Ayy canımNes6373 nes'im canim ne zamandır senden haber alamıyoruz, iyi misin? Sanki bugünlerde yeni bi tedavin olacaktı. Eğer basladiysan Allah işlerini su gibi akitsin inşallah canım
Benimde hep aklımdaydın Tamaram sayesinde haber aldık senden. Sen de hep dualarimizdasin. İnşallah bu son olsun ve evin neselensin. Allah'ım kucağını tez doldursun. Bizi habersiz merakta bırakmaAyy canımTamara m.. Unutmamışsın. ❤
Hep sizi takipteyim. Z Zaza74 'dan sonra sen geliyorsun heyecan ile beklediğim. Inşallah sen de bizi sevindireceksin. Çok güzel şeyler oluyor, pozitifleri de tebrik ediyorum bu arada. Üzulen arladaslarimiz da var ama sakin üzülmeyin, yaşlarınız çok genç, yine deneyin. Isimleri tek tek yazamasam da hepiniz dualarımdasınız arkadaşlar. Hepinizi tanıyor ve biliyorum.
Ben kürtaj sonrası histereskopi olayım dedim. Ancak geldi zamanı, tahmini bir haftaya olurum. Sonra ikinci transfer olacak. Son denemem, inşallah yine hayal kırıklığı olmaz.
İnşallah Nes canım bu mutlu son tedavin olsunAyy canımTamara m.. Unutmamışsın. ❤
Hep sizi takipteyim. Z Zaza74 'dan sonra sen geliyorsun heyecan ile beklediğim. Inşallah sen de bizi sevindireceksin. Çok güzel şeyler oluyor, pozitifleri de tebrik ediyorum bu arada. Üzulen arladaslarimiz da var ama sakin üzülmeyin, yaşlarınız çok genç, yine deneyin. Isimleri tek tek yazamasam da hepiniz dualarımdasınız arkadaşlar. Hepinizi tanıyor ve biliyorum.
Ben kürtaj sonrası histereskopi olayım dedim. Ancak geldi zamanı, tahmini bir haftaya olurum. Sonra ikinci transfer olacak. Son denemem, inşallah yine hayal kırıklığı olmaz.
Evet dogru ilk kiev bebekleri2020 sebcey arkadaşımızıda unutma
Kieve bizden önce giden
Zaza bu sefer dogacaklar. İkisi de gumbur gumbur gelecek.İnşallah Nes canım bu mutlu son tedavin olsun
Banada dua et bunu veya bunları artık doğurum
İnşallah ikiz olacak zazacım bu kadar kişi canı gönülden dua ediyoruz Rabbim seni sevindirsin emeklerini boşa çıkarmasın ❤İnşallah Nes canım bu mutlu son tedavin olsun
Banada dua et bunu veya bunları artık doğurum
Canım hep dualarimdasin olacak bunabkalben inanıyorum, Rabbim kucağını tez zamanda dolduracakCok teşekkür ederim canım benim senin nezlinde bana bize dua eden bütün kader arkadaşlarıma .Eğer birgün çocuğum olursa sevenlerimin duasından olacak bunu da çok inanıyorum. İnşallah bu mutluluğu beraber paylaşırız belki hamileliklerimiz beraber olur
Canım Z Zumrom . Inşallah sen de bir daha hayal kırıklığı yaşamayacaksın. Senin de evin şenlenecek. Seni de bekliyoruz heyecanla.Benimde hep aklımdaydın Tamaram sayesinde haber aldık senden. Sen de hep dualarimizdasin. İnşallah bu son olsun ve evin neselensin. Allah'ım kucağını tez doldursun. Bizi habersiz merakta bırakma
İnşallah bu kez olacak canım inanıyorum ben, lütfen bizi habersiz bırakma merak ediyorum seni. Allah yardımcın olsun canım, hep birlikte sevinelim inşallahAyy canımTamara m.. Unutmamışsın. ❤
Progestan inceltiyormuymusBu 5 günlük progestron ins rahim kalınlığını düşürmemiştirde geri döndürmeZler
Kullanıyorum canım günde 4 adet bi tane de vajinadanProgestan inceltiyormuymusestrofem kullanmıyor musun
Estrofem zaten kullaniyosun niye incelsin bende günde 2 kullanıyordum. Progestan fitilde günde 3 tane gebelik olussaydi 3 ay kullancaktimO zaman niye vurduruyor anlamadım gebelikten sonra verseydi düşmüşse ne yapıcam
Dengeler yaniEstrofem zaten kullaniyosun niye incelsin bende günde 2 kullanıyordum. Progestan fitilde günde 3 tane gebelik olussaydi 3 ay kullancaktim
Progestan inceltiyormuymus hiç duymadim öyle mi dedilerDengeler yani
Öyle bisey demediler de ben biraz araştırdım tam da bilmiyorum Zaza daha iyi bilir tabiProgestan inceltiyormuymus hiç duymadim öyle mi dediler
Boşver çok araştırma yoksa çok strese girersinÖyle bisey demediler de ben biraz araştırdım tam da bilmiyorum Zaza daha iyi bilir tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?