• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canım Benim yaa çok Sevindim.
Bu sonucu gösteren Rabbime binlerce şükürler olsun.
Senin için Ayın 1 i kilisesin de mumlar dikmistim ama doğru zaman bu zamanmış demekki
Değerin cok Güzel Maşallah :)
Senin için dua m sıkıntısız taşıyabileceğin ve rahatça büyüteceğin sayıda evladın olsun.İnsallah Redüksiyon a hiç ihtiyaç olmadan Rahim bunu kendi kendine düzenlesin ve seni üzüntüye sokmasın.Not: Lütfen kendini iş yerinde helak etme ve bence ayrıl işten anneciğin de seve seve yanına gelir sende yorulmadan bir hamilelik yaşarsın.mucukkk
Melek kalplim
Dünyanın en tatlı ikiz annesinden böyle dua almak,ölsem gam yemem😂
Seni çok,ama çok seviyorum 💋💋💋💋💋

Ahh morum ahh ,valla eskilerden birilerini gördüğüm zaman çok duygulanıyorum. Eskilerden bi Zaza bide ben kaldım. Çok şükür bugün zazanın güzel haberleriyle çok mutlu olduk , inşallah Rabbim kucağına almayı da nasip eder. Bende eskilerin bir lafı vardır, evin yerlisi eli yüzü kirlisi ,dönüp dolaşıp tekrar kürkçü dükkanına geri dönüyorum hala uğraşıyorum canım ya :KK43:

Evet canım gynolife ile bir yola çıktık Allah utandırmasın ,kolaylık versin hepimize. Ama bu kez İnan heyecan dan çok korku hissediyorum. İnşallah dediğin gibi emin ellerdeyimdir. Temmuz adetimle lucrin le birinci adımı atacaz hayırlısı. Güzel enerjin ve dileklerin için çok teşekkür ederim canım. Kuzularımın bebeişlerinin güzel gözlerin den öperim, Rabbim sana bağışlasın.
Pablocum merhaba😊 kader arkadaşım hep aklımdasın ama sürekli sorup seni bunaltmak istemedim. Tedavin hayırlı olsun. Inşallah bu sefer alacaksın kuzunu😊 ben murat beye çok güveniyorum seninde için rahat olsun. Istedigin zaman özelden yaz bana. Dediğim gibi ben seni bunaltirim diye çok sormak istemedim ne yaptığını. Iyi şanslar canım 🍀

Cok da küçük değilim ablos yaş oldu 34... sizler kadar güçlü olsam keşke... son defa denerim bir daha da kapatırım bu defteri ne yazik ki..
Kadınsın güçlüsün kuzum
34 yaşta çok gençsin
İnşallah seninde güzel sonucuna burda parti yapıcaz😂
❤️❤️❤️❤️

Biraz tedirginim ama olumlu olmaya çalışıyorum. Bu gece uyuyamam heralde heyecandan. Sonra diyorum ki heralde günde yüzbinlerce kadın oluyordur bu işlemi bütün dünyada. Bu kadar heyecan yapacak bir şey yok. Ilk defa olduğu için belki de.
Narin bugüne sana bol şans dilerim kuzum
Çok bereketli ve verimli gün olsun sana
Evlatlarının ilk temelini kuruyorsun
Tez bir zamanda Allah nasip etsin onları göbüşünde büyütesin❤️🤲💋

Kadınsın güçlüsün kuzum
34 yaşta çok gençsin
İnşallah seninde güzel sonucuna burda parti yapıcaz😂
❤️❤️❤️❤️
Sen doğur ablam inan kendim doğurmuş olucam. Eşimle hep konuşuyoruz seni zaza aşağı zaza yukari.... 🥰😀😀😀😀 bu yolda çok emek verdin herseyij en güzelini hakediyorsun. 2018 yılında da forumda en anac sendin yıl 2021 hala en anaç üyemiz sensin iyiki varsin 😘😘😘😘

Dün akşamdan beri canım çok sıkkın kızlar. Bahsetmiştim benim kütük kocam yumurta donasyonuna sıcak bakmıyor diye. Ben kaç kez söyledim yumurta donasyonu olayını en sonunda Bülent Tıraşa git bir muayene ol eğer yumurta donasyonu derse tmm o şekilde yaparız dedi. Zazacım sana ayrıca bahsetmiştim hatta.
Neyse onun ısrarlarıyla 10 temmuza randevu aldım. Ama ara ara yine bu konuyu gündeme getiriyorum. Triplere giriyor tabi. Sanki sperm donasyonu istiyorum 🤦‍♀️ Dün artık ne geldiyse aklına bana söylemediğin başka bir sıkıntın mı var ısrarla yumurta donasyonu istiyorsun dedi ( 2 tüpümde tıkalı ve en son yumurta kalitesizliği var denildi ) .... Sanki ben bişeyleri ondan saklıyormuşum gibi konuştu. Nevrim döndü artık çünkü her doktora gidişimde ayrıntısına kadar anlatıyordum kendisine. Borç harç deniycez tekrar bülent beyde de olmazsa donasyona bile girişme şansım kalmayacak ama gel de bunu bu kalın kafalı adama anlat 😠😠
Merhaba! Allah şifa versin insallah olur hiç gerek kalmaz merak ettiğim yumurta donasyonunu hangı doktor önerdi ve nerede yaptırcaksınız bende Avrupa’da yasıyorum benimde tekrarlayan dusuklerım var doktor banada yumurta donasyonuyla dene bide dedi fakat bu ülkenin vatandaşı olmadığım için orada işlemler farklı işliyor ve uzun zaman alıyor mahkemeye kadar çıkmamız gerekiyormuş

Bence dene
Merhaba! Allah şifa versin insallah olur hiç gerek kalmaz merak ettiğim yumurta donasyonunu hangı doktor önerdi ve nerede yaptırcaksınız bende Avrupa’da yasıyorum benimde tekrarlayan dusuklerım var doktor banada yumurta donasyonuyla dene bide dedi fakat bu ülkenin vatandaşı olmadığım için orada işlemler farklı işliyor ve uzun zaman alıyor mahkemeye kadar çıkmamız gerekiyormuş
Kiev’i düşünebilirsin. Biontexcom oldukça başarılı ve fiyat bakımından Kıbrıs’a göre çok daha ekonomik. Gidip görüşüp karar verebilirsin. Birçok Arkadas son dönemde Kiev’e gidip hamilelik elde ettiler.

Hayırlı olsun ilk tedavide bu güzel sonucu almanız harika, değeriniz gayet güzel.Benimde 3. Gün embriyosuydu ilk kanı 8. Gün verdim 39 çıktı sonra 100_400_1000 devam etti.Sağlikla devam etsin insallah
Ben tanıyorum sizi.. sizin süreçerinizi takip ederek geldim ben bu günlere. Nerdeyse 1,5-2 yıldır takipteyim, tüm sayfaları okumuşumdur. Olumlu sonuç alan herekes için sevinmiştim. Siz de dahil. Iyi ki vardınız gerçekten.
Tesekkur ederim güzel dilekleriniz için. Ikizlerinizle beraber upuzun mutlu yaşamınız olsun. 🥰😘

Cok da küçük değilim ablos yaş oldu 34... sizler kadar güçlü olsam keşke... son defa denerim bir daha da kapatırım bu defteri ne yazik ki..
Ayy ben öleyim inşallah 😜😁 yaşım 49.
Tatlım benim, son deneme demek yok, defteri kapatırım demek yok. Ne kadar gençsin. Anne olmak ne kadar kutsal. Bunu yaşamadan pes etme lütfen.

Bence dene

Kiev’i düşünebilirsin. Biontexcom oldukça başarılı ve fiyat bakımından Kıbrıs’a göre çok daha ekonomik. Gidip görüşüp karar verebilirsin. Birçok Arkadas son dönemde Kiev’e gidip hamilelik elde ettiler.
Ukrayna mı? Dil konusu nasıl olcak? Neden kıbrısta yaptırmıyorlar

Tedavin hayırlı olsun canım. Kaç adet yumurta toplandı ? İnşallah hepsi bebiş olur🙏
Daha doktorla konusmadım. Sadecd son anda degistirdim donorü, açık donor buldum ab + kan grubundan, onu seçtim. Hemsire opresasyon odasında cok tatlı birini secmissin dedi cocukluk fotografi vardi cok mutlu oldum. Isallah dogup buyuduklerini de görürüm

Back