• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben göbekten yapılan iğneyi gıcırdata gıcırdata soktum valla kendime 😄😄 bişeyleri yanlış yaptım heralde. Benim ki yapmam hayatta deri ben yaparkende bakmadı. İğne tutuyomuş oda ne demekse 😂😂
Benim almanyadaki doktor yapti banada öyle zoladexi🤣 katur kutur soktu igneyi cok canim yandi, bide diyo acidimi 😱 yok dedim hic hissetmedim🤣
Kiewdeki hemsirenin vurdugu yerin izi bile yoktu, bu adamin vurdugu yer kabuk bagladi 🤣🤣 haspammm cok bilmisss ahada degistim onu artik baska kankim var🤣🤣

Benim almanyadaki doktor yapti banada öyle zoladexi🤣 katur kutur soktu igneyi cok canim yandi, bide diyo acidimi 😱 yok dedim hic hissetmedim🤣
Kiewdeki hemsirenin vurdugu yerin izi bile yoktu, bu adamin vurdugu yer kabuk bagladi 🤣🤣 haspammm cok bilmisss ahada degistim onu artik baska kankim var🤣🤣
Heee beyzoş kievdeki hemşireler nasıl güzel iğne vuruyor ruhun bile duymuyor😀

🤣🤣🤣 çok tatlısın ya. Burdaki kadınlar beni çok mutlu ediyo

Hiç korkma
Yeşil alan iğne alanıdır
Popoyu bak o resimdeki gibi 4 dilime böş ve üst yan kısmı iğne alanı
İğneyide sonuna kadar soksun kas içine
Zaza lucrin 3,75 bende göbekten kendim yapacam, iğnenin sadece ucumu girecek yoksa sonuna kadar mı girecek. Vallahi çok korkuyorum bana da yardım etsen 🥺🥺

Kizlar bizim hic size vurulan gibi ignelerimiz yok 😜(Batum yumurta donasyon)varsa da benim haberim yok😂 cok da heves ediyorum bu zolodeks ve diferelin ignelerine🤣😂 Ki ne ise yariyor onu da tam olarak cozemedim🤭Acep ben de gitmeden kendim alip vursam mi ise yarar mi 🙈😎 Bu arada 6 gun sonra ins hsg cektiricem nasil yapsak😅😆Cidden soruyorum yaa ise yariyorsa kendimiz de yapabiliriz bu igneden diye dusunuyorum.Sizler daha iyi bilirsiniz tabi...

Kizlar bizim hic size vurulan gibi ignelerimiz yok 😜(Batum yumurta donasyon)varsa da benim haberim yok😂 cok da heves ediyorum bu zolodeks ve diferelin ignelerine🤣😂 Ki ne ise yariyor onu da tam olarak cozemedim🤭Acep ben de gitmeden kendim alip vursam mi ise yarar mi 🙈😎 Bu arada 6 gun sonra ins hsg cektiricem nasil yapsak😅😆Cidden soruyorum yaa ise yariyorsa kendimiz de yapabiliriz bu igneden diye dusunuyorum.Sizler daha iyi bilirsiniz tabi...
kibristada vuruluyor bu sekil igneler yani benim anladigim hepsi ayni islemi yapiyor ismi degisik galiba, kibrista bana lucrin depot demislerdi, kiewde zoladex dediler🤭 daha iyi bilenler yazcakdir sana , benim varim yokum Zoladex🤣🤣

Zaza lucrin 3,75 bende göbekten kendim yapacam, iğnenin sadece ucumu girecek yoksa sonuna kadar mı girecek. Vallahi çok korkuyorum bana da yardım etsen 🥺🥺
27G 13mm iğne ucunu 90 derecede göbekten 4-5 parmak yanlara iğne alanları
Bir elinle göbek yağını mıncıkla öbürüyle iğneyi batır ve ilacı ver❤️

Bende bugün andreyle konuştum herşey yolunda giderse (salı günü netleşecek inşş)Ağustos ortası transferim yapılacakmışş 🙏🙏🤲Bana da dua edin de salı günü doktor sıvı gitmiş tertemiz desinn inşşşş🤲🤲🤲Bugün d.kontrol hapına başlattı rahim usg istedi(27/7) o tarihte de verdikleri iğneyi vurulmamı istedi Size sormak istediğim istanbuldayım ve iğneyi nerde yaptırdınız ne dediniz ???Yani ben gitsem acile bu iğneyi vurulmam lazım desem vururlar mı ?reçetesiz vurmazlar diye biliyorum ama yaptıranlar yardımcı olursa çok sevinirim ☺️☺️
Duruballcımm, tedavin için çok sevindim🥰inşaallah aksamadan tertemiz planladığı gibi devam eder. Su gibi işlerin kolay akıp gitsin 🙏🙏🙏
Küçük mahalle arasında poliklinikler oluyor, orada yaptırabilirsin. Elinde şuan yazılı Ukraynaca ilaç protokolün vardır. Sorarlarsa yaptıracağın iğneye ait olan kısmı işaret et. Yurtdışında tedavi gördüğünü ve iğneyi yaptırman gerektiğini anlat. Karşındaki kişinin insiyatifine kalmasıyla beraber sorun yaşamayacağını düşünüyorum. Bizimkilerin tüp bebek tedavisi görenlere ayrı bi hassasiyeti olduğunu gördüm👍😂
Andrey, transfer sonrası yazdığı türkçe ve UK ce ilaç isimlerinin olduğu onaylı bir belge vermişti. Bu belgeye ilacın kaç mg ve günde kaç defa kullanıldığına dair bir not görmek istiyorlar. Bunu da o zamanı Andrey ile paylaş, hiç sorun yaşamazsın, merak etme.

Ah yeni görebildim bunu❤️
Zumrom cok ama cok tesekkur ederim🙏
Hem burda hem de gercekte
Cok ama cook tatlisinnn, seker gibi kadinsin❤️
ne mutlu bize boyle guzel
Dostluklar ediniyoruz, iyi ki varsiniz hepinizz 🧿🤩🤩
Bence deee🥰🥰 iyyi ki iyyi kiii varsınız, HEEPİİİNİİZZ❤️❤️❤️.. çok güzel ve özel bir enerjiniz var, hepinizin ayrı ayrı🧿🧿🧿🥰

Canım bana Lucrin demişti Doktor bey. Senin daha var o ilaçları kullanmama, panik yapma ve sakin kendi kendine ilaç alıp uygulama.
Bu arada benim bugün kü değerim 186, 2.
İlki 73, 93 tü.
Z Zaza74 senin sonucun çıktı mı?

Canım bana Lucrin demişti Doktor bey. Senin daha var o ilaçları kullanmama, panik yapma ve sakin kendi kendine ilaç alıp uygulama.
İlki 73, 93 tü.
Gun ne guzel bir haberle basladi🙏
sukurler olsun.

İlki 73, 93 tü.
Nes kuzum çok şükür tebri ediyorum
Çok güzel sonuç😂❤️
ben az önce verdim yine 3 saate çıkıcak
Korkudan içim titriyor😳

Ay cümlemize lütfen. Burada yazan ve yazacak olan, utanıp yazmayan ve sessiz takipçilerin hepsi anne olur inşallah. Gerçekten insan her türden zorluğun üstesinden gelmeye hazır bunun içib
İki gündür takip ediyorum bu sayfayı o sessizlerden biriyim🤣 güzel dileklerin için çok teşekkür ederim 💖
şöyle ki anne olmayı çok istiyorum.
3 yıldır istiyorum ama olmuyor.yumurta rezervim çok azmis ve yaş sorunum var.
suan hiç bir tedavi görmüyorum.
Çünkü umudum yok en son gittiğim doktor şansımin çok düşük olduğunu söyledi.
Açıkçası şuan reglimin ikinci günü.
Takviye vitamin kullasammi diye düşünüyorum.

Back