Birbirimizin acısını üzüntüsünü acısını anlayıp paylaşmak kadar güzel bir paylaşım yok. Ben bu şekilde ayağa kalktım. Sende kalkacaksin ve acın geçtiği zaman diyeceğin sadece daha nasip değilmiş bu sefer olacak. Sen iyiki kendini zorlayıp ikili almışsın. Keşke ben de çok zorlandım ama biraz daha zorlansaydim ve ikili alsaydim diyorum. Bazen acıdan herşeyi herkesi her adımı öfkeyle suçlamak istiyoruz bunun acımızı hafifletecegini düşünüyoruz ama şunu bilki bu seni daha yoruyor ve ayağa kalkıp mantıklı düşünmek gecikiyor. İnan bu yolları geçirdim. Ki sen ben den çok daha şanslısın bir şansın daha var bir umut bir hayalin daha var. Düşünmen yada kazanman gereken yeni bir tedavi parası yok. Buda güzel bir şans. İnanıyorum bu sefer diğerinden daha fazla özen gösterip seninle ilgilenecekler ve Allah'ımin izniyle güzel sonucu göreceksin ve birgün bende göreceğim. Ümit hiçbir zaman bitmezAmin canim senin cok kulagini cinlattik arkadan cok uzulduk inan sevgili zazamla seni andik kac kere bi tik maddi zorlayamasaydik ben de su an son sansimin bitisini izliyor olacaktim.Esimin direkt dedigi sana ne islem yapildi Turkiyede ki gibi embiryoyu hop iceri at oldu sana kimyasal bu kadar maddi manevi ne farki oldu dedi tek kelime cevap veremedim maalesef