Evet ablacım geldim bakalım hayırlısı ne olcak
Kızlar ben şimdi indim kıbrıstayım ama Kıbrıs hiç beklediğim gibi bir yer değilmiş o tv de gösterilen gibi pansiyon da idare eder işte yatılacak kadar iyi 500 liraya asla asla değmez eşimle bi çıkalım gezelim dedik de bi yer yok yani
Sesten durulmuyor hava sıcak İstanbul’a göre herkes kısa kolu
Canimmm burdaki doktoruma gidicem kontrol icin o nerderse bende ona gire hareket edicem sonuclari andrey e gondericem doktorla gorusup planlama yapariz dediCanımmmmmmmmmmNe yaptın planlama oldu mu görüşmeye gitmek için
Vallahi canım evde zaten kısa kol, ofistedeYok artik vallahimi kiz ben yazlik bolgede yasiyorum uzun kollu geziyorum cizmeleride cektim
Canim benim iyiyim cok şükür hersey yolunda iste beklemedeyim kieviVallahi canım evde zaten kısa kol, ofistededışarı vs çıktığımda şişme mont zaten sıcak tutuyor
Sen nasılsın kuzum iyimisin, hersey yolunda mı çok oldu yazismayali
Sen nasilsin insallah iyisindir hersey guzel olsun insallahVallahi canım evde zaten kısa kol, ofistededışarı vs çıktığımda şişme mont zaten sıcak tutuyor
Sen nasılsın kuzum iyimisin, hersey yolunda mı çok oldu yazismayali
Merhaba kizlar.
Ben gecen sene ekim 17 adet olup kasim 3 de transfer olup 12 temmuzdada dogum yaptim. Allahima sukurler olsun ki yipranmadim. Suphesi olan vardir belki yazamayan gorupte cesaret edemeyenler icin yaziyorum. Ben spremde sikinti yasiyan bir insandim. Esim kliniferter. Tup bebek hic denemdik. Yuzde 5 yuzde 10 denilene caba harcayip surekli jmitaizlik yasamak istemedik. Esimde anlayisli cikti saolsun. Onun cabasiyla yaptik. Sukur konusurken bazen donasyonu unutup halasi ya bu diyor ya cadaloz ananin huyunu almis diyorum. Sanki hic dilime vermek istemiyorum bile. Eger denediyseniz ve olumsuzluga cok dustuyseniz esnizle ortak karar verip bu yola girin. Heleki yumurta donasyonu yahu zaten sen dogurucan senin sutunu icicek neyi baskasinin olucak ki. Karar sizin ama cok guzel ve gec olmadan yasanilmasi gereken bir duyguymus. Etrafimdakileri n bebeklerini sevip evde tek basima agladigim gunlere hamdolaun. Allahim burda caba harcayan, bosluga dusen yabrusunu kucagina almadan yitiren tum annelerin yardimcisi olsun. Daha fazla ahimiz olmasin. Bu arada pasaniz 26 ekkmde erkek olucak kestiricem efemi temiz kalbinizle dua edin ben sizin icin hep ediyorum...
Canim benim iyiyim cok şükür hersey yolunda iste beklemedeyim kievi
Canim biz ikili pakete karar verdik 7500 euro dendi konaklama ilaclar paketin icinde herseyi halledip ongorusmeye gidicez. Insallah canim insallah artik anne oluruz hepimizKuuzm çok sevindim hayırlısı olsun senin için ve bu yolda yürüyen herkes içinde
Kiev ödeme vs sistem nedir kuzum bütçe ne?
Ben de hic unutmam yazi tura atilmasini transferde,ne emeklerle gittigini.K kliniferter bacımmm dün gibi hatırlıyorum kliniğe gidip, gelişini hatta orda sadece 1 kase çorba içtigini
Efe paşayı kucağına sağlıkla almana çok sevindimhersey gönlünce olsun arkadaşım öpüyorum evladını seni
Esra biraz detay ver:))Kızlar ben şimdi indim kıbrıstayım ama Kıbrıs hiç beklediğim gibi bir yer değilmiş o tv de gösterilen gibi pansiyon da idare eder işte yatılacak kadar iyi 500 liraya asla asla değmez eşimle bi çıkalım gezelim dedik de bi yer yok yani
Artik su gibi aksin her seyCanim biz ikili pakete karar verdik 7500 euro dendi konaklama ilaclar paketin icinde herseyi halledip ongorusmeye gidicez. Insallah canim insallah artik anne oluruz hepimiz
2 kişi 500 TL kızlar sabah kahvaltı var akşam yemeği var vala Kıbrıs’a girene kadar belamızı bulduk bi dünya şey istediler allahtan klinik söylemişti bize sıkıntı yaşamadıkEsra biraz detay ver:))
Kibrisa indigindeki islemlerden baslayarak , transffer icin merkez mi ayarlamisti, ne kadar odedin,konaklama sadece oda iki kisi fiyati 500tl? Bu ve bunun gibi kibris guncel bilgileri son gidenden alalim
Giriş zor mu oldu ki2 kişi 500 TL kızlar sabah kahvaltı var akşam yemeği var vala Kıbrıs’a girene kadar belamızı bulduk bi dünya şey istediler allahtan klinik söylemişti bize sıkıntı yaşamadık
Evet malesef bi adamın kimliğinde arkada çip mi ne yok Muş dedi alamam seni bir gün bile alamamGiriş zor mu oldu ki
Eski kimlikle giriş yapılmıyor artık sizde de sorun çıktı mıEvet malesef bi adamın kimliğinde arkada çip mi ne yok Muş dedi alamam seni bir gün bile alamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?