Bu resmi ben adama gösterem eyce ögrensinHiç korkma
Yeşil alan iğne alanıdır
Popoyu bak o resimdeki gibi 4 dilime böş ve üst yan kısmı iğne alanı
İğneyide sonuna kadar soksun kas içine
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu resmi ben adama gösterem eyce ögrensinHiç korkma
Yeşil alan iğne alanıdır
Benim almanyadaki doktor yapti banada öyle zoladexi katur kutur soktu igneyi cok canim yandi, bide diyo acidimi yok dedim hic hissetmedimBen göbekten yapılan iğneyi gıcırdata gıcırdata soktum valla kendime bişeyleri yanlış yaptım heralde. Benim ki yapmam hayatta deri ben yaparkende bakmadı. İğne tutuyomuş oda ne demekse
Heee beyzoş kievdeki hemşireler nasıl güzel iğne vuruyor ruhun bile duymuyorBenim almanyadaki doktor yapti banada öyle zoladexi katur kutur soktu igneyi cok canim yandi, bide diyo acidimi yok dedim hic hissetmedim
Kiewdeki hemsirenin vurdugu yerin izi bile yoktu, bu adamin vurdugu yer kabuk bagladi haspammm cok bilmisss ahada degistim onu artik baska kankim var
çok tatlısın ya. Burdaki kadınlar beni çok mutlu ediyoBenim almanyadaki doktor yapti banada öyle zoladexi katur kutur soktu igneyi cok canim yandi, bide diyo acidimi yok dedim hic hissetmedim
Kiewdeki hemsirenin vurdugu yerin izi bile yoktu, bu adamin vurdugu yer kabuk bagladi haspammm cok bilmisss ahada degistim onu artik baska kankim var
Zaza lucrin 3,75 bende göbekten kendim yapacam, iğnenin sadece ucumu girecek yoksa sonuna kadar mı girecek. Vallahi çok korkuyorum bana da yardım etsenHiç korkma
Yeşil alan iğne alanıdır
kibristada vuruluyor bu sekil igneler yani benim anladigim hepsi ayni islemi yapiyor ismi degisik galiba, kibrista bana lucrin depot demislerdi, kiewde zoladex dediler daha iyi bilenler yazcakdir sana , benim varim yokum ZoladexKizlar bizim hic size vurulan gibi ignelerimiz yok (Batum yumurta donasyon)varsa da benim haberim yok cok da heves ediyorum bu zolodeks ve diferelin ignelerine Ki ne ise yariyor onu da tam olarak cozemedimAcep ben de gitmeden kendim alip vursam mi ise yarar mi Bu arada 6 gun sonra ins hsg cektiricem nasil yapsakCidden soruyorum yaa ise yariyorsa kendimiz de yapabiliriz bu igneden diye dusunuyorum.Sizler daha iyi bilirsiniz tabi...
27G 13mm iğne ucunu 90 derecede göbekten 4-5 parmak yanlara iğne alanlarıZaza lucrin 3,75 bende göbekten kendim yapacam, iğnenin sadece ucumu girecek yoksa sonuna kadar mı girecek. Vallahi çok korkuyorum bana da yardım etsen
Aynen yaaa Kievde yapıldığımda hiç anlamıyordum gerçekten Buradakiler beni mahvettiler iğneyi hart diye sokuyor, ilacı da hızlıca boşaltıyor,Heee beyzoş kievdeki hemşireler nasıl güzel iğne vuruyor ruhun bile duymuyor
Duruballcımm, tedavin için çok sevindiminşaallah aksamadan tertemiz planladığı gibi devam eder. Su gibi işlerin kolay akıp gitsinBende bugün andreyle konuştum herşey yolunda giderse (salı günü netleşecek inşş)Ağustos ortası transferim yapılacakmışş Bana da dua edin de salı günü doktor sıvı gitmiş tertemiz desinn inşşşşBugün d.kontrol hapına başlattı rahim usg istedi(27/7) o tarihte de verdikleri iğneyi vurulmamı istedi Size sormak istediğim istanbuldayım ve iğneyi nerde yaptırdınız ne dediniz ???Yani ben gitsem acile bu iğneyi vurulmam lazım desem vururlar mı ?reçetesiz vurmazlar diye biliyorum ama yaptıranlar yardımcı olursa çok sevinirim
Bence deee iyyi ki iyyi kiii varsınız, HEEPİİİNİİZZ.. çok güzel ve özel bir enerjiniz var, hepinizin ayrı ayrıAh yeni görebildim bunu
Zumrom cok ama cok tesekkur ederim
Hem burda hem de gercekte
Cok ama cook tatlisinnn, seker gibi kadinsin
ne mutlu bize boyle guzel
Dostluklar ediniyoruz, iyi ki varsiniz hepinizz
Canım bana Lucrin demişti Doktor bey. Senin daha var o ilaçları kullanmama, panik yapma ve sakin kendi kendine ilaç alıp uygulama.Kizlar bizim hic size vurulan gibi ignelerimiz yok (Batum yumurta donasyon)varsa da benim haberim yok cok da heves ediyorum bu zolodeks ve diferelin ignelerine Ki ne ise yariyor onu da tam olarak cozemedimAcep ben de gitmeden kendim alip vursam mi ise yarar mi Bu arada 6 gun sonra ins hsg cektiricem nasil yapsakCidden soruyorum yaa ise yariyorsa kendimiz de yapabiliriz bu igneden diye dusunuyorum.Sizler daha iyi bilirsiniz tabi...
Nes kuzum çok şükür tebri ediyorum
Ayy korkma, lütfen! Hadi bekliyoruz. Hemen yaz tamam mı?Nes kuzum çok şükür tebri ediyorum
Çok güzel sonuç
ben az önce verdim yine 3 saate çıkıcak
Korkudan içim titriyor
TamamAyy korkma, lütfen! Hadi bekliyoruz. Hemen yaz tamam mı?
Sen hic endise etme. Bugun de uzmez senin bebeler anneleriniNes kuzum çok şükür tebri ediyorum
Çok güzel sonuç
ben az önce verdim yine 3 saate çıkıcak
Korkudan içim titriyor
İki gündür takip ediyorum bu sayfayı o sessizlerden biriyim güzel dileklerin için çok teşekkür ederimAy cümlemize lütfen. Burada yazan ve yazacak olan, utanıp yazmayan ve sessiz takipçilerin hepsi anne olur inşallah. Gerçekten insan her türden zorluğun üstesinden gelmeye hazır bunun içib