Aynen canım bende artık öyle yapayımBoşver çok araştırma yoksa çok strese girersin öyle bişey olsa kullandirmazlar zaten içini ferah tut zaten ilk görüşmede muayene ediyorlar duruma göre ilacı ayarlarlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen canım bende artık öyle yapayımBoşver çok araştırma yoksa çok strese girersin öyle bişey olsa kullandirmazlar zaten içini ferah tut zaten ilk görüşmede muayene ediyorlar duruma göre ilacı ayarlarlar
Nar kalinlastiriyormus ama ilaç kullanıyorsun zaten fazla yeme bence çok mu ince kaçtı ölctürdüğündeYemediğim nar kalmadı
Bende ulasamadim canim merak ediyorum yarin sabah tekrar ulasmaya calisicamKızlar dün Zirkam reduksiyon oldu
İki gündür haber alamıyorum arkadaşımdan
Sizin haberiniz varmı
İnşallah her şe yolunda olsun da
7,4Nar kalinlastiriyormus ama ilaç kullanıyorsun zaten fazla yeme bence çok mu ince kaçtı ölctürdüğünde
Cok şükür ulasamayinca korktum yarin tekrar araarim cok şükürKızzzzzlllllaaaaaarrrrr Zirkamdan haber çıktı
Dün reduksion oldu
Bugün taburcu oldu çok şükür
Her şey yolunda
Bir kız ber erken bizimle
Çok şükür
Bende merak ettim valla besizBesiz mi kimdi acaba
Ben ilk ölctürdüğümde 6.2 sonra 8.2 oldu burda iki defa ölçüldü. Orada ki muayenede transferden 5 gün önce 9.2 ama transfer günü sormak aklıma gelmedi 11 e yaklasmistir heralde
Benim ki belki olmustor yaBen ilk ölctürdüğümde 6.2 sonra 8.2 oldu burda iki defa ölçüldü. Orada ki muayenede transferden 5 gün önce 9.2 ama transfer günü sormak aklıma gelmedi 11 e yaklasmistir heralde
Bu etiket nasıl yapılıyor canım eftalyosum
Esra sen doğurana kadar hapı yuttukÖyle bisey demediler de ben biraz araştırdım tam da bilmiyorum Zaza daha iyi bilir tabi
Narı abartmaYemediğim nar kalmadı
Transfer günü ölçüm yapılmazBen ilk ölctürdüğümde 6.2 sonra 8.2 oldu burda iki defa ölçüldü. Orada ki muayenede transferden 5 gün önce 9.2 ama transfer günü sormak aklıma gelmedi 11 e yaklasmistir heralde
Yani incelir miEsra sen doğurana kadar hapı yuttuk
Estrofem rahim zarını pamuk gibi şişirtir
Progesterona geçerken pamukcuklar sıkışır
Ee dolayısıyla 0.8-1 mm rahim zarı geriler
Ama rahmin zarının ölçümü genel olarak estrofem zamanı değerlendirilir
Progesteron sonrası önemli değil
Onunçin kafanı yorma
Lütfen çok incelemeO zaman niye vurduruyor anlamadım gebelikten sonra verseydi düşmüşse ne yapıcam
O adamın dilinin kemiği yok bilirim. negatif diye aradım da müsait değilim neyse konuşayım ben bilmem doktoruna git dedi çatt kapattı güleryüzlü gibi ama aslı öyle biri değil.Gynolifte doktor karar veriyormus bana oyle soylemislerdi ben iki tane transfer edilmesini rica etmistim doktor transferi ben yapiyorum biraksinlarda ben isimi yapayim napacagimi ogretmesinler diye cevap yollamis ti hic unutmuyorum bu lafi
Tamam ablacım yoksa ben kafayı yiyicemLütfen çok inceleme
Bilmediğin çok şey var
Doktor ne yazıyorsa onu kullan
Ouf işini düzgün yapsın da bi transferde görümcemO adamın dilinin kemiği yok bilirim. negatif diye aradım da müsait değilim neyse konuşayım ben bilmem doktoruna git dedi çatt kapattı güleryüzlü gibi ama aslı öyle biri değil.
Ahahha evet kesin 2022 annelerine ugurlariz bundan sonra:))Esra sen doğurana kadar hapı yuttuk
Estrofem rahim zarını pamuk gibi şişirtir
Progesterona geçerken pamukcuklar sıkışır
Ee dolayısıyla 0.8-1 mm rahim zarı geriler
Ama rahmin zarının ölçümü genel olarak estrofem zamanı değerlendirilir
Progesteron sonrası önemli değil
Onunçin kafanı yorma
Canim telefonundan@ isaretinin yanina nicname yaz ordan cikiyorBu etiket nasıl yapılıyor canım eftalyosum