• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bozulacak bir sey yok lütfen bana bakmayın. Yeme içme hiç mühüm değil emin olun evet zorluyor üstüne cok para gidiyor ama ben bir an bile pişmqn değilim geldiğime ve sonucun cok iyi olacağına inanıyorum. Sizde öyle inanın. Ben bu akşam sadece ekmek yedim yemekte çayla ama moralimi birazcık bile bozmadı çünkü gelecekten ne beklediğimi biliyorum. Eve gidince yerim het şeyi
Ne gusel bi düşünce, gelecek evladı düşününce insan herşeye katlanıyor
Inşallah gönlünüzce olur♥️💙

Benim protokol de aşağı yukarı belli oldu ayın 20 si ultrason Ağustos 15_20 gibi herşey yolunda giderse transfer düşünülüyor. Benim sadece biraz rahim küçük bulundu rahim ağzı daha genismis inşallah oda sonra sorun olmaz belki 12 haftalık dikiş atılabilirmis. Bende diyorum ki hamile kaldım ya 12 haftayı planlıyoruz 😂😂😂 hepimiz için herşeyin hayırlısı

Kızlar çıktım opudan benim gibi korkan varsa sadece karın ağrısı oluyor o da cok soguk havada adet olmussun gibi ağrı kesici yaptılar
Hayırli olsun canım inşallah hepsi de sağlıklı embriyo olur seni mutlu ederler ❤️❤️🙏

Hayırli olsun canım inşallah hepsi de sağlıklı embriyo olur seni mutlu ederler ❤️❤️🙏
Çok teşekkür ederim. Umarım bir an önce hepimiz hayallerimize kavuşuruz. Burası olmasaydı ben ne yapardım gerçekten bilmiyorum. Hepinizi çok seviyorum

Çok teşekkür ederim. Umarım bir an önce hepimiz hayallerimize kavuşuruz. Burası olmasaydı ben ne yapardım gerçekten bilmiyorum. Hepinizi çok seviyorum
❤❤❤❤❤ derin bir nefes al canim opudan once 3 kere al ver sonra guzel seyler dusun hayirli uğurlu olsun insallah

Cok da küçük değilim ablos yaş oldu 34... sizler kadar güçlü olsam keşke... son defa denerim bir daha da kapatırım bu defteri ne yazik ki..
Pes etme lutfen oluncaya kadar dene kuzum yasin daha 34 ben 43 oldum ben oluncaya kadar deneyecegim mesala pes etme canim

Daha doktorla konusmadım. Sadecd son anda degistirdim donorü, açık donor buldum ab + kan grubundan, onu seçtim. Hemsire opresasyon odasında cok tatlı birini secmissin dedi cocukluk fotografi vardi cok mutlu oldum. Isallah dogup buyuduklerini de görürüm
Hemşire çok tatlı ve başarılı dimi? Sarı saçlı olan 🥰transferim sırasında kateter uygun yerde embriyoyu bırakabikirsiniz diyip dr’a transfer noktasını hemşire söylemişti🥰samimi ve işine çok hakim bence. Keşke herkes işini iyi yapsa👍🥰

❤❤❤❤❤ derin bir nefes al canim opudan once 3 kere al ver sonra guzel seyler dusun hayirli uğurlu olsun insallah
Oldum çıktım. Biraz kanamam var. Onun tedirginliğini yaşıyorum şu an ama normal dediler bakalım

Hemşire çok tatlı ve başarılı dimi? Sarı saçlı olan 🥰transferim sırasında kateter uygun yerde embriyoyu bırakabikirsiniz diyip dr’a transfer noktasını hemşire söylemişti🥰samimi ve işine çok hakim bence. Keşke herkes işini iyi yapsa👍🥰
Yok tatlı diyen başka bir hemsıreydi ama hepsi iyi cidden.

Pablocum merhaba😊 kader arkadaşım hep aklımdasın ama sürekli sorup seni bunaltmak istemedim. Tedavin hayırlı olsun. Inşallah bu sefer alacaksın kuzunu😊 ben murat beye çok güveniyorum seninde için rahat olsun. Istedigin zaman özelden yaz bana. Dediğim gibi ben seni bunaltirim diye çok sormak istemedim ne yaptığını. Iyi şanslar canım 🍀
Merhaba canım, bunaltmak ne demek estağfurullah istediğin zaman sorabilirsin.
Kul bir hesap yaparmış ama kaderinde bir hesabı varmış. Pandemi yüzünden bu zamanı bulduk, inşallah artık hiçbir sorun çıkmaz. Senin morkanatların, sebidanın yeşiladanın murat beye olan güveninizin tam olduğunu biliyorum , hepiniz anne oldunuz çok şükür. inşallah benim için de hayırlı olur. Bende murat beye güveniyorum , güvensizliğin kendim le alakalı, son dakika bir engel sorun korkusu endişesi var bende. İnşallah herşey yolunda gider canım. Öpüyorum seni oğuluşunu paşamı. Arada sormam gereken birşey olursa mesajdan yoklarım seni.:KK200:

Kanaman gececek biraz olur sonra geciyor dikkat et kendine canim azcik yat dinlen
Düsününce çok normal cidden cünkü iğneyle topluyorlar neticede. Bi de benim hymen hala duruyordu operasyon öncesi biraz da ondan olabilir

Düsününce çok normal cidden cünkü iğneyle topluyorlar neticede. Bi de benim hymen hala duruyordu operasyon öncesi biraz da ondan olabilir
Canım hayırlı olsun sağlıklı embriyolar olur inşallah hepsi. Sen çok güçlü bi kadınsın takdir ediyorum seni. Hayranlıkla bütün güzel haberlerini bekliyorum 🧡🧡

Back