Kız ne bilim daha önce hiç yapmadım ki
Seni o kadar iyi anliyoruzki canim ilk transferin insallahda son olur. Heyacanin cok normal sen heyacanlandikca eski ilk gittigim gunlerim aklima geliyor senin 2 kati heyacanliydim ben.12 gun sana baya zor gelecek belli oldu takmamaya calis soyleyene bak diyeceksin ama inan relax olmak şart.

Sürekli yatmayı önermiyorlar canım benimle beraber transfer olan biri vardı hastaneden beraber çıktık o otele eşyalarını almaya gitti dönüs yaptı yani birkaç saat sonra bile uçakla dönüyorlar bişey olsa izin vermezler içini ferah tut

Ay
Vala kızlar doğru söylüyorsunuz bi kadınla karşılaştım orda beni görseniz sanki ameliyat olmuşum gibiyim yanım boştu geldi oturdu dedi bisize ne işlem oldu dedim transfer dedi bende oldum ama şok oldum giymiş bi mini elbise elinde sigara kapıda kocasıyla sigara içiyordu

Bebeğime haksızlık olmasın diye evlilik yoluna girdiğimi hissettiğimde bırakmıştım sonra birden zor olur diye kocama bile icirtmiyordum etrafımda inşallah bir gün herkes bırakır

O bayan baya abartmış valla sigara filan

Ablacim beklenen haber darisi kalp atisina ,saglikla kucagina almaya

Maşallah ikinize de Zaza çok sevindim bebeğin sağlıkla gelsin

Olur mu öyle şey , önce sen inanacaksın. Bak ne güzel duruyor bebeğin( tek mi bilmiyorum yoksa ikizmi) iki hafta sonra kalp atışlarını da duyunca hepimiz havalara uçacağız. Habersiz bırakma bizi emi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…