• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

@durub
Suan uçağa gidiyorum kızlar ben size herseyi yazarım
Sağ salim git bebislerini al dön. Çok heyecanlısin tahmin edebiliyorum çok da haklısın çok güzel heyecanlar ama biraz da sakin kalmaya çalış malum stres en büyük düşman. Bir abla tavsiyesi çok fazla herşeyi sorgulama ama sana söyleneni doğru olarak uygula.Dualarim seninle Allah'ım yar ve yardımcın olsun🤲🤲🤲🤲❤️❤️❤️❤️

@durub
Sağ salim git bebislerini al dön. Çok heyecanlısin tahmin edebiliyorum çok da haklısın çok güzel heyecanlar ama biraz da sakin kalmaya çalış malum stres en büyük düşman. Bir abla tavsiyesi çok fazla herşeyi sorgulama ama sana söyleneni doğru olarak uygula.Dualarim seninle Allah'ım yar ve yardımcın olsun🤲🤲🤲🤲❤️❤️❤️❤️
Çok teşekkür ederim ablacım ins ins

Esra guncel kibris uygulaamlarini paylas bizimle.
Alan-otel transfer ucret?
Konaklama yaptigin yer iyi mi? Vs gibi bilgileri bekleriz.

S Sebepsizk canım hayırlı olsun inşallah senin için kalpten dualarımız seninle inşallah tr güzel haberlerle geleceksin sakın ol huzurlu ol 🤲 aradım tlf kapalı sanırım gittin. Bana yaz WhatsApp mutlaka..
Evet, deneyimlerini anlat bolca ☺️🙏

Suan uçağa gidiyorum kızlar ben size herseyi yazarım
Yolun açık olsun canım güzel heyecan bunlar ama fazlası zarar güzel şeyler hayal et pozitif ol miniklerini alıp gel 😊 kalbim dualarım seninle ve burda ki tüm güzel kardeslerimle 🙏🙏🙏🙏🙏

S Sebepsizk canım hayırlı olsun inşallah senin için kalpten dualarımız seninle inşallah tr güzel haberlerle geleceksin sakın ol huzurlu ol 🤲 aradım tlf kapalı sanırım gittin. Bana yaz WhatsApp mutlaka..
Evet, deneyimlerini anlat bolca ☺️🙏
Evet ablacım geldim bakalım hayırlısı ne olcak

Kızlar ben şimdi indim kıbrıstayım ama Kıbrıs hiç beklediğim gibi bir yer değilmiş o tv de gösterilen gibi pansiyon da idare eder işte yatılacak kadar iyi 500 liraya asla asla değmez eşimle bi çıkalım gezelim dedik de bi yer yok yani
Kiz cok yer varda birgunde bitmez maalesef

Kızlar ben şimdi indim kıbrıstayım ama Kıbrıs hiç beklediğim gibi bir yer değilmiş o tv de gösterilen gibi pansiyon da idare eder işte yatılacak kadar iyi 500 liraya asla asla değmez eşimle bi çıkalım gezelim dedik de bi yer yok yani
Hayırlısı olsun güzel haberlerle dönün inşallah Esra Hn

Kızlar bide çok komik bisey oldu biz indik bizi almaya geldi şofür balizi aldı gitti biz arabayı öndeki sanmış binmişiz meğer o gazino arabasıymış bizim şoför de biz arıyor 😀
Hayırlı olsun 🧿 Bebişlerle dönersin inşallah :dua:

Merkeze uzak demekki bizim otelin etrafında da bişey yoktu 10 dk uzaklıkta market vardı 😂

Back