• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızzzzzlllllaaaaaarrrrr Zirkamdan haber çıktı
Dün reduksion oldu
Bugün taburcu oldu çok şükür
Her şey yolunda
Bir kız ber erken bizimle😂😂😂😂😂🥰🥰🥰🥰🥰😍😍😍😍😍🤲🤲🤲🤲
Çok şükür
Çok şükür çok sevindim sağlıkla kucağını alabilmeyi de Allah'ım nasip etsin. Zazacim benden de ona çok selam söyle dualarım gönlüm onunla 🤲🤲🥰🥰🥰🥰

Kızzzzzlllllaaaaaarrrrr Zirkamdan haber çıktı
Dün reduksion oldu
Bugün taburcu oldu çok şükür
Her şey yolunda
Bir kız ber erken bizimle😂😂😂😂😂🥰🥰🥰🥰🥰😍😍😍😍😍🤲🤲🤲🤲
Çok şükür

Duruballım senin duanıda ona ilettim
Çok mutlu oldu
Kievde berabermişiniz😍
Hepinize selamı var
Çok şükür kendinide iyi hiss ediyor
Evet son gün tanışmıştık 🙏🙏Çok sevindimmmm maşallah hem iyi ılmasına hemde bebeklerden birinin erkek olmasına🙏🙏🙏🙏Çok istiyordu şükür gönlüne göre oldu🤲🤲🤲🤲🤲🤲❤️❤️Benden de selamlar sevgiler🥰Dualar edildi innşşşşş kabul olacak hepsiii🤲🤲🤲🤲🤲❤️❤️

Canim zumrom İnşallah senin de en kısa zamanda muradın nasip olur çok istiyorum senin de anne olmani hep dualarımdasin gerçekten inan yürekten söylüyorum 🙏🙏❤️❤️❤️
Cok teşekkür ederim canım benim senin nezlinde bana bize dua eden bütün kader arkadaşlarıma .❤️❤️❤️❤️ Eğer birgün çocuğum olursa sevenlerimin duasından olacak bunu da çok inanıyorum. İnşallah bu mutluluğu beraber paylaşırız belki hamileliklerimiz beraber olur🤲🤲🤲🤲

Masallah 🧿
İki tane dorduze burda denk geldim. Pandaninki transfere gittim iki tane eve geldim dort tane:))
Zirka sanirim 4 adet transfer dordu de tuttu.tutunma penceresi hep acik:))
Allah herkesin gonlune gore versin.
2020 sebcey arkadaşımızıda unutma
Kieve bizden önce giden😍

Back