Transfer sirasinda sanirim onlar bir onluk ya da etek verirler diye dusunuyorum.Bide kızlar transfer olurken ne giyeyim üstüme
Transfer sonrasi merkezden cikarrken esofman ile rahat olabilirsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Transfer sirasinda sanirim onlar bir onluk ya da etek verirler diye dusunuyorum.Bide kızlar transfer olurken ne giyeyim üstüme
Merkez bir sey dedi mi bu konuda?Evet canım oraya gidince yaparlar mı bilmiyorum
Çok sevindimmm Sağlıkla büyümelerini ve sağlıkla kucağına almanı diliyorum canımEveeetttt sevgili hanımlar size benim için muhteşem bir havadis ile geldim
Ekim ayının son partisi olan İzmirli arkadaşım ve ben idrar testinde poziti gördük şükür. Kan testi için 1 haftamız var ama malum kk rituelini bozmayalim dedik
Hayal gibi gerçi hala inanamıyorum
Deneyimlerimi seve seve herkesle paylasabilirim
Adapass uygulamasi varmis,asi kartini bastirman gerekliymjsEvet canım oraya gidince yaparlar mı bilmiyorum
Orada yok canım. Ben cift asiliyim. Sadece burada oldum, klinikten yaptır yine de dediler pcrBurdan giderken 72 saatlikpcr isteniyor o zaman?
Orda tekrar pcr var mi?
Senin 2 asi var mi
Ameliyata girer gibi bone önlük giydiriyorlarTransfer sirasinda sanirim onlar bir onluk ya da etek verirler diye dusunuyorum.
Transfer sonrasi merkezden cikarrken esofman ile rahat olabilirsin
A sonuçta çıkarken rahat bisey giyim ki kolay olsun bi elbise giyerim otelde de eşorman giyerim hava nasıl olur bilmiyorum ne varsa koydum valaAmeliyata girer gibi bone önlük giydiriyorlar
Evet rahat bişeyler giyersinA sonuçta çıkarken rahat bisey giyim ki kolay olsun bi elbise giyerim otelde de eşorman giyerim hava nasıl olur bilmiyorum ne varsa koydum vala
Cok sevindim YesilDomatescim, gozun aydin. Allah kucagina almayi nasip etsinEveeetttt sevgili hanımlar size benim için muhteşem bir havadis ile geldim
Ekim ayının son partisi olan İzmirli arkadaşım ve ben idrar testinde poziti gördük şükür. Kan testi için 1 haftamız var ama malum kk rituelini bozmayalim dedik
Hayal gibi gerçi hala inanamıyorum
Deneyimlerimi seve seve herkesle paylasabilirim
Aminn Sagol canim❣Sevgili M mektup01 seni çok çok iyi anlıyorum ama ne dersen de olan oldumaalesef….Şimdi dolu tarafından bakma zamanı iyi ki 2’li paket almışsın ve iyi ki şansın devam ediyorYa buseferde olmazsa yerine demek ki benim bebeğim şu tarihte doğacakmış ondan şu kızla/erkekle evlenecekmiş vs diyeceksin çünkü Lütfen inan pozitif ol dualarımız seninleBen tüm kalbimle inanıyorum 2. Denemen de bebeklerini de alıp döneceksin evine
Sagol canim, seninde gozun aydin. Allah tamamina erdirsin
Hayirli olsun tedavin canim.Saglikla kucagina alacagin evlatlarin olsun insaallah❣A sonuçta çıkarken rahat bisey giyim ki kolay olsun bi elbise giyerim otelde de eşorman giyerim hava nasıl olur bilmiyorum ne varsa koydum vala
Zaten çok soguk olmuyor diyorlar alırsın yanına kalın bişey oteli nasıl ayarladın kaç gün ne kadarA sonuçta çıkarken rahat bisey giyim ki kolay olsun bi elbise giyerim otelde de eşorman giyerim hava nasıl olur bilmiyorum ne varsa koydum vala