Ne diyorlar onu yapBunlar vajinadan estrofeme devam dediler sıkıntı olmaz demi koysam
Kızoşlşşşşllaaaaaarrrr her kes bura
Pazar gece 23.00 kanamam oldu sancı ve ağrıyla
Parmak kadar parça ve başında tırnak kadar beyaz baloncuk
Çok kötü halimle ben düşürdüm dedim ve ilaçları nerdeyse hiç içmek istemiyordum
Kanamam düşürdükten sonra anında durdu
Bugün ultrasona girdim
Veeeeeeeeeee onu gördüm
Kese bir tane 7 mm
Kontürleri düzgün
Çok şükür
Maşallah
Allahıma çok şükür
Bin şükür
Darısı isteyen her kese
Kalp atışına 2 hafta sonra gel dedi
Dedim yazım kızlarıma
Beni merak etmişler
Esracım alem kızsın cok yaşa emi bende bir kendim böyleyim sanıyordumBunlar vajinadan estrofeme devam dediler sıkıntı olmaz demi koysam
Olmaz merak etme, zaten kullandigin estrofem dozu dusurulmez..Bunlar vajinadan estrofeme devam dediler sıkıntı olmaz demi koysam
Geçecek bu günlerde canım. Allah seni ve bebeklerini korusunMerhabalar canım çok teşekkürler benim kanamalarım devam ediyor ama şükür bebişler iyi ve sağlıklı kalp atışlarını duyduk ,içerde bi kanama var kesenin birinde çoğalmasın diye hep uzanıp dinleniyorum , bu ara saat 8-9 olunca uyuyup bu saatte de uyanıyorum biraz düzenim bozuldu dr cumartesi tekrar bakalım dedi inşallah bu süreci böyle yatıp dinlenerek geçiricez ve bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alıcaz
Gercekyen cokkkkk şükür merak ettimm yaaa cok sevindimmm buna canim zazam rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsiñn insallahKızoşlşşşşllaaaaaarrrr her kes bura
Bugün ultrasona girdim
Veeeeeeeeeee onu gördüm
Kese bir tane 7 mm
Kontürleri düzgün
Çok şükür
Maşallah
Allahıma çok şükür
Bin şükür
Darısı isteyen her kese
Dedim yazım kızlarıma
Beni merak etmişler
Hayirli haberler olsun insallahSağol canım
Bende aynisini dusundum vallaEsracım alem kızsın cok yaşa emi bende bir kendim böyleyim sanıyordum
Yalnız değilmişiz ne güzelBende aynisini dusundum valla
Gelmiş geçmiş olsun canım benim Rabbim sizi korusun yavrunu sana bağışlasın inşalalhKızoşlşşşşllaaaaaarrrr her kes bura
Bugün ultrasona girdim
Veeeeeeeeeee onu gördüm
Kese bir tane 7 mm
Kontürleri düzgün
Çok şükür
Maşallah
Allahıma çok şükür
Bin şükür
Darısı isteyen her kese
Dedim yazım kızlarıma
Beni merak etmişler
Kız ne bilimEsracım alem kızsın cok yaşa emi bende bir kendim böyleyim sanıyordum
Kızoşlşşşşllaaaaaarrrr her kes bura
Bugün ultrasona girdim
Veeeeeeeeeee onu gördüm
Kese bir tane 7 mm
Kontürleri düzgün
Çok şükür
Maşallah
Allahıma çok şükür
Bin şükür
Darısı isteyen her kese
Dedim yazım kızlarıma
Beni merak etmişler
Çok sağolun inşallah hepimiz alıcaz bu sene o sene tüm kalbimle inanıyorum benA anneadayi1974 canim bol bol dinlen .rabbimin izniyle bebislerini sag saglim kucagina alacaksin.❤❤❤❤
İlk olunca herşeyi merak ediyor insan bende eşimin kafasını kemirmiştim bıd bıd artık göz göze gelmemeye çalışıyorduKız ne bilimdaha önce hiç yapmadım ki
Canım koy birşey olmaz bende yeni bıraktım koyuyordum yani kalp atışı duyana kadar devam edin diyorlar genelde sen doktorun dediklerini birebir yapBunlar vajinadan estrofeme devam dediler sıkıntı olmaz demi koysam
Tamam canım geldiğim den beri yatıyorum aşağıya yemek almaya gitti orda ki yemek ki abla demiş hala yatıyor mıCanım koy birşey olmaz bende yeni bıraktım koyuyordum yani kalp atışı duyana kadar devam edin diyorlar genelde sen doktorun dediklerini birebir yap
Kiz bisey olmaz rabbim korur sıkı sıkı ben transferden sonra toplam 20 dakka yattim murat bey bol bol yuruyus yap dedi lefkosanin altini ustune getirdim gezmekten ertesi sabah ucaga bindim bak beraber transfere girdigimiz bir arkadas vardi hic yatmadi o fazla benden hizliydi vallahi gezdik tozdu sabaha karsi 4 te ucaga bindi aramistim evdede fazla yatmamis ti simdi massallah kizi 2. Yasina girecek . Bunu neden anlattim korkma rabbim isterse hersey olur. Bak ben evde cok dikkat ettim arkadasim gibi gezmedim 3 gun yattim olmadi rabbim nasip etmedi. Sen bunlara artik kafa yorma stres yaparsan zarar verirsin .herseyi oluruna birak artik gerisi rabbimin takdiri.T
Tamam canım geldiğim den beri yatıyorum aşağıya yemek almaya gitti orda ki yemek ki abla demiş hala yatıyor mışimdi kalktım bi 5 dk yürüdüm yoksa sırtım agrıyor bide gitmek istiyorum artık burdan ama korkuyorum uçağa binicim bisey olur eder diye yoksa evimde daha rahatım sevdiklerim yanımda olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?