• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nes6373 Nes6373 nes'im canim ne zamandır senden haber alamıyoruz, iyi misin? Sanki bugünlerde yeni bi tedavin olacaktı. Eğer basladiysan Allah işlerini su gibi akitsin inşallah canım 🙏🙏❤️❤️
Ayy canım Tamara Tamara m.. Unutmamışsın. 😘🤗
Hep sizi takipteyim. Z Zaza74 'dan sonra sen geliyorsun heyecan ile beklediğim. Inşallah sen de bizi sevindireceksin. Çok güzel şeyler oluyor, pozitifleri de tebrik ediyorum bu arada. Üzulen arladaslarimiz da var ama sakin üzülmeyin, yaşlarınız çok genç, yine deneyin. Isimleri tek tek yazamasam da hepiniz dualarımdasınız arkadaşlar. Hepinizi tanıyor ve biliyorum.
Ben kürtaj sonrası histereskopi olayım dedim. Ancak geldi zamanı, tahmini bir haftaya olurum. Sonra ikinci transfer olacak. Son denemem, inşallah yine hayal kırıklığı olmaz. 🙏🙏🙏🤲🤲🤲

Hep sizi takipteyim. Z Zaza74 'dan sonra sen geliyorsun heyecan ile beklediğim. Inşallah sen de bizi sevindireceksin. Çok güzel şeyler oluyor, pozitifleri de tebrik ediyorum bu arada. Üzulen arladaslarimiz da var ama sakin üzülmeyin, yaşlarınız çok genç, yine deneyin. Isimleri tek tek yazamasam da hepiniz dualarımdasınız arkadaşlar. Hepinizi tanıyor ve biliyorum.
Ben kürtaj sonrası histereskopi olayım dedim. Ancak geldi zamanı, tahmini bir haftaya olurum. Sonra ikinci transfer olacak. Son denemem, inşallah yine hayal kırıklığı olmaz. 🙏🙏🙏🤲🤲🤲
Benimde hep aklımdaydın Tamaram sayesinde haber aldık senden. Sen de hep dualarimizdasin. İnşallah bu son olsun ve evin neselensin. Allah'ım kucağını tez doldursun. Bizi habersiz merakta bırakma❤️❤️❤️

İnşallah Nes canım bu mutlu son tedavin olsun
Banada dua et bunu veya bunları artık doğurum😍🥰🤲

İnşallah Nes canım bu mutlu son tedavin olsun
Banada dua et bunu veya bunları artık doğurum😍🥰🤲
İnşallah ikiz olacak zazacım bu kadar kişi canı gönülden dua ediyoruz Rabbim seni sevindirsin emeklerini boşa çıkarmasın ❤

Cok teşekkür ederim canım benim senin nezlinde bana bize dua eden bütün kader arkadaşlarıma .❤️❤️❤️❤️ Eğer birgün çocuğum olursa sevenlerimin duasından olacak bunu da çok inanıyorum. İnşallah bu mutluluğu beraber paylaşırız belki hamileliklerimiz beraber olur🤲🤲🤲🤲
Canım hep dualarimdasin olacak bunabkalben inanıyorum, Rabbim kucağını tez zamanda dolduracak🤲♥️💙

Benimde hep aklımdaydın Tamaram sayesinde haber aldık senden. Sen de hep dualarimizdasin. İnşallah bu son olsun ve evin neselensin. Allah'ım kucağını tez doldursun. Bizi habersiz merakta bırakma❤️❤️❤️
Canım Z Zumrom . Inşallah sen de bir daha hayal kırıklığı yaşamayacaksın. Senin de evin şenlenecek. Seni de bekliyoruz heyecanla. 🤲🤲🙏🙏❤❤😘😘

İnşallah bu kez olacak canım inanıyorum ben, lütfen bizi habersiz bırakma merak ediyorum seni. Allah yardımcın olsun canım, hep birlikte sevinelim inşallah ❤️❤️❤️🙏🙏

Öyle bisey demediler de ben biraz araştırdım tam da bilmiyorum Zaza daha iyi bilir tabi
Boşver çok araştırma yoksa çok strese girersin 😊 öyle bişey olsa kullandirmazlar zaten içini ferah tut zaten ilk görüşmede muayene ediyorlar duruma göre ilacı ayarlarlar

Back