P
amin amin canımHayirli olsun tedavin canim.Saglikla kucagina alacagin evlatlarin olsun insaallah❣
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
amin amin canımHayirli olsun tedavin canim.Saglikla kucagina alacagin evlatlarin olsun insaallah❣
7 gün 3500Zaten çok soguk olmuyor diyorlar alırsın yanına kalın bişey oteli nasıl ayarladın kaç gün ne kadar
Evet araştırmadayım.Nescafe canım sen durumunu paylaşmak istermiydin
Burayı okuduğun için her halde donasyonu araştırıyorsın
İyiymiş canım hayırlısıyla git gel bizimde 2. Transfer için kendimizi toparlamamiz lazım bakalım ne olcak7 gün 3500
Canim 2 tane ilk te 2 tane donduruyorlarKızlar bide benim 4 tane embriyo var ya bana 2 mi koyarlar 1 mi sorarlar mı
Bu mevsim icin cok uygun7 gün 3500
Canım çok geçmiş olsun. Üzme kendini bazen şansızlık bizi buluyor işte.Aminn Sagol canim❣
keşke bu tepkinizi illa kieve gidin kıbrısa gidenlere acıyorum diyene verseydiniz… kimse kimsenin duygu eğlencesi değil asıl bu şekilde insanlara baskı kuruluyor. Bi arkadaşı gördüm kıbrısa gidiyormuş nasıl tedirgin… biri tutturmuş ikili paket alın diye. Reklam değilde nedirKimsenin kimseye acimasina gerek yok kim nereden memnun ne yaşıyor onu paylaşıyor. Siz bu durumları kendinize eğlence yapıyorsunuz galiba. Yaralı kalplerle ugrasilmaz bilginiz olsun.Gun gelir bizimle aynı kaderi paylaşırsınız ki dilerim yaşamazsınız ozaman o bilgilerin nekadar kıymetli olduğunu anlarsınız.
Benim 5 embriyom oluştu 1 tane transfer edildi ilk deneme prosedür falan dediler bende 2 istiyordum ama illa olsun derseniz sorumluluk almış olursunuz bizde tek transfer olsun dedik birde 35 yaş altı lafı falan geçti ama ben 36 zatende hastaneye göre değişiyor galiba sayılarKızlar bide benim 4 tane embriyo var ya bana 2 mi koyarlar 1 mi sorarlar mı
Canım hiç sıkma canını hersey gitmek istediği gibi gidiyor İnan çok denedim ağladım ama anladım ki bir ömür otursam ağlasam degişmicekİyiymiş canım hayırlısıyla git gel bizimde 2. Transfer için kendimizi toparlamamiz lazım bakalım ne olcak
Gözün aydın canım Allah gönlündekini nasip etsin inşallahEveeetttt sevgili hanımlar size benim için muhteşem bir havadis ile geldim
Ekim ayının son partisi olan İzmirli arkadaşım ve ben idrar testinde poziti gördük şükür. Kan testi için 1 haftamız var ama malum kk rituelini bozmayalim dedik
Hayal gibi gerçi hala inanamıyorum
Deneyimlerimi seve seve herkesle paylasabilirim
İns koyarlar yaBenim 5 embriyom oluştu 1 tane transfer edildi ilk deneme prosedür falan dediler bende 2 istiyordum ama illa olsun derseniz sorumluluk almış olursunuz bizde tek transfer olsun dedik birde 35 yaş altı lafı falan geçti ama ben 36 zatende hastaneye göre değişiyor galiba sayılar
Burdan pcr yapilip gidis, orada asi karti ibrazi.Orada yok canım. Ben cift asiliyim. Sadece burada oldum, klinikten yaptır yine de dediler pcr
Kendini anlatmak istermiydinEvet araştırmadayım.
Sakın 1 koydurmayınBenim 5 embriyom oluştu 1 tane transfer edildi ilk deneme prosedür falan dediler bende 2 istiyordum ama illa olsun derseniz sorumluluk almış olursunuz bizde tek transfer olsun dedik birde 35 yaş altı lafı falan geçti ama ben 36 zatende hastaneye göre değişiyor galiba sayılar
Senin su anda kac tane embriyo olusmus, adet ve kalite bilgisi var mi?İns koyarlar ya
Canim transfere gittigunuz gun odaya kiyafet getiriyor hemsire once enis bey geliyor prosedoru anlatiyor sonra bir onluk elbise bone ve terlik veriyolar transfere girmeden 5 dakika once odada 15 tane sular var gynolifte sadece sıkışık olacagin kadar icmeni istiyor hemsire dahasonra duzenli gelip kontrol ediyor saat veriliyor sana bize mesala sabah 11 denmisti gynolifte fakat gunde 30 tane transfer oldugu icin benim transfer saat 15.30 da olmustu. Odada bekliyorsun transfer saatine kadar su disinda bisey yememe izin vermememisti murat bey .kasimda transfer olmustum bende kasim ikinci haftasi. Sana tavsiyem gündüzleri kasim ayinda kibris cok sicak olmasada yinede sicak oluyor ince uzun kollu baharlik seyler goturmeni tavsiye ederim. Yinede sen bilirsin.aksamlari serin oluyor ceket almani tavsiye ederim. Bize gitmeden bunlari soylemisti enis bey.A sonuçta çıkarken rahat bisey giyim ki kolay olsun bi elbise giyerim otelde de eşorman giyerim hava nasıl olur bilmiyorum ne varsa koydum vala
Gynolifte doktor karar veriyormus bana oyle soylemislerdi ben iki tane transfer edilmesini rica etmistim doktor transferi ben yapiyorum biraksinlarda ben isimi yapayim napacagimi ogretmesinler diye cevap yollamis ti hic unutmuyorum bu lafiSenin su anda kac tane embriyo olusmus, adet ve kalite bilgisi var mi?
Duruma gore 2 adet isteyebilirsin bence, hastanin secimine gore degil mi kibrista?
Hayirli ugurlu olsun transfer gunun indallah beboslerinle dönesinHaydi bakalım covid testi olmaya gidiyorum Esra pazartesi yolcu