• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canım zaza bu suyun yüksekliği çok arttığı için doktorum 28’e kadar dayanamam diye mecbur kalıyor 🥺 keşke 28’e gelebilsem doktorum zaten bunu istiyor ama bebiş izin vermiyor diğer sağlıklı bebeklerimi de kısıtlamaya başladı 🥺
Allah yardımcın olsun canım. Hiç bişey yapmaya gerek kalmadan herşey iyiye gider inşallah sağlığına kavuşur bebeklerin

Ay ne kiew miş herkes istediği yerde yapar bizim amacımız burda birbirimize bi yer önermek değil herkesin tedavisi kendine hayırlı olsun
Esracım sen hiç kafanı boş şeylerle yorma
Yakında inşallah bebeklerine kavuşma var
Ona odaklan

Sevgili Mektup ben doktor değilim ama bu halimle sadece sana yardım etmek istiyorum
Umarım ikinci denemen çok güzel sonuçla biter ve burda onuda anlatırsı
Ben hep anlatım ve anlatıyorum
İnan sen kıbrısı görseydin buranın farkını hiss ederdin
Şimdi ben ne desem boş
Biliyorsun kıbrısta 5 sene tedavilerim oldu
İnan neyinli kıbrıs,Türkiye,dünyanın hiç bir kliniğinde kuru pamuk bile vermezler bedava
Şimdi beni yanlış anlama kievi tutuyor diye
Vitaminlerimize kadar tüm ilaçlar,embrioglue,kan testleri kievde bedava
Benim ilk denememde düşükle bitti
Şimdiki tedavim Allaha tevekkül
Ama inan ki ne olursa olsu her şey göz önünde
Bu kadar çok pozitiv alan kızlar var özensizliktwn böyle sonuç olmaz
Canim, belki bana dusmez ama bunu yazmak istedim. 100 kisi tedaviye gittiyse ve 99 u pozitif bir sonuc aldiysa, sevinclerini, heyecanlarini ve memnuniyetletini paylasmaya haklari var. Ama tek negatif olan kisininde kizginligini, hayalkirikligini ve kirginligini paylasmaya hakki oldugu gibi klinige hesap sormayada hakki var. Bence biraz daha anlayisli olalim bazi hassasiyetlerde. Herkese bu yolu gosterdin, muthis derecede saygi duyuyorum. Insan olarakta cok iyi birisin, asla kisisel algilama yazdiklarimi.

Canim, belki bana dusmez ama bunu yazmak istedim. 100 kisi tedaviye gittiyse ve 99 u pozitif bir sonuc aldiysa, sevinclerini, heyecanlarini ve memnuniyetletini paylasmaya haklari var. Ama tek negatif olan kisininde kizginligini, hayalkirikligini ve kirginligini paylasmaya hakki oldugu gibi klinige hesap sormayada hakki var. Bence biraz daha anlayisli olalim bazi hassasiyetlerde. Herkese bu yolu gosterdin, muthis derecede saygi duyuyorum. Insan olarakta cok iyi birisin, asla kisisel algilama yazdiklarimi.
Tabii ki hakkı var kliniğe hesap sormaya
Ama benim mükayise edecek çok yerim olduğu için bunları anlatıp yardım etmeye çalıştım
Ve senelerdir mektuba özelden her konuda yardım ediyorum
Kendisi buna şahit
Şimdilerde bile nasıl yol çizmesi gerektiğini bile anlatım telefonla
Acısını benden çok anlayan olmaz
Çünkü kemiklerime kadar bu yolda yanmışım

Sevgili Mektup ben doktor değilim ama bu halimle sadece sana yardım etmek istiyorum
Şimdi ben ne desem boş
İnan neyinli kıbrıs,Türkiye,dünyanın hiç bir kliniğinde kuru pamuk bile vermezler bedava
Kibris ve kiev deneyimlerinizi hep anlattiniz , cok sagolun valla. Ben sahsen kiev derim net..
Kucuk bir hesaplama yaparsak,
Kibris 5000 eur-hadi diyelim indirim 4500 eur.
Microcip icin 450 eur diyorlar. Onu da almadik.
Dondurma 1000 eur -ona da indirim 500 eur dedik.
Toplam 5000 eur sadece merkeze odenen.
İkinci transfer 1000 eur- buna indirim yok diyorlar.
2 deneme yapilinca 6000 eur kibris icin kesin gidiyor.
Uzerine otel ekleyelim , 7 gece otel konaklama ona da gunes residence dersek standart oda (kahvalti dahil) iki kisi 4730 tl bu da 470eur etti.
Alan-otel-alan seklinde transfer 150 tek yon*2=300 tl
Otel-merkez-otel seklinde o da iki kere git gel olacak 100*2= 200 tl dersek
Toplam 500 tl en min. Rakam.1000 tl verdik diye yazmisto bir arkadas.
Transfer icin 50eur ya da 100eur diyelim.
Buna aksam yemeklerini de eklersek 7 gece iki kisi yemek gecelik 100 tl *7=700 tl de ona dersek ekleyelim 70 eur

Bir diger kalem ilac parasi, estrofem ve progesteron. Gunde 2 adet progestan gobekten yapilan aylik 10 kutu *187 tl =1870 tl-187 eur
Lutinus gunde 4 adet kullanim olursa aylik 6 kutu*188tl=1128 tl-110 eur da ona diyelim.
Oksapar 0,4 - 10 luk enjektir.3 kutu *320 tl=960tl-96 eur
Buna 10 eur da estrofem ekleyelim.
Bu en basit haliyle.
Oteli, transferi, ilaci ekle 7500 eur kesin gecer!
Kieve 7500 eur verip 3 aylik ilac, buna embriyo glue, prp yapilacaksa prp, ivig serum da dahil.
Masrafa bakinca kiev kesinlikle en mantiklisi geliyor..

Butun pozitif sonuc alan arkadaslari tebrik ediyorum. Insallah saglicakla kucaklariniza alirsiniz. Guzel dileklerde bulunan herkesede tesekkurler❤❤ Bende ekim ayinda Kiev'de transfer olup, pozitif sonuc alanlardanim cok sukur. Henuz pozitifi goremeyen arkadaslarinda bir sonraki denemede duacisiyim🤲🤲🤲❤❤❤
Gözün aydın canım 😊😊

Eveeetttt sevgili hanımlar size benim için muhteşem bir havadis ile geldim 🥳🥳🥳🥳🥳
Ekim ayının son partisi olan İzmirli arkadaşım ve ben idrar testinde poziti gördük şükür. Kan testi için 1 haftamız var ama malum kk rituelini bozmayalim dedik 😂😂😂
Hayal gibi gerçi hala inanamıyorum 🙄
Deneyimlerimi seve seve herkesle paylasabilirim🙏🙏
Hayırlı olsun canımm 😊 sağlıkla ilerlesin inşallahh 🤲🏻🤲🏻

Kızlar kiev uygun diyorsunuz ama onlarda burayı okuyup aaa biz uygunmuşuz durun şu yurtdışı hastalarına zam yapalım demesinler 😳😳😳Yapmazlar değil mi türk mantığı böyle çünkü... valla ne kadar uygun olursa olsun bize hep 11 katı maalesef🤔. Onların parasıyla iyi ama bizlere Allah yardım etsin.

Şimdi ben ne desem boş
Sevgili Z Zaza74 ben kendi ozgur irademle bu merkeze gitgim evet yillardir bana ve burada herkese yardimlarini her zaman dile getirdim daha bikac gun once Andreyle benim icin konustuklarina istinaden ben de Andreye tedavi ile ilgili isteklerimi dile getirdim ben de yalan yok arkadan konusma yok sadece bugunku duygu durumu mu paylastim bi klinikten memnun olan olur olmayan olur belki ikinci tedavimdeki memnuniyetimi bildirecem hemen birseyleri kutuplastirmaya gerek yok bana ozensiz olan birseyler bazen birilerinin basina da gelebilir gelmeyebilir iyi dileklere ne kadar gonlumuz genisse bazi elestirilere de acik olmaliyiz ben hic bi merkezin savunucudu degilim halan orada tedaviye gidecegim mevzu bu degil gecmis olsun deriz geceriz ya da guzellikler yasayanlara hayirli olsun der geceriz
Evet bana ozelden cok yardimci oldun fikirler verdin Allah gonlunun muradini versin

Olumlu donus alanlarda var yunurta dondurmadan tek tük de olsa. Fransa da kanser hastasi bi kizcagaz ilacsiz olgunlasmadan toplanip dondurulmus yunurtalarindan bir oğul sahibi oldu. Arastirdim onun doktoru bayagi iyi adammis. Iste benimkisi umudu koruna cabasi
Ben bana ik 2015 yilinda dondur demisti doktor, o zaman dondurmus olmayi isterdim.
O yuzden olumsuz dusunme, kismetimjzde ne var bilemiyoruz

Ben bana ik 2015 yilinda dondur demisti doktor, o zaman dondurmus olmayi isterdim.
O yuzden olumsuz dusunme, kismetimjzde ne var bilemiyoruz
Ben de öyle düşünüyorum. Bir insanın doğacağı varsa bir şey sebep oluyor o insan doğuyor. Burada menopozdasın denildikten sonra spontan hamile kalan kaç kadını okudum. Ben sadece mart ayında fshımın yükseldigini ögrendigimden beri cok sıkıntılı bir süreç yaşadım, depresyona girdim, depresyona girdim çümkü hiç beklemiyordum böyle bir şey. Bizim ailenin kadınları 40larinda bile doğurur çünkü, hiç görmediğim şahit olmadığım bir şeydi bu durum. Hala depresyondayım, hala atlatamadım. Belki tamamen hormonal sorunlarım, belki ilaç kullanmam, terapi almam gerekiyor bilmiyorum. Hayatımda aşamadığım bir dönemeç var, belki bu çocuk meselesini o aşamadığım dönemece bahane olarak kullanıyorum.

Ben de öyle düşünüyorum. Bir insanın doğacağı varsa bir şey sebep oluyor o insan doğuyor. Burada menopozdasın denildikten sonra spontan hamile kalan kaç kadını okudum. Ben sadece mart ayında fshımın yükseldigini ögrendigimden beri cok sıkıntılı bir süreç yaşadım, depresyona girdim, depresyona girdim çümkü hiç beklemiyordum böyle bir şey. Bizim ailenin kadınları 40larinda bile doğurur çünkü, hiç görmediğim şahit olmadığım bir şeydi bu durum. Hala depresyondayım, hala atlatamadım. Belki tamamen hormonal sorunlarım, belki ilaç kullanmam, terapi almam gerekiyor bilmiyorum. Hayatımda aşamadığım bir dönemeç var, belki bu çocuk meselesini o aşamadığım dönemece bahane olarak kullanıyorum.
Bazen bilmemek en guzelidir:)) ilk tup bebek islerine girdigimdeki o kafayi cok sevmistim sanki her sey cok kolay ve hic altini desmeye gerek kalmadan olup bitecek sanmistim:). Tabi ki yanilmisim😃
Olumsuzluklar duvar gibi capinca zehir icine isliyor daha derine daha derine dogru kaziyorsun.
Fsh degiskenlik gosterebilen bir deger, bizzat 39 lari gorup 11 lere geri gelmisti. Bir saglikli yumurtaya can vermisse Rab zaten gelir bulacak ..
Hormon tedavisi konusunda sana onerim mustafa atasoyun fonksiyonel tip akadmeiai doktorlarindan birini kendi bulundugun sehirde eger oatorjen ya da progrsteron ihtiyaci varsa esdeger hormon verilebilir sikayetlerin varsa.
Ben kendi adima bedenime ve kafama cok iyi geldigine inandigim akupunktura gidiyorum.seans sonrasi pamuk gibi oluyorum:) sanki daha az kafama takiyorum

Kibris ve kiev deneyimlerinizi hep anlattiniz , cok sagolun valla. Ben sahsen kiev derim net..
Kucuk bir hesaplama yaparsak,
Kibris 5000 eur-hadi diyelim indirim 4500 eur.
Microcip icin 450 eur diyorlar. Onu da almadik.
Dondurma 1000 eur -ona da indirim 500 eur dedik.
Toplam 5000 eur sadece merkeze odenen.
İkinci transfer 1000 eur- buna indirim yok diyorlar.
2 deneme yapilinca 6000 eur kibris icin kesin gidiyor.
Uzerine otel ekleyelim , 7 gece otel konaklama ona da gunes residence dersek standart oda (kahvalti dahil) iki kisi 4730 tl bu da 470eur etti.
Alan-otel-alan seklinde transfer 150 tek yon*2=300 tl
Otel-merkez-otel seklinde o da iki kere git gel olacak 100*2= 200 tl dersek
Toplam 500 tl en min. Rakam.1000 tl verdik diye yazmisto bir arkadas.
Transfer icin 50eur ya da 100eur diyelim.
Buna aksam yemeklerini de eklersek 7 gece iki kisi yemek gecelik 100 tl *7=700 tl de ona dersek ekleyelim 70 eur

Bir diger kalem ilac parasi, estrofem ve progesteron. Gunde 2 adet progestan gobekten yapilan aylik 10 kutu *187 tl =1870 tl-187 eur
Lutinus gunde 4 adet kullanim olursa aylik 6 kutu*188tl=1128 tl-110 eur da ona diyelim.
Oksapar 0,4 - 10 luk enjektir.3 kutu *320 tl=960tl-96 eur
Buna 10 eur da estrofem ekleyelim.
Bu en basit haliyle.
Oteli, transferi, ilaci ekle 7500 eur kesin gecer!
Kieve 7500 eur verip 3 aylik ilac, buna embriyo glue, prp yapilacaksa prp, ivig serum da dahil.
Masrafa bakinca kiev kesinlikle en mantiklisi geliyor..
2be 7500 euroya iki donör hakkınız oluyor
Biotexcom embriyoları dondurmuyor,bence bundada yüksek başarıyı yakalıyorlar
Bir donörden en iyi embriyoları transfer ederler geriye kalanı atarlar çöpe
Çünkü bir donörden en iyi embriyolarla gebe kalmasa dondurulmuşla hiç olmuyor,olsada çok nadir oluyor

2be 7500 euroya iki donör hakkınız oluyor
Biotexcom embriyoları dondurmuyor,bence bundada yüksek başarıyı yakalıyorlar
Bir donörden en iyi embriyoları transfer ederler geriye kalanı atarlar çöpe
Çünkü bir donörden en iyi embriyolarla gebe kalmasa dondurulmuşla hiç olmuyor,olsada çok nadir oluy
ben sadece iki merkezde iki kere transfer yapilmasi karsilastirmasini maddi olarak yapaim dedim:))
Yoksa dedigin gibi en iyi embriyo verip zaten olmuyorsa yeni donorle tekrar baslaniyor olmasi sahane.!

İnan bu işi nakAdar çok biliyorsun bir okadar hormonlar ters tepiyor
Doğuramaya bir bilgisize arveles ver ve de doğurucan,vallah doğurur😄

M mektup01 ,
Canim benim sorgulaman cok normal ve olmasi gereken.
Rabbim bir sonraki denemende kucagini bos birakmasin insallah. Ve inaniyorum ki sonraki denemende bize müjdeli haberi vereceksin.
Hepimiz ayni yoldayiz acimiz sevincimiz birlikte yasiyoruz. Kimse anlamaz bizi bizden baska..
Bizim bize ihtiyacimiz var.
Seviyorum sizi ♥️

Back