• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gözün aydin cnm dilerim hersey cok güzel olur tedavin cok güzel gecer Yavrularina kavusursun😍😍
Ah benim zoladexim😆Ben doktora yaptirdim, elimde recete felan olmadigi icin para ödedim ve yaptilar, ben kendim yapmaktan korktum biraz ama cesaretliysen yapabilirsin🥰
Çok teşekkür ediyorum 🙏🙏İnşşş hepimiz kavuşalımmmm en güzel hayalimize 🤲🤲cesur hiç değilim 😅😅ama iğne zoladex değilmiş

Hic bisi yok ayni igne benimki de diferelin. Cat diye yapti valla acimadi🤣
😂😂😂😂Sana güveniyorummm ❤️❤Benimki de çat diye yapar herhalde 😂😂Olmadı iğne nasıl vurulur videoları izliycez eğitimsiz olmaz 😂😂Tüp bebek sırasında göbekten çok vurmuştuk kendimi level atlamış gibi hissettimm

😂😂😂😂Sana güveniyorummm ❤️❤Benimki de çat diye yapar herhalde 😂😂Olmadı iğne nasıl vurulur videoları izliycez eğitimsiz olmaz 😂😂Tüp bebek sırasında göbekten çok vurmuştuk kendimi level atlamış gibi hissettimm
Aynen hem youtube hem de googlelarsan baya yardimci hos biz bakmadan yapiverdik de siz ole yapmayin😂 kalcada guvenli bolgeler diye yazarsan o da cikiyor guvenli bi bolgeye imzasini atsin😁

Aynen hem youtube hem de googlelarsan baya yardimci hos biz bakmadan yapiverdik de siz ole yapmayin😂 kalcada guvenli bolgeler diye yazarsan o da cikiyor guvenli bi bolgeye imzasini atsin😁
Güvenli bölgeee😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣Ayy sesli güldümm 😂😂😂🤣🤣🤣Attırıcaz artıkk imzayıı kaçış yok

Bizde eşimle konuştuk şimdi en kötü ben yaparım dedi 🙈🙈🙈Ama korkarım ben yaaa
Hiç korkma
Yeşil alan iğne alanıdır
Popoyu bak o resimdeki gibi 4 dilime böş ve üst yan kısmı iğne alanı
İğneyide sonuna kadar soksun kas içine

Eklentiler

• E6F8019B-01C8-4138-979E-5188A92A94B1.png
    E6F8019B-01C8-4138-979E-5188A92A94B1.png
    325,1 KB · Görüntüleme: 41
Back