S Sebepsizk Sen 3.500 TL 7 gün için otele vermedin mi?
Pansiyon mu o fiyat? Yeme içme vs??
Kliniğe gittin kuzum?? TV de gösterilen ne anlamadım ablam

Kızlar bide çok komik bisey oldu biz indik bizi almaya geldi şofür balizi aldı gitti biz arabayı öndeki sanmış binmişiz meğer o gazino arabasıymış bizim şoför de biz arıyor

Hajahajs ya alemsin kızım sen allahtan karı koca birbirinizi kaybetmemişsiniz S Sebepsizk

Yok artik vallahimi kiz ben yazlik bolgede yasiyorum uzun kollu geziyorum cizmeleride cektim
Vallahi canım evde zaten kısa kol, ofistede dışarı vs çıktığımda şişme mont zaten sıcak tutuyor
Sen nasılsın kuzum iyimisin, hersey yolunda mı çok oldu yazismayali

Vallahi canım evde zaten kısa kol, ofistede dışarı vs çıktığımda şişme mont zaten sıcak tutuyor
Canim benim iyiyim cok şükür hersey yolunda iste beklemedeyim kievi

Sen nasilsin insallah iyisindir hersey guzel olsun insallah

K kliniferter bacımmm dün gibi hatırlıyorum kliniğe gidip, gelişini hatta orda sadece 1 kase çorba içtigini
Efe paşayı kucağına sağlıkla almana çok sevindim hersey gönlünce olsun arkadaşım öpüyorum evladını seni

Kuuzm çok sevindim hayırlısı olsun senin için ve bu yolda yürüyen herkes içinde
Kiev ödeme vs sistem nedir kuzum bütçe ne?
Canim biz ikili pakete karar verdik 7500 euro dendi konaklama ilaclar paketin icinde herseyi halledip ongorusmeye gidicez. Insallah canim insallah artik anne oluruz hepimiz

Ben de hic unutmam yazi tura atilmasini transferde,ne emeklerle gittigini.
Bugune cok sukur, saglikla buyusun oglusun

Esra biraz detay ver:))
Kibrisa indigindeki islemlerden baslayarak , transffer icin merkez mi ayarlamisti, ne kadar odedin,konaklama sadece oda iki kisi fiyati 500tl? Bu ve bunun gibi kibris guncel bilgileri son gidenden alalim

Esra biraz detay ver:))
Kibrisa indigindeki islemlerden baslayarak , transffer icin merkez mi ayarlamisti, ne kadar odedin,konaklama sadece oda iki kisi fiyati 500tl? Bu ve bunun gibi kibris guncel bilgileri son gidenden alalim
2 kişi 500 TL kızlar sabah kahvaltı var akşam yemeği var vala Kıbrıs’a girene kadar belamızı bulduk bi dünya şey istediler allahtan klinik söylemişti bize sıkıntı yaşamadık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…