- 6 Ağustos 2016
- 8.965
- 35.052
- 548
- 50
İncelir demiyelim,sekretor(luteal)fazına geçiyor ve zarı sıkı örüyorYani incelir mi
Sen neden kafanı bunlarla yoruyorsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İncelir demiyelim,sekretor(luteal)fazına geçiyor ve zarı sıkı örüyorYani incelir mi
Çok takmayın kafanıza bu kadar.estrofem içtim kalınlaşır mı progesteron aldım incelir mi. Zaten doktorunuz olumlu kalınlaşma görmezse transfere yollamaz. Bide ben şunu yaşadım gördüm ne kadar irdelerseniz olacağı varsada olmaz.Ouf işini düzgün yapsın da bi transferde görümcem
Esracim azcik heyacanini yen birtanem kiz sen kibrisa gidince napican merkezden iceri girer girmez dusunemiyorum valla hersey guzel gidicek canimTamam ablacım yoksa ben kafayı yiyicem
@nicenameCanim telefonundan@ isaretinin yanina nicname yaz ordan cikiyor
Yaaaaa yemin ederim ben nasıl beklicem kızlarrrrrrAhahha evet kesin 2022 annelerine ugurlariz bundan sonra:))
Esra transferden sonra 10 gun bakalim nasil bekler, kahramanimizi neler bekliyordu
Bayılıcam galibaEsracim azcik heyacanini yen birtanem kiz sen kibrisa gidince napican merkezden iceri girer girmez dusunemiyorum valla hersey guzel gidicek canim
Üye olunca masaüstüne kısayol oluştu be direk ordan giriyorum girince bildirim geldiğini görüyorumYa siz hangi uygulamayı kullanıyorsunuz her dk internetten giriyorum ne bi bildirim ne bisey geliyor
Nikname yazacaktim nicename yazmisim@nicename
Bende böyle yazınca nikin kendisi çıkacak sandım sanki tel aklımı okucakmış gibiNikname yazacaktim nicename yazmisim
5.gunden baslarsin testlereYaaaaa yemin ederim ben nasıl beklicem kızlarrrrrr
Heyecan oluyor demek ki:))Ayni ben ilk gittigimdeki ayni ben
Esra guncel kibris uygulaamlarini paylas bizimle.Yaaaaa yemin ederim ben nasıl beklicem kızlarrrrrr
Suan uçağa gidiyorum kızlar ben size herseyi yazarımEsra guncel kibris uygulaamlarini paylas bizimle.
Alan-otel transfer ucret?
Konaklama yaptigin yer iyi mi? Vs gibi bilgileri bekleriz.