• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canım hayırlı olsun sağlıklı embriyolar olur inşallah hepsi. Sen çok güçlü bi kadınsın takdir ediyorum seni. Hayranlıkla bütün güzel haberlerini bekliyorum 🧡🧡
Ay cok tesekkür ederim. Mahçup oldum. 6 yumurtam çıkmıs zaten bu kadar bekliyorlardı sag yumurtaligim kuculdugu için. Bakalım isallah olumlu olur.

Ay cok tesekkür ederim. Mahçup oldum. 6 yumurtam çıkmıs zaten bu kadar bekliyorlardı sag yumurtaligim kuculdugu için. Bakalım isallah olumlu olur.
Hayırlı olsun 🥰güçlü ve cesur anne. Nasıl kararlı ve azimli bir tavır sergiledin. Hayran olmamak elde değil♥️🧿İnşallah bebişlerini sağlıkla kavuşursun🙏

Merhaba! Allah şifa versin insallah olur hiç gerek kalmaz merak ettiğim yumurta donasyonunu hangı doktor önerdi ve nerede yaptırcaksınız bende Avrupa’da yasıyorum benimde tekrarlayan dusuklerım var doktor banada yumurta donasyonuyla dene bide dedi fakat bu ülkenin vatandaşı olmadığım için orada işlemler farklı işliyor ve uzun zaman alıyor mahkemeye kadar çıkmamız gerekiyormuş
Beni henüz yönlendirmedi doktor . Haftaya gidip görüşücem. Bu forumda zaten kibrisda ve kievde yaptıran arkadaşlar var.

Hayırlı olsun 🥰güçlü ve cesur anne. Nasıl kararlı ve azimli bir tavır sergiledin. Hayran olmamak elde değil♥️🧿İnşallah bebişlerini sağlıkla kavuşursun🙏
Yaa çok tesekkür ederim 😭😭😭. Çok naziksiniz. Daha yolun başındayım. Bir iki kere daha yumurta dondurmaya gelir giderim heralde. Aşırı gaz aldım şu an, ben yaparım moduna girdim :D. Umarım bi dahakine yumurta sayım da artar

Benim protokol de aşağı yukarı belli oldu ayın 20 si ultrason Ağustos 15_20 gibi herşey yolunda giderse transfer düşünülüyor. Benim sadece biraz rahim küçük bulundu rahim ağzı daha genismis inşallah oda sonra sorun olmaz belki 12 haftalık dikiş atılabilirmis. Bende diyorum ki hamile kaldım ya 12 haftayı planlıyoruz 😂😂😂 hepimiz için herşeyin hayırlısı
Planlayacaksın tabi çünkü on ikicinci haftaya geldiğinde panik olmayacaksın göreceğiz hepimiz o günleri inş 🙏🏻🙏🏻

Canım hayırlı olsun 6 hiç az degil hem bir daha ki sefere daha çok olur belki bir arkadaşım erken menepoz için yumurta döndürüyordu üç deneme yaptı herseferiin de yumurta sayısı arttı 🤣🤣

Canım hayırlı olsun 6 hiç az degil hem bir daha ki sefere daha çok olur belki bir arkadaşım erken menepoz için yumurta döndürüyordu üç deneme yaptı herseferiin de yumurta sayısı arttı 🤣🤣
Ay onu umiyorum ben de. Bi de benim takibimi kötü bir doktor yaptı memlekette. Bi dahakine degistirecem onu da. En son deneyleri yapın üstümde diyecem.

Ay onu umiyorum ben de. Bi de benim takibimi kötü bir doktor yaptı memlekette. Bi dahakine degistirecem onu da. En son deneyleri yapın üstümde diyecem.
Tatlım takip yapan dr önemli. İşini iyi bilen yeni tedavilere hakim birini bul. Birde destek vit ve min takviyeleri kullansan öncesinde.

Pharma Supra Life For Women​

Geliştirilmiş Doğal Doğurganlık Desteği bu takviye çok kullanılıyor mesala içeriği çok iyi sonra dhea da yumurta kalitesini arttırır. Sonrasında daha fazla ve kaliteli yumurta oluşumuna katkı sağlar.

Tatlım takip yapan dr önemli. İşini iyi bilen yeni tedavilere hakim birini bul. Birde destek vit ve min takviyeleri kullansan öncesinde.

Pharma Supra Life For Women​

Geliştirilmiş Doğal Doğurganlık Desteği bu takviye çok kullanılıyor mesala içeriği çok iyi sonra dhea da yumurta kalitesini arttırır. Sonrasında daha fazla ve kaliteli yumurta oluşumuna katkı sağlar.
Kesinlikle öyle. Bi dahakine daha iyi birini bulacam. Vitamin cok kullandım bu süreçte ama bu markayı duymamıştım onu da alayım simdiden baslayayim bir dahaki tur için. Tesekkürler 🥰🥰🥰

Ayy ben öleyim inşallah 😜😁 yaşım 49.
Tatlım benim, son deneme demek yok, defteri kapatırım demek yok. Ne kadar gençsin. Anne olmak ne kadar kutsal. Bunu yaşamadan pes etme lütfen.
Yaaaaa demeyin öyle. Anne olmak en büyük dileğim. Ama psikolojim çok güçlü değil malesef.... ☹

Gecmis olsun Allah size nur topu gibi bebisler olarak kucağına geri versin onlari insallaaahhhhhh
Ay cümlemize lütfen. Burada yazan ve yazacak olan, utanıp yazmayan ve sessiz takipçilerin hepsi anne olur inşallah. Gerçekten insan her türden zorluğun üstesinden gelmeye hazır bunun içib

Kızlaaaaaarrrr benimle aynı günlerde transfer olan fransada yaşayan arkadaşda hamile
Değeri bugüne 1768 çıkmış
Darısı isteyen her kese
Aminn inşallah canım 🤲 maşallah Kiev den çok güzel haberler geliyor, arkadaşın değeri de harika. 🍀🍀Tüm positfi alan arkadaşlarımı tebrik ediyorum gözünüz aydın , Allah kucağınıza almayı koklamayı nasip eder inşallah ❤️❤️

Kızlaaaaaarrrr benimle aynı günlerde transfer olan fransada yaşayan arkadaşda hamile
Değeri bugüne 1768 çıkmış
Darısı isteyen her kese
Super haber bu rabbim onada saglicakla kucagina almayi nasip etsin canim. Amin cok amin hemde🙏🙏🙏🙏🙏

Bir tek izmirli kızımızın kanaması olmuş bugün
Sibrayla transferi aynı gündeydi
Onada dua edelim bebişleri onu burakmasın🤲
çok güzel ve tatlı kız
Annelik ona çok yakışır🥰
Bizi gizli takip ediyor🤲❤️

Back