Yok bizim yeniydi adamın ki de yeni ama arka da cip yoktu korona testi adapas çift aşı çıktısı
Neyse hayırlısıyla vardınız artık geliş daha rahat 2 dk da geçiliyor şimdi tedavine odaklan stresi sıkıntıyı geldiğin yerde bırak sıcak havanın farklı ülkenin yeni hayatına attığın adımın tadını çıkar kocişinle

2 kişi 500 TL kızlar sabah kahvaltı var akşam yemeği var vala Kıbrıs’a girene kadar belamızı bulduk bi dünya şey istediler allahtan klinik söylemişti bize sıkıntı yaşamadık
Sikintisiz girmissiniz , bundan sonrasi da oyle devam etsin:
Donus ne zaman senin? Yarin transfer kacta?

Elmf ablacım ins ins en kısa zaman da allah sana da nasip eder seni hiç unutmadım

Yerim seniii
Bende unutmadım canım benim
Sen attın adımını inşallah bende devamını getiririm
Burda herkesin bi acı, tatlı anısı var.
19 dan beri bu konu başlığındayim.
İnşallah herkes sonunda muradına kavuşur

Z Zaza74 3 Kasım'da ultrason sonrası tedavi başlayacak dedi andrey . Hangi ilaçlar kullanılıyor? Ultrason u mesai saati dışında yapmayı düşünüyorum ama ilaçları bulmakta zorlanır miyim?
Kişiye göre değişiyor ama estrofem , divijel, folik asit , vitmn e vermişti bana

E vitamini transfeee kadae mi kullandiriyor kiev? Gunluk doz ne oluyor?
Kişiye göre değişiyor sizin sonuclarınıza göre yani evet transfer e kadar kullan dediler ama 5 kasımda yine bi ultrason istedi testler istedi son bi bakalım ona göre ilaçların dozunu ayarlarız dediler

Ben canim numarasini almistim andreyin ordan whatsuptan mesaj attim döndüler konuştuk ne zaman soru sorsam hemen ariyorlar destek de oluyorlar saolsunlar

Teşekkürler canım paylaşımından dolayı
Oda aklımda kalmasın değerlendirip görüşmek isterim. Sonuçta araştırmak lazım

A anneadayi1974 sen nasılsın canım bebisin yada bebislerinbelli oldu mu kontrole gidicektin
Merhabalar canım çok teşekkürler benim kanamalarım devam ediyor ama şükür bebişler iyi ve sağlıklı kalp atışlarını duyduk ,içerde bi kanama var kesenin birinde çoğalmasın diye hep uzanıp dinleniyorum , bu ara saat 8-9 olunca uyuyup bu saatte de uyanıyorum biraz düzenim bozuldu dr cumartesi tekrar bakalım dedi inşallah bu süreci böyle yatıp dinlenerek geçiricez ve bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alıcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…