Benim de estrofem kaynakli agrim oluyordu.İms
ins ins beyzoşum kızlar rahim agrısı var anlamadım ilaçtan mı akıntım da var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim de estrofem kaynakli agrim oluyordu.İms
Ilaclardan o normalİms
Rahimde az ağrı sozı oluyor hormonlardan korkmaİms
Amiiiin canım kardeşimAz önce bitirebildim okumayı, nasıl bereketli bir ekim olmuş öyle Herkesi tebrik ederim sağlıkla kucağınıza alın arkadaşlarrrr
İyi günlerin tadını çıkarın bulantılar başlayınca çok iyi şeyler olmuyo
Kasımda tedaviye başlayanlar yolunuz açık olsun hepiniz gebe dönün inşallah
Z Zaza74 güzel yürekli kadın, sen herkese ön ayak oluyorsun ya onca işin gücün arasında o kadar kıymetlisin ki bu grup için. Eminim sayende kendine yol çizen onca insanın duası kabul olacak.. Kalp atışı haberini bekliyorum heyecanla..
Hayırlı olsun tedavin, Esracım. Sağlıkla kucağına alasınP
amin amin canım
Yanlışmı hatırlıyorum qalıba Kiev sizi de memedeki sıkıntıdan dolayı tedaviye almadı. Sizde neydi sorun nasıl çözdünüz?Canım çok geçmiş olsun. Üzme kendini bazen şansızlık bizi buluyor işte.
Bak en azından 1 şansın daha var bunu değerlendirebileceksin.
İnşallah son uğraşın olur ve bebeklerini kucağına alırsın
Rahimde az ağrı sozı oluyor hormonlardan korkma
Teşekkürler canım ins insHayırlı olsun tedavin, Esracım. Sağlıkla kucağına alasın
Fitil olarakta var ben onu kullanmıştım igne vermemislerdiKızlar bide ben progestron iğnesi vurduruyorum ya transferden sonra nasıl olacak o ben vuramam hemşire dedi vıramazsın zaten ben ne yapıcam ilaç mı verir
Eşinle gitmiyormusun canım?Kızlar bide ben progestron iğnesi vurduruyorum ya transferden sonra nasıl olacak o ben vuramam hemşire dedi vıramazsın zaten ben ne yapıcam ilaç mı verir
Eşimle gidiyorum ama hemşire dedi ki bunu herkes yapamazEşinle gitmiyormusun canım?
Meme usg istediler ultrasonda çok küçük bişey göründü ama milim olarak çıkmadı bu yüzden emar bakalım dediler. Emarda da net bişey çıkmadı. Sonrasında ben kievle görüşmedim. Dr 2 ay bekleyelim tekrar ultrason bakalım dediği için. Yoksa emar sonucunu falan göndermedim ben kieve. Önceliğim sağlığım sonuçta. Burdaki dr bekleyelim kendiliğinden kaybolabilir dediği için bekliyorum şuan.Yanlışmı hatırlıyorum qalıba Kiev sizi de memedeki sıkıntıdan dolayı tedaviye almadı. Sizde neydi sorun nasıl çözdünüz?
Kıbrısda oteldeyken bana eşim yapdı. Bi şey olmadı çok şükür. Hem ilk defa iyne yapıyordu her şeyi hazır verersin yapar. Zaten eski iyne yerlerin orda onların yanına yapar olur bitirEşimle gidiyorum ama hemşire dedi ki bunu herkes yapamaz
Anladım canım. Tşk ederim cvb için. İnsAllah ki kayb olur tedavine devam edersinMeme usg istediler ultrasonda çok küçük bişey göründü ama milim olarak çıkmadı bu yüzden emar bakalım dediler. Emarda da net bişey çıkmadı. Sonrasında ben kievle görüşmedim. Dr 2 ay bekleyelim tekrar ultrason bakalım dediği için. Yoksa emar sonucunu falan göndermedim ben kieve. Önceliğim sağlığım sonuçta. Burdaki dr bekleyelim kendiliğinden kaybolabilir dediği için bekliyorum şuan.
Aminnn İnnnşş Dualarımız pnunla haber alan paylaşsın lütfen bende merak ettimKızlar dün Zirkam reduksiyon oldu
İki gündür haber alamıyorum arkadaşımdan
Sizin haberiniz varmı
İnşallah her şe yolunda olsun da
Amin hepimiz başlayalım inşallahAnladım canım. Tşk ederim cvb için. İnsAllah ki kayb olur tedavine devam edersin