çok şükür, min şükür CANIMMMM İnşaAllah sağlıkla kucağına aldığın günü de göreceksin

Geçecek bu günlerde canım. Allah seni ve bebeklerini korusun

Gercekyen cokkkkk şükür merak ettimm yaaa cok sevindimmm buna canim zazam rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsiñn insallah merakta birakma bizi ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.bin kere şükürler olsun sende bebekde iyisiniz

Gelmiş geçmiş olsun canım benim Rabbim sizi korusun yavrunu sana bağışlasın inşalalh

Yaaa bu ne güzel bir haber böyleeee inan kendimmiş gibi sevindimm Allah sağlıkla o minik ama güçlü kalp atışlarını da duymayı nasip etsin inşallah 2 hafta sonrasını sabırsızlıkla bekliyoruz

Kız ne bilim daha önce hiç yapmadım ki
İlk olunca herşeyi merak ediyor insan bende eşimin kafasını kemirmiştim bıd bıd artık göz göze gelmemeye çalışıyordu inşallah ilk ve son olur bir daha aynı stresi yaşatmasın Rabbim

T
Canım koy birşey olmaz bende yeni bıraktım koyuyordum yani kalp atışı duyana kadar devam edin diyorlar genelde sen doktorun dediklerini birebir yap
Tamam canım geldiğim den beri yatıyorum aşağıya yemek almaya gitti orda ki yemek ki abla demiş hala yatıyor mı şimdi kalktım bi 5 dk yürüdüm yoksa sırtım agrıyor bide gitmek istiyorum artık burdan ama korkuyorum uçağa binicim bisey olur eder diye yoksa evimde daha rahatım sevdiklerim yanımda olur

Kiz bisey olmaz rabbim korur sıkı sıkı ben transferden sonra toplam 20 dakka yattim murat bey bol bol yuruyus yap dedi lefkosanin altini ustune getirdim gezmekten ertesi sabah ucaga bindim bak beraber transfere girdigimiz bir arkadas vardi hic yatmadi o fazla benden hizliydi vallahi gezdik tozdu sabaha karsi 4 te ucaga bindi aramistim evdede fazla yatmamis ti simdi massallah kizi 2. Yasina girecek . Bunu neden anlattim korkma rabbim isterse hersey olur. Bak ben evde cok dikkat ettim arkadasim gibi gezmedim 3 gun yattim olmadi rabbim nasip etmedi. Sen bunlara artik kafa yorma stres yaparsan zarar verirsin .herseyi oluruna birak artik gerisi rabbimin takdiri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…