• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geçmiş olsun Narinolmayanpapatya 😌
Şimdi daha heyecanlı 5 gün seni bekliyor 🥰
Hep güzel haberler ver bize 🙏🏻
Ay umarim hepsi kalır çok az çıktı zaten. Ama olmasa da üzmeyecem kendimi bi daha yaparım gibi geliyor çünkü. hem aşılı da olacam artık. Olursa çok tatlı çocuklarım olacak ama, donor tam bebeksiymis bebekken. Yetiskinligini de görebilseydim keske

Ay umarim hepsi kalır çok az çıktı zaten. Ama olmasa da üzmeyecem kendimi bi daha yaparım gibi geliyor çünkü. hem aşılı da olacam artık. Olursa çok tatlı çocuklarım olacak ama, donor tam bebeksiymis bebekken. Yetiskinligini de görebilseydim keske
Hiç canını sıkma ben çok stres yaptım hepsi boş..
6 yumurta toplandı 4 tanesi işlem görecek olgunluktaydı.. 3ü döllendi 3ü de 5. Güne gitti çok şükür.. 1 tanesi benim olsun nolur diye dua ettim 3 tanesi benimle 🥰🥰🥰

Hiç canını sıkma ben çok stres yaptım hepsi boş..
6 yumurta toplandı 4 tanesi işlem görecek olgunluktaydı.. 3ü döllendi 3ü de 5. Güne gitti çok şükür.. 1 tanesi benim olsun nolur diye dua ettim 3 tanesi benimle 🥰🥰🥰
Aynen öyle. Allah güç versin çalışır kazanır para biriktirir kredi çeker tekrar yaparım. Bu sefer daha iyi bi doktorda takibi yaptiracam prp, human growth hormon falan hepsini kullanacam yumurta dondurmaya gelirken.

Arkadaşlar ben bekleme salonunda sadesutlu yu bekliyorum 🤲🤲 ikinci transferinde Allah'ım yardımcısı olsun 4 gözle tanışmak içinde bekliyorum. Hayırlı haberle gel sadesutlum❤️❤️❤️
Ah yeni görebildim bunu❤️
Zumrom cok ama cok tesekkur ederim🙏
Hem burda hem de gercekte
Cok ama cook tatlisinnn, seker gibi kadinsin❤️
ne mutlu bize boyle guzel
Dostluklar ediniyoruz, iyi ki varsiniz hepinizz 🧿🤩🤩

Aynen öyle. Allah güç versin çalışır kazanır para biriktirir kredi çeker tekrar yaparım. Bu sefer daha iyi bi doktorda takibi yaptiracam prp, human growth hormon falan hepsini kullanacam yumurta dondurmaya gelirken.
Prp’e yaptırma bence fakat growt hormon işe yarıyor. Stres yapmamak, yoga ve nefes çalışmalarında işe yarıyor. Tabii sigara içiyorsan lütfen bırak. Sigara yumurta kalitesinin içine ediyor. Keza alkolde fakat sosyal içiciliği saymıyorum🥰 biesteron (dhea) işe yarıyor, omega 3 ve süper life pharma şahane bir destek içeriğine bakarsan dediğimi anlarsın tatlım. Ben zamanında bu yumurta kalitesini arttırma işleri ile çok uğraştım hepsinde hemen hemen uyguladım. Tabii amh düşüktu bu desteklerin ve işlemlerin yararı olmadı bende. Toplanan yumurtalar 3 güne zor ilerlemişti.

Bir tek izmirli kızımızın kanaması olmuş bugün
Sibrayla transferi aynı gündeydi
Onada dua edelim bebişleri onu burakmasın🤲
çok güzel ve tatlı kız
Annelik ona çok yakışır🥰
Bizi gizli takip ediyor🤲❤️
Canim yaaa Insallahh yavrularin seni birakmazzz Allahimm yüzüne gülsün canimm dualarimiz seninle😘😘

Ah yeni görebildim bunu❤️
Zumrom cok ama cok tesekkur ederim🙏
Hem burda hem de gercekte
Cok ama cook tatlisinnn, seker gibi kadinsin❤️
ne mutlu bize boyle guzel
Dostluklar ediniyoruz, iyi ki varsiniz hepinizz 🧿🤩🤩
Canımmm hayırlı uğurlu olsunnnn🙏🙏Sımsıkı tutunsunlar 💪Sağlıkla mutlulukla kucağına alıp koklamayı nasip etsinn inşş Rabbimm🤲🤲

Bende bugün andreyle konuştum herşey yolunda giderse (salı günü netleşecek inşş)Ağustos ortası transferim yapılacakmışş 🙏🙏🤲Bana da dua edin de salı günü doktor sıvı gitmiş tertemiz desinn inşşşş🤲🤲🤲Bugün d.kontrol hapına başlattı rahim usg istedi(27/7) o tarihte de verdikleri iğneyi vurulmamı istedi Size sormak istediğim istanbuldayım ve iğneyi nerde yaptırdınız ne dediniz ???Yani ben gitsem acile bu iğneyi vurulmam lazım desem vururlar mı ?reçetesiz vurmazlar diye biliyorum ama yaptıranlar yardımcı olursa çok sevinirim ☺️☺️

Bende bugün andreyle konuştum herşey yolunda giderse (salı günü netleşecek inşş)Ağustos ortası transferim yapılacakmışş 🙏🙏🤲Bana da dua edin de salı günü doktor sıvı gitmiş tertemiz desinn inşşşş🤲🤲🤲Bugün d.kontrol hapına başlattı rahim usg istedi(27/7) o tarihte de verdikleri iğneyi vurulmamı istedi Size sormak istediğim istanbuldayım ve iğneyi nerde yaptırdınız ne dediniz ???Yani ben gitsem acile bu iğneyi vurulmam lazım desem vururlar mı ?reçetesiz vurmazlar diye biliyorum ama yaptıranlar yardımcı olursa çok sevinirim ☺️☺️
Durubalım adına çok sevindim,inşallah tedavim güzel geçsin
Sen her halde zoladexi diyorsun
Yutubede aç kullanışını gösteriyorlar
Çok kolay göbekten uygulanıyor
Biraz iğnesi korkutuyor,ama inan acısı bile yok

Gözün aydin cnm dilerim hersey cok güzel olur tedavin cok güzel gecer Yavrularina kavusursun😍😍
Ah benim zoladexim😆Ben doktora yaptirdim, elimde recete felan olmadigi icin para ödedim ve yaptilar, ben kendim yapmaktan korktum biraz ama cesaretliysen yapabilirsin🥰

Durubalım adına çok sevindim,inşallah tedavim güzel geçsin
Sen her halde zoladexi diyorsun
Yutubede aç kullanışını gösteriyorlar
Çok kolay göbekten uygulanıyor
Biraz iğnesi korkutuyor,ama inan acısı bile yok
Çok teşekkür ederim inşşş 🙏🥰🥰DEPOT İĞNESİ Diferelin 3.75 kalçadan yapılan demiş ??

Back