• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eveeetttt sevgili hanımlar size benim için muhteşem bir havadis ile geldim 🥳🥳🥳🥳🥳
Ekim ayının son partisi olan İzmirli arkadaşım ve ben idrar testinde poziti gördük şükür. Kan testi için 1 haftamız var ama malum kk rituelini bozmayalim dedik 😂😂😂
Hayal gibi gerçi hala inanamıyorum 🙄
Deneyimlerimi seve seve herkesle paylasabilirim🙏🙏
Çok sevindimmm 🥰🥰🥰🥰🥰Sağlıkla büyümelerini ve sağlıkla kucağına almanı diliyorum canım🤲🤲🤲

Eklentiler

• 965C4EA5-090E-4F00-BC34-CF5CA1120E17.png
    965C4EA5-090E-4F00-BC34-CF5CA1120E17.png
    268 KB · Görüntüleme: 29
Sevgili M mektup01 seni çok çok iyi anlıyorum ama ne dersen de olan oldu🙈maalesef….Şimdi dolu tarafından bakma zamanı iyi ki 2’li paket almışsın ve iyi ki şansın devam ediyor🎉🎉🎉Ya buseferde olmazsa yerine demek ki benim bebeğim şu tarihte doğacakmış ondan şu kızla/erkekle evlenecekmiş vs diyeceksin çünkü 🥰🥰Lütfen inan pozitif ol dualarımız seninle🤲🤲🤲Ben tüm kalbimle inanıyorum 2. Denemen de bebeklerini de alıp döneceksin evine🙏🙏🤲🤲

Eveeetttt sevgili hanımlar size benim için muhteşem bir havadis ile geldim 🥳🥳🥳🥳🥳
Ekim ayının son partisi olan İzmirli arkadaşım ve ben idrar testinde poziti gördük şükür. Kan testi için 1 haftamız var ama malum kk rituelini bozmayalim dedik 😂😂😂
Hayal gibi gerçi hala inanamıyorum 🙄
Deneyimlerimi seve seve herkesle paylasabilirim🙏🙏
Cok sevindim YesilDomatescim, gozun aydin. Allah kucagina almayi nasip etsin🙏🙏💐💐

Sevgili M mektup01 seni çok çok iyi anlıyorum ama ne dersen de olan oldu🙈maalesef….Şimdi dolu tarafından bakma zamanı iyi ki 2’li paket almışsın ve iyi ki şansın devam ediyor🎉🎉🎉Ya buseferde olmazsa yerine demek ki benim bebeğim şu tarihte doğacakmış ondan şu kızla/erkekle evlenecekmiş vs diyeceksin çünkü 🥰🥰Lütfen inan pozitif ol dualarımız seninle🤲🤲🤲Ben tüm kalbimle inanıyorum 2. Denemen de bebeklerini de alıp döneceksin evine🙏🙏🤲🤲
Aminn 🤲Sagol canim❣

A sonuçta çıkarken rahat bisey giyim ki kolay olsun bi elbise giyerim otelde de eşorman giyerim hava nasıl olur bilmiyorum ne varsa koydum vala
Hayirli olsun tedavin canim.Saglikla kucagina alacagin evlatlarin olsun insaallah🤲

A sonuçta çıkarken rahat bisey giyim ki kolay olsun bi elbise giyerim otelde de eşorman giyerim hava nasıl olur bilmiyorum ne varsa koydum vala
Zaten çok soguk olmuyor diyorlar alırsın yanına kalın bişey oteli nasıl ayarladın kaç gün ne kadar

Back