• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar ben şimdi indim kıbrıstayım ama Kıbrıs hiç beklediğim gibi bir yer değilmiş o tv de gösterilen gibi pansiyon da idare eder işte yatılacak kadar iyi 500 liraya asla asla değmez eşimle bi çıkalım gezelim dedik de bi yer yok yani

S Sebepsizk Sen 3.500 TL 7 gün için otele vermedin mi?
Pansiyon mu o fiyat? Yeme içme vs?? 😃
Kliniğe gittin kuzum?? TV de gösterilen ne anlamadım ablam

Kızlar bide çok komik bisey oldu biz indik bizi almaya geldi şofür balizi aldı gitti biz arabayı öndeki sanmış binmişiz meğer o gazino arabasıymış bizim şoför de biz arıyor 😀

Hajahajs 😃 😃 😃 ya alemsin kızım sen 🤣😂 allahtan karı koca birbirinizi kaybetmemişsiniz S Sebepsizk 😃😃

Yok artik vallahimi kiz ben yazlik bolgede yasiyorum uzun kollu geziyorum cizmeleride cektim
Vallahi canım evde zaten kısa kol, ofistede ☺️ dışarı vs çıktığımda şişme mont zaten sıcak tutuyor 😃
Sen nasılsın kuzum iyimisin, hersey yolunda mı çok oldu yazismayali ☺️

Vallahi canım evde zaten kısa kol, ofistede ☺️ dışarı vs çıktığımda şişme mont zaten sıcak tutuyor 😃
Canim benim iyiyim cok şükür hersey yolunda iste beklemedeyim kievi

Sen nasilsin insallah iyisindir hersey guzel olsun insallah

Merhaba kizlar.
Ben gecen sene ekim 17 adet olup kasim 3 de transfer olup 12 temmuzdada dogum yaptim. Allahima sukurler olsun ki yipranmadim. Suphesi olan vardir belki yazamayan gorupte cesaret edemeyenler icin yaziyorum. Ben spremde sikinti yasiyan bir insandim. Esim kliniferter. Tup bebek hic denemdik. Yuzde 5 yuzde 10 denilene caba harcayip surekli jmitaizlik yasamak istemedik. Esimde anlayisli cikti saolsun. Onun cabasiyla yaptik. Sukur konusurken bazen donasyonu unutup halasi ya bu diyor ya cadaloz ananin huyunu almis diyorum. Sanki hic dilime vermek istemiyorum bile. Eger denediyseniz ve olumsuzluga cok dustuyseniz esnizle ortak karar verip bu yola girin. Heleki yumurta donasyonu yahu zaten sen dogurucan senin sutunu icicek neyi baskasinin olucak ki. Karar sizin ama cok guzel ve gec olmadan yasanilmasi gereken bir duyguymus. Etrafimdakileri n bebeklerini sevip evde tek basima agladigim gunlere hamdolaun. Allahim burda caba harcayan, bosluga dusen yabrusunu kucagina almadan yitiren tum annelerin yardimcisi olsun. Daha fazla ahimiz olmasin. Bu arada pasaniz 26 ekkmde erkek olucak kestiricem efemi temiz kalbinizle dua edin ben sizin icin hep ediyorum...

K kliniferter bacımmm dün gibi hatırlıyorum kliniğe gidip, gelişini hatta orda sadece 1 kase çorba içtigini ☺️
Efe paşayı kucağına sağlıkla almana çok sevindim ❤️ hersey gönlünce olsun arkadaşım öpüyorum evladını seni 😘☺️

Kuuzm çok sevindim hayırlısı olsun senin için ve bu yolda yürüyen herkes içinde ❤️
Kiev ödeme vs sistem nedir kuzum bütçe ne?
Canim biz ikili pakete karar verdik 7500 euro dendi konaklama ilaclar paketin icinde herseyi halledip ongorusmeye gidicez. Insallah canim insallah artik anne oluruz hepimiz

K kliniferter bacımmm dün gibi hatırlıyorum kliniğe gidip, gelişini hatta orda sadece 1 kase çorba içtigini ☺️
Efe paşayı kucağına sağlıkla almana çok sevindim ❤️ hersey gönlünce olsun arkadaşım öpüyorum evladını seni 😘☺️
Ben de hic unutmam yazi tura atilmasini transferde,ne emeklerle gittigini.
Bugune cok sukur, saglikla buyusun oglusun❣️🧿

Kızlar ben şimdi indim kıbrıstayım ama Kıbrıs hiç beklediğim gibi bir yer değilmiş o tv de gösterilen gibi pansiyon da idare eder işte yatılacak kadar iyi 500 liraya asla asla değmez eşimle bi çıkalım gezelim dedik de bi yer yok yani
Esra biraz detay ver:))
Kibrisa indigindeki islemlerden baslayarak , transffer icin merkez mi ayarlamisti, ne kadar odedin,konaklama sadece oda iki kisi fiyati 500tl? Bu ve bunun gibi kibris guncel bilgileri son gidenden alalim😁

Esra biraz detay ver:))
Kibrisa indigindeki islemlerden baslayarak , transffer icin merkez mi ayarlamisti, ne kadar odedin,konaklama sadece oda iki kisi fiyati 500tl? Bu ve bunun gibi kibris guncel bilgileri son gidenden alalim😁
2 kişi 500 TL kızlar sabah kahvaltı var akşam yemeği var vala Kıbrıs’a girene kadar belamızı bulduk bi dünya şey istediler allahtan klinik söylemişti bize sıkıntı yaşamadık

Back