Ben de aslinda oyle bir sey dusunuyorum, akupuntur veya psikoterapi. Biraz maddi yönden sıkıntıdayım şu sıra az çözebilsem. Bi de babamın nörolojik problemleri başladı 58 yasında daha o biraz yordu bizim aileyi galiba

Cok sayfa okuyunca kim diye geri dönüs gapamadim.
Bir arkadas kimlikle girisi sormus.
Kimlikle giriste bir tek form var onu dolduruyorsunuz. Unutnayin yaninizda mutlaka birkac kalem götürün.bir iki adetini allah rizasi icin havalimanina birakirsiniz. (İkinci gidisimizde biz öyle yaptik) Tek kalem ve pesi sira kuyruk var form doldurmak icin. Yaniniza mutlaka kalem alin.

Sagol canim benim

Ben burdan önce sana acıdım sonra kliniğe… neden mi fake hesaplarla burda dolanıyorlar çünkü. Yok ikili paket alın yok hep kiev pozitif şu an çok ACIDIM BİOTEXE
Kimsenin kimseye acimasina gerek yok kim nereden memnun ne yaşıyor onu paylaşıyor. Siz bu durumları kendinize eğlence yapıyorsunuz galiba. Yaralı kalplerle ugrasilmaz bilginiz olsun.Gun gelir bizimle aynı kaderi paylaşırsınız ki dilerim yaşamazsınız ozaman o bilgilerin nekadar kıymetli olduğunu anlarsınız.

Kıbrıs’ta mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…