanımda olur
Akinti bendede olmustu sen hic bunlari kafana takma simdiKızlar şimdi uyandım beyaz su gibi akıntım oldu
Vajinadan ilaç koyduysan onun akıntısıdır, ilacı kullandığın sürece bu sürekli olacak. Merak etme.Kızlar şimdi uyandım beyaz su gibi akıntım oldu
1 haftadır koyuyorum böyle değildi onun kini biliyorum beyaz kremsi ama bu bildiğin su ben iki kere kendiliğim den gebe kalmıştım aynı buna benziyorduVajinadan ilaç koyduysan onun akıntısıdır, ilacı kullandığın sürece bu sürekli olacak. Merak etme.
Canım tedavide kullandıpın hormonlardan ilaçlardan ötürü olmaz içini rahat tut benimde olmadan başlandı tedavimeKızlar benim bugün tedavi başlıyor.ikinci kutum bitti pazar günü ama daha regl olmadım andrey sorun olmaz dedi ama ya tedaviye başlayınca olursa ? Nasıl olacak böyle anlamadm
İçim rahatladı teşekkür ederimCanım tedavide kullandıpın hormonlardan ilaçlardan ötürü olmaz içini rahat tut benimde olmadan başlandı tedavime
Ne güzel Bi haber rabbim seni de bebişini de sakınsın korusun maşallah diyelim rabbim tamamına erdirsin 12 imamlar yoldaşınız olsunKızoşlşşşşllaaaaaarrrr her kes bura
Pazar gece 23.00 kanamam oldu sancı ve ağrıyla
Parmak kadar parça ve başında tırnak kadar beyaz baloncuk
Çok kötü halimle ben düşürdüm dedim ve ilaçları nerdeyse hiç içmek istemiyordum
Kanamam düşürdükten sonra anında durdu
Bugün ultrasona girdim
Veeeeeeeeeee onu gördüm
Kese bir tane 7 mm
Kontürleri düzgün
Çok şükür
Maşallah
Allahıma çok şükür
Bin şükür
Darısı isteyen her kese
Kalp atışına 2 hafta sonra gel dedi
Dedim yazım kızlarıma
Beni merak etmişler
Hayırlı olsun canım, Allah işlerini rast getirsin kolaylık versin insallah. Takılma bunlara andrey öyle dediyse rahat olKızlar benim bugün tedavi başlıyor.ikinci kutum bitti pazar günü ama daha regl olmadım andrey sorun olmaz dedi ama ya tedaviye başlayınca olursa ? Nasıl olacak böyle anlamadm
Tesekkur ederim Tamara Günler yaklaştıkça üzüyor gibi geçmek bilmiyor öyle olunca takılıp kalıyorumHayırlı olsun canım, Allah işlerini rast getirsin kolaylık versin insallah. Takılma bunlara andrey öyle dediyse rahat ol
Bu konu başlığı erken menapoza girmiş, kendi yumurtası olmayan, kendi yumurtası olsa bile eşinde hiç sperm olmadığı için yine çocuk hasreti çeken anne adaylarına da bir nebze sanal umut olacaktır.
Hayattaki en büyük zorluk olan çocuk hasretimizle tüm duygu ve düşüncelerinizi paylaşmaya davet ediyorum.
TARİH ÜYE ADI İŞLEM MERKEZ SONUÇ P pandaaa TRANSFER TEK RAKİBİ KEDİ, DÖRT CANLI (DÖRDÜZ) KIBRIS POZİTİF EKIM @sanem1977 TRANSFER KIEW POZITIV 7 TEMMUZ @sibra631 BETA HCG TEST KİEV POZİTİF 10 TEMMUZ @szryk,
@Asya merveİLK GÖRÜŞME İSTANBUL
KIBRISPOZİTİF 12 TEMMUZ @ISABELLA1 TRANSFER KIBRIS - İKİZ POZİTİF 14 TEMMUZ @sadesutlu BETA HCG TEST KİEV POZİTİF 17 TEMMUZ @Mutluyasam BETA HCG TEST KIBRIS 19 TEMMUZ @Ponciknasip BETA HCG
TEST KIBRISKIBRIS POZİTİF KASIM M Makaron TRANSFER KIEV AĞUSTOS @muphem_ @pankekk TRANSFER KİEV
KIBRISKASIM LittleBlueDaisy TRANSFER KIEV 13 AĞUSTOS @Deniz5506 YUMURTA TOPLAMA KİEV POZITIF 14 AĞUSTOS @Zumrom YUMURTA TOPLAMA KİEV 17 AĞUSTOS @bir hayalim var TRANSFER KİEV POZITIF 19 AĞUSTOS @Umudumbayto KALP ATIŞI DİNLEME ÖNEMLİİİİİ 19-21 AĞUSTOS @Zumrom TRANSFER KİEV EKIM @Fosters BETA HCG TEST KIEV POZITIF 21 AĞUSTOS @Duruball TRANSFER KİEV POZITIF 26 AĞUSTOS @smyrna_45 TEST GÜNÜ KIBRIS POZITIF 26 AĞUSTOS @pankekk TRANSFER KIBRIS POZITIF KASIM S Sebepsizk TRANSFER KIBRIS EKiM @YesilDomates TRANSFER KİEV POZITIF 26-28 AĞUSTOS @Zirkaa TRANSFER KİEV POZITIF EKİM @mektup01 BETA HCG TEST KİEV EKİM Z Zaza74 BETA HCG TEST KİEV POZITIF 13 EYLÜL @Azsekerli17 TRANSFER KİEV POZİTİF 15 EYLÜL @Aigle TRANSFER KİEV POZİTİF 18 EYLÜL @La Luna TRANSFER KIBRIS POZİTİF EYLÜL @Angel1427 TEDAVİ BAŞLANGICI KIBRIS 8 EYLÜL B BeyzaNur- TRANSFER KİEV POZİTİF 28 EYLÜL @anneadayi1974 TRANSFER KİEV POZİTİF EYLÜL E Eftalios ÖN GÖRÜSME KIEV EKİM @Morpati BETA HCG TEST KIEV
POZiTIF
Blue sen neyin ikinci kutusunu bitirdin?Kızlar benim bugün tedavi başlıyor.ikinci kutum bitti pazar günü ama daha regl olmadım andrey sorun olmaz dedi ama ya tedaviye başlayınca olursa ? Nasıl olacak böyle anlamadm
Adet düzenleyici trisequens 2. kutusunu bitirdim. Lucrin 3,75 vuruldum 27 ekimdeBlue sen neyin ikinci kutusunu bitirdin?
Birde sana zoladex vuruldumu?
6 kasım ultrasona göre tedavinin startı olucakAdet düzenleyici trisequens 2. kutusunu bitirdim. Lucrin 3,75 vuruldum 27 ekimde
6 kasım ultrasona göre tedavinin startı olucak
Ultrasonu me zaman istediler?
Az şekerlide,beyzanurda adet olmadan başkadılar
Maşallah gebeler
Darısı sana
Bazen ara kanamaları oluyor ilacı burakmayın kan görünceZ Zaza74 abla ben cyclo-progynova kullanıyordum hep adet olmak için fakat eczanelerde yok.. piyasadan daha doğrusu kalkmış ilaç..
Gynolife ile görüştüm bu konuyu bana trisequens kullan dedi. (tedeviye henüz gitmiyorum) kullandım gece ay ilacı maviler bittiğinde kahve rengine gelmeden adet oldum. Beyazları kestim. Adet bitti tekrar yazdım bitti diye. Bu sefer sıfırdan ilacı al başla dediler normal mi?
Benim ilaç bitti 2 gün sonra oldum Stres yapma az kaldı gidiyoruzKızlar benim bugün tedavi başlıyor.ikinci kutum bitti pazar günü ama daha regl olmadım andrey sorun olmaz dedi ama ya tedaviye başlayınca olursa ? Nasıl olacak böyle anlamadm