• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bazen bilmemek en guzelidir:)) ilk tup bebek islerine girdigimdeki o kafayi cok sevmistim sanki her sey cok kolay ve hic altini desmeye gerek kalmadan olup bitecek sanmistim:). Tabi ki yanilmisim😃
Olumsuzluklar duvar gibi capinca zehir icine isliyor daha derine daha derine dogru kaziyorsun.
Fsh degiskenlik gosterebilen bir deger, bizzat 39 lari gorup 11 lere geri gelmisti. Bir saglikli yumurtaya can vermisse Rab zaten gelir bulacak ..
Hormon tedavisi konusunda sana onerim mustafa atasoyun fonksiyonel tip akadmeiai doktorlarindan birini kendi bulundugun sehirde eger oatorjen ya da progrsteron ihtiyaci varsa esdeger hormon verilebilir sikayetlerin varsa.
Ben kendi adima bedenime ve kafama cok iyi geldigine inandigim akupunktura gidiyorum.seans sonrasi pamuk gibi oluyorum:) sanki daha az kafama takiyorum
Ben de aslinda oyle bir sey dusunuyorum, akupuntur veya psikoterapi. Biraz maddi yönden sıkıntıdayım şu sıra az çözebilsem. Bi de babamın nörolojik problemleri başladı 58 yasında daha o biraz yordu bizim aileyi galiba

Cok sayfa okuyunca kim diye geri dönüs gapamadim.
Bir arkadas kimlikle girisi sormus.
Kimlikle giriste bir tek form var onu dolduruyorsunuz. Unutnayin yaninizda mutlaka birkac kalem götürün.bir iki adetini allah rizasi icin havalimanina birakirsiniz. (İkinci gidisimizde biz öyle yaptik) Tek kalem ve pesi sira kuyruk var form doldurmak icin. Yaniniza mutlaka kalem alin.

M mektup01 ,
Canim benim sorgulaman cok normal ve olmasi gereken.
Rabbim bir sonraki denemende kucagini bos birakmasin insallah. Ve inaniyorum ki sonraki denemende bize müjdeli haberi vereceksin.
Hepimiz ayni yoldayiz acimiz sevincimiz birlikte yasiyoruz. Kimse anlamaz bizi bizden baska..
Bizim bize ihtiyacimiz var.
Seviyorum sizi ♥️
Sagol canim benim🤲

Ben burdan önce sana acıdım sonra kliniğe… neden mi fake hesaplarla burda dolanıyorlar çünkü. Yok ikili paket alın yok hep kiev pozitif şu an çok ACIDIM BİOTEXE 😀
Kimsenin kimseye acimasina gerek yok kim nereden memnun ne yaşıyor onu paylaşıyor. Siz bu durumları kendinize eğlence yapıyorsunuz galiba. Yaralı kalplerle ugrasilmaz bilginiz olsun.Gun gelir bizimle aynı kaderi paylaşırsınız ki dilerim yaşamazsınız ozaman o bilgilerin nekadar kıymetli olduğunu anlarsınız.🤔🤔🤔🤔

Cok sayfa okuyunca kim diye geri dönüs gapamadim.
Bir arkadas kimlikle girisi sormus.
Kimlikle giriste bir tek form var onu dolduruyorsunuz. Unutnayin yaninizda mutlaka birkac kalem götürün.bir iki adetini allah rizasi icin havalimanina birakirsiniz. (İkinci gidisimizde biz öyle yaptik) Tek kalem ve pesi sira kuyruk var form doldurmak icin. Yaniniza mutlaka kalem alin.
Kıbrıs’ta mı

Back