• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

T

Tamam canım geldiğim den beri yatıyorum aşağıya yemek almaya gitti orda ki yemek ki abla demiş hala yatıyor mı 😀şimdi kalktım bi 5 dk yürüdüm yoksa sırtım agrıyor bide gitmek istiyorum artık burdan ama korkuyorum uçağa binicim bisey olur eder diye yoksa evimde daha rahatım sevdiklerim yanımda olur
Ben transferden 6 saat sonra falan binmiştim uçağa bişey olmaz demiştiler bana insanın evi gibisi yok daha iyi dinlenirsin tabi 😂

Kızlar benim bugün tedavi başlıyor.ikinci kutum bitti pazar günü ama daha regl olmadım🤦🏻‍♀️ andrey sorun olmaz dedi ama ya tedaviye başlayınca olursa ? Nasıl olacak böyle anlamadm😕
Canım tedavide kullandıpın hormonlardan ilaçlardan ötürü olmaz içini rahat tut benimde olmadan başlandı tedavime 🥰

Kızoşlşşşşllaaaaaarrrr her kes bura😂😂😍😍😍
Pazar gece 23.00 kanamam oldu sancı ve ağrıyla
Parmak kadar parça ve başında tırnak kadar beyaz baloncuk
Çok kötü halimle ben düşürdüm dedim ve ilaçları nerdeyse hiç içmek istemiyordum
Kanamam düşürdükten sonra anında durdu
Bugün ultrasona girdim
Veeeeeeeeeee onu gördüm😍😍😍😍😍
Kese bir tane 7 mm
Kontürleri düzgün
Çok şükür
Maşallah
Allahıma çok şükür
Bin şükür
Darısı isteyen her kese
Kalp atışına 2 hafta sonra gel dedi😄😄😄😄😄
Dedim yazım kızlarıma
Beni merak etmişler🤲💋💋🤲🤲🤲🤲💋💋💋💋
Ne güzel Bi haber😍😍😍 rabbim seni de bebişini de sakınsın korusun maşallah diyelim rabbim tamamına erdirsin 12 imamlar yoldaşınız olsun❤️❤️❤️

Kızlar benim bugün tedavi başlıyor.ikinci kutum bitti pazar günü ama daha regl olmadım🤦🏻‍♀️ andrey sorun olmaz dedi ama ya tedaviye başlayınca olursa ? Nasıl olacak böyle anlamadm😕
Hayırlı olsun canım, Allah işlerini rast getirsin kolaylık versin insallah. Takılma bunlara andrey öyle dediyse rahat ol 🙏🙏❤️❤️

Hayırlı olsun canım, Allah işlerini rast getirsin kolaylık versin insallah. Takılma bunlara andrey öyle dediyse rahat ol 🙏🙏❤️❤️
Tesekkur ederim Tamara Tamara 🥰 Günler yaklaştıkça üzüyor gibi 😂geçmek bilmiyor öyle olunca takılıp kalıyorum 🤦🏻‍♀️

Bu konu başlığı erken menapoza girmiş, kendi yumurtası olmayan, kendi yumurtası olsa bile eşinde hiç sperm olmadığı için yine çocuk hasreti çeken anne adaylarına da bir nebze sanal umut olacaktır.

Hayattaki en büyük zorluk olan çocuk hasretimizle tüm duygu ve düşüncelerinizi paylaşmaya davet ediyorum.

TARİHÜYE ADIİŞLEMMERKEZSONUÇ
P pandaaa TRANSFERTEK RAKİBİ KEDİ, DÖRT CANLI (DÖRDÜZ) KIBRISPOZİTİF
EKIM@sanem1977TRANSFERKIEWPOZITIV
7 TEMMUZ@sibra631BETA HCG TESTKİEVPOZİTİF
10 TEMMUZ@szryk,
@Asya merve
İLK GÖRÜŞMEİSTANBUL
KIBRIS
POZİTİF
12 TEMMUZ@ISABELLA1TRANSFERKIBRIS - İKİZPOZİTİF
14 TEMMUZ@sadesutluBETA HCG TESTKİEVPOZİTİF
17 TEMMUZ@MutluyasamBETA HCG TESTKIBRIS
19 TEMMUZ@PonciknasipBETA HCG
TEST KIBRIS
KIBRISPOZİTİF
KASIM M Makaron TRANSFERKIEV
AĞUSTOS@muphem_ @pankekkTRANSFERKİEV
KIBRIS
KASIM LittleBlueDaisy LittleBlueDaisy TRANSFERKIEV
13 AĞUSTOS@Deniz5506YUMURTA TOPLAMAKİEVPOZITIF
14 AĞUSTOS@ZumromYUMURTA TOPLAMAKİEV
17 AĞUSTOS@bir hayalim varTRANSFERKİEVPOZITIF
19 AĞUSTOS@UmudumbaytoKALP ATIŞI DİNLEME ÖNEMLİİİİİ
19-21 AĞUSTOS@ZumromTRANSFERKİEV
EKIM@FostersBETA HCG TESTKIEVPOZITIF
21 AĞUSTOS@DuruballTRANSFERKİEVPOZITIF
26 AĞUSTOS@smyrna_45TEST GÜNÜKIBRISPOZITIF
26 AĞUSTOS@pankekkTRANSFERKIBRISPOZITIF
KASIM S Sebepsizk TRANSFERKIBRIS
EKiM@YesilDomatesTRANSFERKİEVPOZITIF
26-28 AĞUSTOS@ZirkaaTRANSFERKİEVPOZITIF
EKİM@mektup01BETA HCG TESTKİEV
EKİM Z Zaza74 BETA HCG TESTKİEVPOZITIF
13 EYLÜL@Azsekerli17TRANSFERKİEVPOZİTİF
15 EYLÜL@AigleTRANSFERKİEVPOZİTİF
18 EYLÜL@La LunaTRANSFERKIBRISPOZİTİF
EYLÜL@Angel1427TEDAVİ BAŞLANGICIKIBRIS
8 EYLÜL B BeyzaNur- TRANSFERKİEVPOZİTİF
28 EYLÜL@anneadayi1974TRANSFERKİEVPOZİTİF
EYLÜL E Eftalios ÖN GÖRÜSMEKIEV
EKİM@MorpatiBETA HCG TESTKIEV
POZiTIF

Hey maşallah 🥰 bol pozitifli liste ❤️
Sağlıkla inşallah yavrularınıza kavuşursunuz kızlar.. Tebrik ediyorum 🤲🧿
Listede hatırlamadığım sadece yumurta donasyonu ve sperm donasyonu kimlerdi.
Acaba listeye açıklama yapabilsek mi. B BeyzaNur- canim ❤️

Blue sen neyin ikinci kutusunu bitirdin?
Birde sana zoladex vuruldumu?

Adet düzenleyici trisequens 2. kutusunu bitirdim. Lucrin 3,75 vuruldum 27 ekimde
6 kasım ultrasona göre tedavinin startı olucak
Ultrasonu me zaman istediler?
Az şekerlide,beyzanurda adet olmadan başkadılar
Maşallah gebeler
Darısı sana❤️

6 kasım ultrasona göre tedavinin startı olucak
Ultrasonu me zaman istediler?
Az şekerlide,beyzanurda adet olmadan başkadılar
Maşallah gebeler
Darısı sana❤️

Z Zaza74 abla ben cyclo-progynova kullanıyordum hep adet olmak için fakat eczanelerde yok.. piyasadan daha doğrusu kalkmış ilaç..
Gynolife ile görüştüm bu konuyu bana trisequens kullan dedi. (tedeviye henüz gitmiyorum) kullandım gece ay ilacı maviler bittiğinde kahve rengine gelmeden adet oldum. Beyazları kestim. Adet bitti tekrar yazdım bitti diye. Bu sefer sıfırdan ilacı al başla dediler normal mi?

Z Zaza74 abla ben cyclo-progynova kullanıyordum hep adet olmak için fakat eczanelerde yok.. piyasadan daha doğrusu kalkmış ilaç..
Gynolife ile görüştüm bu konuyu bana trisequens kullan dedi. (tedeviye henüz gitmiyorum) kullandım gece ay ilacı maviler bittiğinde kahve rengine gelmeden adet oldum. Beyazları kestim. Adet bitti tekrar yazdım bitti diye. Bu sefer sıfırdan ilacı al başla dediler normal mi?
Bazen ara kanamaları oluyor ilacı burakmayın kan görünce

Benim bu son tedavimden önce ben yasmin kullandım
İlk kutu iyi gitti
İkinci kutuda adet hiç bitmedi 21 gün
İlacı burakma dedi Elena
Bende öyle yaptım
İlaçın 19 günü zoladex vurdular kievde
İlaç bitince adetim çoğaldı ve sonra bitti

Benim ilaç bitti 2 gün sonra oldum ☺️ Stres yapma az kaldı gidiyoruz 🤣🥰

Back