- 6 Ağustos 2016
- 8.965
- 35.052
- 548
- 50
Duruballım senin duanıda ona ilettimAminnn İnnnşş Dualarımız pnunla haber alan paylaşsın lütfen bende merak ettim
Çok mutlu oldu
Kievde berabermişiniz
Hepinize selamı var
Çok şükür kendinide iyi hiss ediyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Duruballım senin duanıda ona ilettimAminnn İnnnşş Dualarımız pnunla haber alan paylaşsın lütfen bende merak ettim
Çok şükürKızzzzzlllllaaaaaarrrrr Zirkamdan haber çıktı
Dün reduksion oldu
Bugün taburcu oldu çok şükür
Her şey yolunda
Bir kız ber erken bizimle
Çok şükür
Cok gecmis olsun.Doktorundan çok memnun kızlar
Başımıza gelse kieve gitmeğe gerek kalmaz
Prof dr Ali Gedikbaşı
Toplam işleme 6500 tl almış
Çok şükür çok sevindim sağlıkla kucağını alabilmeyi de Allah'ım nasip etsin. Zazacim benden de ona çok selam söyle dualarım gönlüm onunlaKızzzzzlllllaaaaaarrrrr Zirkamdan haber çıktı
Dün reduksion oldu
Her şey yolunda
Çok şükür
AmiiiinnnCok gecmis olsun.
Allah kimseye ihtiyac duyurmasin, herkesin istedigi kadar saglikli bebek dogursun insallah
İkiz olasiliklar dahilinde tabi Ama dorduz durumlari yasanabiliyormus gorduk:))Amiiiinnn
Ama biliyorsunuz donasyonda çoğul riski var
Kızzzzzlllllaaaaaarrrrr Zirkamdan haber çıktı
Dün reduksion oldu
Her şey yolunda
Çok şükür
Evet son gün tanışmıştık Çok sevindimmmm maşallah hem iyi ılmasına hemde bebeklerden birinin erkek olmasınaÇok istiyordu şükür gönlüne göre olduBenden de selamlar sevgilerDualar edildi innşşşşş kabul olacak hepsiiiDuruballım senin duanıda ona ilettim
Çok mutlu oldu
Kievde berabermişiniz
Hepinize selamı var
Çok şükür kendinide iyi hiss ediyor
Amin aminnn canım inşallah öyle olsunÇok geçmiş olsun Allah bu yaşadığın acıları o bir embriyondan sağlıklı bir evlat ile unuttursun inşallah canım
Cok şükür zirkacim çok geçmiş olsunKızzzzzlllllaaaaaarrrrr Zirkamdan haber çıktı
Dün reduksion oldu
Her şey yolunda
Çok şükür
Canim zumrom İnşallah senin de en kısa zamanda muradın nasip olur çok istiyorum senin de anne olmani hep dualarımdasin gerçekten inan yürekten söylüyorumGözün aydın olsun sağlıkla kucaginida almak nasip olsun
Besiz mi kimdi acabaVede bu 6 senede 3 dördüz 1 beşiz gördüm
Almanyadaki arkadaşımBesiz mi kimdi acaba
Tamaram unutun her halde 2011 kıbrısta Savaş beyde tedavide beşiz gebelikNe yaptı doğurdu mu acaba ayyy ne zor bir durum
Unuttum gerçektenTamaram unutun her halde 2011 kıbrısta Savaş beyde tedavide beşiz gebelik
Reduksiyon 3 embriyoya yapıldı ama malesef 17 haftasında ikizlerini düşürdü
Cok teşekkür ederim canım benim senin nezlinde bana bize dua eden bütün kader arkadaşlarıma . Eğer birgün çocuğum olursa sevenlerimin duasından olacak bunu da çok inanıyorum. İnşallah bu mutluluğu beraber paylaşırız belki hamileliklerimiz beraber olurCanim zumrom İnşallah senin de en kısa zamanda muradın nasip olur çok istiyorum senin de anne olmani hep dualarımdasin gerçekten inan yürekten söylüyorum
MasallahVede bu 6 senede 3 dördüz 1 beşiz gördüm
2020 sebcey arkadaşımızıda unutmaMasallah
İki tane dorduze burda denk geldim. Pandaninki transfere gittim iki tane eve geldim dort tane:))
Zirka sanirim 4 adet transfer dordu de tuttu.tutunma penceresi hep acik:))
Allah herkesin gonlune gore versin.