• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aminn 🤲Sagol canim❣
Canım çok geçmiş olsun. Üzme kendini bazen şansızlık bizi buluyor işte.
Bak en azından 1 şansın daha var bunu değerlendirebileceksin.
İnşallah son uğraşın olur ve bebeklerini kucağına alırsın 🙏🙏

Kimsenin kimseye acimasina gerek yok kim nereden memnun ne yaşıyor onu paylaşıyor. Siz bu durumları kendinize eğlence yapıyorsunuz galiba. Yaralı kalplerle ugrasilmaz bilginiz olsun.Gun gelir bizimle aynı kaderi paylaşırsınız ki dilerim yaşamazsınız ozaman o bilgilerin nekadar kıymetli olduğunu anlarsınız.🤔🤔🤔🤔
keşke bu tepkinizi illa kieve gidin kıbrısa gidenlere acıyorum diyene verseydiniz… kimse kimsenin duygu eğlencesi değil asıl bu şekilde insanlara baskı kuruluyor. Bi arkadaşı gördüm kıbrısa gidiyormuş nasıl tedirgin… biri tutturmuş ikili paket alın diye. Reklam değilde nedir

Kızlar bide benim 4 tane embriyo var ya bana 2 mi koyarlar 1 mi sorarlar mı
Benim 5 embriyom oluştu 1 tane transfer edildi ilk deneme prosedür falan dediler bende 2 istiyordum ama illa olsun derseniz sorumluluk almış olursunuz bizde tek transfer olsun dedik birde 35 yaş altı lafı falan geçti ama ben 36 zatende hastaneye göre değişiyor galiba sayılar

İyiymiş canım hayırlısıyla git gel bizimde 2. Transfer için kendimizi toparlamamiz lazım bakalım ne olcak
Canım hiç sıkma canını hersey gitmek istediği gibi gidiyor İnan çok denedim ağladım ama anladım ki bir ömür otursam ağlasam degişmicek

Eveeetttt sevgili hanımlar size benim için muhteşem bir havadis ile geldim 🥳🥳🥳🥳🥳
Ekim ayının son partisi olan İzmirli arkadaşım ve ben idrar testinde poziti gördük şükür. Kan testi için 1 haftamız var ama malum kk rituelini bozmayalim dedik 😂😂😂
Hayal gibi gerçi hala inanamıyorum 🙄
Deneyimlerimi seve seve herkesle paylasabilirim🙏🙏
Gözün aydın canım 🥰🥰🥰🧿🧿🧿🧿🧿 Allah gönlündekini nasip etsin inşallah 🙏🙏🙏

Benim 5 embriyom oluştu 1 tane transfer edildi ilk deneme prosedür falan dediler bende 2 istiyordum ama illa olsun derseniz sorumluluk almış olursunuz bizde tek transfer olsun dedik birde 35 yaş altı lafı falan geçti ama ben 36 zatende hastaneye göre değişiyor galiba sayılar
İns koyarlar ya

Orada yok canım. Ben cift asiliyim. Sadece burada oldum, klinikten yaptır yine de dediler pcr
Burdan pcr yapilip gidis, orada asi karti ibrazi.
Kibrista pcr yok iniste ama merkez mi yapilmasini istedi tekrar o kismi anlamadim?
Bir de turkiye giriste pcr isteniyor mu, asi karti yeterlimi?

Sakın 1 koydurmayın
3 koyuyorlar biri tutuyor

A sonuçta çıkarken rahat bisey giyim ki kolay olsun bi elbise giyerim otelde de eşorman giyerim hava nasıl olur bilmiyorum ne varsa koydum vala
Canim transfere gittigunuz gun odaya kiyafet getiriyor hemsire once enis bey geliyor prosedoru anlatiyor sonra bir onluk elbise bone ve terlik veriyolar transfere girmeden 5 dakika once odada 15 tane sular var gynolifte sadece sıkışık olacagin kadar icmeni istiyor hemsire dahasonra duzenli gelip kontrol ediyor saat veriliyor sana bize mesala sabah 11 denmisti gynolifte fakat gunde 30 tane transfer oldugu icin benim transfer saat 15.30 da olmustu. Odada bekliyorsun transfer saatine kadar su disinda bisey yememe izin vermememisti murat bey .kasimda transfer olmustum bende kasim ikinci haftasi. Sana tavsiyem gündüzleri kasim ayinda kibris cok sicak olmasada yinede sicak oluyor ince uzun kollu baharlik seyler goturmeni tavsiye ederim. Yinede sen bilirsin.aksamlari serin oluyor ceket almani tavsiye ederim. Bize gitmeden bunlari soylemisti enis bey.

Senin su anda kac tane embriyo olusmus, adet ve kalite bilgisi var mi?
Duruma gore 2 adet isteyebilirsin bence, hastanin secimine gore degil mi kibrista?
Gynolifte doktor karar veriyormus bana oyle soylemislerdi ben iki tane transfer edilmesini rica etmistim doktor transferi ben yapiyorum biraksinlarda ben isimi yapayim napacagimi ogretmesinler diye cevap yollamis ti hic unutmuyorum bu lafi

Back