Sağ salim git bebislerini al dön. Çok heyecanlısin tahmin edebiliyorum çok da haklısın çok güzel heyecanlar ama biraz da sakin kalmaya çalış malum stres en büyük düşman. Bir abla tavsiyesi çok fazla herşeyi sorgulama ama sana söyleneni doğru olarak uygula.Dualarim seninle Allah'ım yar ve yardımcın olsunSuan uçağa gidiyorum kızlar ben size herseyi yazarım
Çok teşekkür ederim ablacım ins ins@durub
Sağ salim git bebislerini al dön. Çok heyecanlısin tahmin edebiliyorum çok da haklısın çok güzel heyecanlar ama biraz da sakin kalmaya çalış malum stres en büyük düşman. Bir abla tavsiyesi çok fazla herşeyi sorgulama ama sana söyleneni doğru olarak uygula.Dualarim seninle Allah'ım yar ve yardımcın olsun
Dün gece uyuyamadım bileÇok teşekkür ederim ablacım ins ins
Tahmin edebilirim ama artık sakin ol herşey çok güzel olacak. Buna tüm kalbimle inanıyorumDün gece uyuyamadım bile
Esra guncel kibris uygulaamlarini paylas bizimle.
Alan-otel transfer ucret?
Konaklama yaptigin yer iyi mi? Vs gibi bilgileri bekleriz.
Yolun açık olsun canım güzel heyecan bunlar ama fazlası zarar güzel şeyler hayal et pozitif ol miniklerini alıp gelSuan uçağa gidiyorum kızlar ben size herseyi yazarım
Hayirli yolculuklar guzel haberlerle dön insallahSuan uçağa gidiyorum kızlar ben size herseyi yazarım
Esra canim sakin relax ol orda hersey guzel gidecek bir aksilik olmayacak buna inan dualarimiz seninleSuan uçağa gidiyorum kızlar ben size herseyi yazarım
Kiz cok yer varda birgunde bitmez maalesefKızlar ben şimdi indim kıbrıstayım ama Kıbrıs hiç beklediğim gibi bir yer değilmiş o tv de gösterilen gibi pansiyon da idare eder işte yatılacak kadar iyi 500 liraya asla asla değmez eşimle bi çıkalım gezelim dedik de bi yer yok yani
Hayırlısı olsun güzel haberlerle dönün inşallah Esra HnKızlar ben şimdi indim kıbrıstayım ama Kıbrıs hiç beklediğim gibi bir yer değilmiş o tv de gösterilen gibi pansiyon da idare eder işte yatılacak kadar iyi 500 liraya asla asla değmez eşimle bi çıkalım gezelim dedik de bi yer yok yani
Hayırlı olsunKızlar bide çok komik bisey oldu biz indik bizi almaya geldi şofür balizi aldı gitti biz arabayı öndeki sanmış binmişiz meğer o gazino arabasıymış bizim şoför de biz arıyor
CanımmmmmmmmmmKiz cok yer varda birgunde bitmez maalesef
Merkeze uzak demekki bizim otelin etrafında da bişey yoktu 10 dk uzaklıkta market vardıKızlar ben şimdi indim kıbrıstayım ama Kıbrıs hiç beklediğim gibi bir yer değilmiş o tv de gösterilen gibi pansiyon da idare eder işte yatılacak kadar iyi 500 liraya asla asla değmez eşimle bi çıkalım gezelim dedik de bi yer yok yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?