• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herkese merhabalar. Sessizce takip edenlerdenim ben de. 2018 de ciktim bu yolculuğa.. 24 yasinda erken menopoza giren bahtsız gruptaki malesedf....aldığım negatif ile hayata küstüm. Sizler gibi güçlü bir kadın olamadım hiç.... Bi yola yeniden çıkmaya hazırlanıyorum nasipse. Yazmicaktim ama 2018 den bu yana Z Zaza74 hayranlıkla takip ediyorum azmine hayranım ablos.... hayırlı uğurlu olsun Allah sqg sqglim kucağına almayı nasip eder inşallah.
Transferi olup sonuc bekleyen tedaviye başlayan başlayacak olan başlama kararı alma aşamasında olan tüm yüreği güzel anne adayları allah hepinizin gönlüne göre versin insallah... buraya yazmasalar da bir sürü kadının dert ortagisiniz ve eminim hepsinin dualarindasiniz.... Allah hepimizin yardımcısı olsun.. tanımasam da kader arkadaşlarım seviliyorsunuz çok....
Hos geldin cnm aramiza☺️ Rabbim ciktigin yolda en yakin zamanda kucagini doldursun yüzünü güldürsün insallah🥰

Kızlaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrr
Soooonuuuuçççç
Hazırmısımızzzz😂😂😂😂😂😂😂
Eskilere bakmak için girdim. Sana özellikle baktım. Çok ama çok mutlu oldum. Hatta gözlerim doldu. Kurban oldugum Rabbım kucagına almayı nasıp etsin.
Allah ım isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin. Emeklerinızı boşa çıkarmasın.
Olmayanlar sakın üzülmesin. Vakti gelmemiştir. İnan ki nasıp. Sadece tedbirinizi alın. Gerisini Allah a bırakın.

Hos geldin cnm aramiza☺️ Rabbim ciktigin yolda en yakin zamanda kucagini doldursun yüzünü güldürsün insallah🥰
Tesekkur ederim beyzacim Rabbım inşallah hepimizin gönlüne göre verir. Bu çıktığımız yol manevi olarak çok yıpratıcı. Maddi kısmından bahsetmiyorum bile 😔😔😔

Hanimlar çok gerginim yarın opu olacağı için. Nasıl bir süreç? Ağrı oluyor mu? Catlatma ignesi kasıklarımı çok ağırlastırdı, ağrım var. Yarın daha iyi hisseder miyim? Kanamam olur mu
ahh canımm çok güzel gecicek,hic endiselenme.hatta sevin,bebek olcak onlar sana🥰opudan sonra biraz belki olabilir ki benim okadar opudan 1 nde sadece ağrım oldu o da biraz siddetli adet ağrısı gibi düşün.halledemeyeceğin bisey diil💪
kasıklarına gelince,o da cok normal benim otururken bile agrim olurdu opudan önceki 2-3 gün.ve opudan sonra da o kasık agrisida gidiyor🥰
hersey cok güzel gidicek,hic heyecan yapma🍀

Yok canım kolay bir işlem biraz karın agrısı oluyor serum takıyorlar hemen geçiyor rahat ol biraz da narkoz sersemliği
Tesekkur ederim. Peki ameliyat gibi tamamen soyunuyor muyuz? Narkoz hafif oluyordur heralde degil mi? BEn bir kere ameliyat oldum narkoz aşırı mide bulantısı ve kusma yapıyor bende

Tesekkur ederim beyzacim Rabbım inşallah hepimizin gönlüne göre verir. Bu çıktığımız yol manevi olarak çok yıpratıcı. Maddi kısmından bahsetmiyorum bile 😔😔😔

Canım Desi inşallah tez bir zaman seninde güzel ilerleyen gebeliğini duyum🤲❤️
Canım Benim yaa çok Sevindim.
Bu sonucu gösteren Rabbime binlerce şükürler olsun.
Senin için Ayın 1 i kilisesin de mumlar dikmistim ama doğru zaman bu zamanmış demekki
Değerin cok Güzel Maşallah :)
Senin için dua m sıkıntısız taşıyabileceğin ve rahatça büyüteceğin sayıda evladın olsun.İnsallah Redüksiyon a hiç ihtiyaç olmadan Rahim bunu kendi kendine düzenlesin ve seni üzüntüye sokmasın.Not: Lütfen kendini iş yerinde helak etme ve bence ayrıl işten anneciğin de seve seve yanına gelir sende yorulmadan bir hamilelik yaşarsın.mucukkk

ahh canımm çok güzel gecicek,hic endiselenme.hatta sevin,bebek olcak onlar sana🥰opudan sonra biraz belki olabilir ki benim okadar opudan 1 nde sadece ağrım oldu o da biraz siddetli adet ağrısı gibi düşün.halledemeyeceğin bisey diil💪
kasıklarına gelince,o da cok normal benim otururken bile agrim olurdu opudan önceki 2-3 gün.ve opudan sonra da o kasık agrisida gidiyor🥰
hersey cok güzel gidicek,hic heyecan yapma🍀
Biraz tedirginim ama olumlu olmaya çalışıyorum. Bu gece uyuyamam heralde heyecandan. Sonra diyorum ki heralde günde yüzbinlerce kadın oluyordur bu işlemi bütün dünyada. Bu kadar heyecan yapacak bir şey yok. Ilk defa olduğu için belki de.

Biraz tedirginim ama olumlu olmaya çalışıyorum. Bu gece uyuyamam heralde heyecandan. Sonra diyorum ki heralde günde yüzbinlerce kadın oluyordur bu işlemi bütün dünyada. Bu kadar heyecan yapacak bir şey yok. Ilk defa olduğu için belki de.
sedasyon veriliyor ztn,narkoz degil 10-15 dkk bitio ztn işlem-ayılman falan anlamıcaksın bilee🥰 bool bol sağlikli yumurtan olsun insallah 🍀

Insallah, cok tesekkur ederim 🙏
Size kaç günlük ve kaç embriyo konulmuştu peki?
Hayırlı olsun ilk tedavide bu güzel sonucu almanız harika, değeriniz gayet güzel.Benimde 3. Gün embriyosuydu ilk kanı 8. Gün verdim 39 çıktı sonra 100_400_1000 devam etti.Sağlikla devam etsin insallah

Z Zaza74 iyimisin canım dünden beri sesin çıkmadı.
Seninde gynolife a başlayacağını okudum çok sevindim.Murat beye olan Sevgimi ve minnet duygumu bilmeyen yoktur sanırım.İnanıyorum ki onlar seni Anne yapacak. Enis beyi ve Maral hemşireyi de çok severim.Emin ellerdesin.

İnanın boşuna uykusuz kalırsınız.. gözünüzün önüne güzel hayaller getirin ve mis gibi uyuyun.. merak etmeyin, hiç bir şey hissetmeyeceksiniz, gözünüz bir kapatıp bir açmış gibi kısacık bir zaman.. Bence siz sonunun ne kadar güzel olacağını düşünün ve akışına bırakın, işinin ehli insanlarlasınız. Daha ne olsun. Relaks 👍 Biz de buralardayız, yanlız değilsiniz 💖

İnanın boşuna uykusuz kalırsınız.. gözünüzün önüne güzel hayaller getirin ve mis gibi uyuyun.. merak etmeyin, hiç bir şey hissetmeyeceksiniz, gözünüz bir kapatıp bir açmış gibi kısacık bir zaman.. Bence siz sonunun ne kadar güzel olacağını düşünün ve akışına bırakın, işinin ehli insanlarlasınız. Daha ne olsun. Relaks 👍 Biz de buralardayız, yanlız değilsiniz 💖
Tesekkür ederim. Neşeli filmler izlemeye calışıyorum. Aslında korkmam normalde ameliyatsn falan daha önce oldum da zaten sadece biraz duygularım karışık ondan heralde. Iyi olmaya çalısacağım.

Tesekkur ederim. Peki ameliyat gibi tamamen soyunuyor muyuz? Narkoz hafif oluyordur heralde degil mi? BEn bir kere ameliyat oldum narkoz aşırı mide bulantısı ve kusma yapıyor bende
Sadece alt kısım tamamen soyunuyorsunuz çok hafif narkoz veriyorlar zaten on on beş dk bir işlem ama narkoz bazı insanları biraz etkiliyor kusma falan yapıyor inş olmaz

Herkese merhabalar. Sessizce takip edenlerdenim ben de. 2018 de ciktim bu yolculuğa.. 24 yasinda erken menopoza giren bahtsız gruptaki malesedf....aldığım negatif ile hayata küstüm. Sizler gibi güçlü bir kadın olamadım hiç.... Bi yola yeniden çıkmaya hazırlanıyorum nasipse. Yazmicaktim ama 2018 den bu yana Z Zaza74 hayranlıkla takip ediyorum azmine hayranım ablos.... hayırlı uğurlu olsun Allah sqg sqglim kucağına almayı nasip eder inşallah.
Transferi olup sonuc bekleyen tedaviye başlayan başlayacak olan başlama kararı alma aşamasında olan tüm yüreği güzel anne adayları allah hepinizin gönlüne göre versin insallah... buraya yazmasalar da bir sürü kadının dert ortagisiniz ve eminim hepsinin dualarindasiniz.... Allah hepimizin yardımcısı olsun.. tanımasam da kader arkadaşlarım seviliyorsunuz çok....
sizin de bir an önce kucağınızın dolması dileğiyle 💖🙏🙏🙏

sedasyon veriliyor ztn,narkoz degil 10-15 dkk bitio ztn işlem-ayılman falan anlamıcaksın bilee🥰 bool bol sağlikli yumurtan olsun insallah 🍀
Işallah cidden. Bakalım yarı ayılır ayılmaz yazarım buraya tek göz açık olsa bile yeter bana En Büyük KK

Seninde gynolife a başlayacağını okudum çok sevindim.Murat beye olan Sevgimi ve minnet duygumu bilmeyen yoktur sanırım.İnanıyorum ki onlar seni Anne yapacak. Enis beyi ve Maral hemşireyi de çok severim.Emin ellerdesin.
Ahh morum ahh ,valla eskilerden birilerini gördüğüm zaman çok duygulanıyorum. Eskilerden bi Zaza bide ben kaldım. Çok şükür bugün zazanın güzel haberleriyle çok mutlu olduk , inşallah Rabbim kucağına almayı da nasip eder. Bende eskilerin bir lafı vardır, evin yerlisi eli yüzü kirlisi ,dönüp dolaşıp tekrar kürkçü dükkanına geri dönüyorum hala uğraşıyorum canım ya :(

Evet canım gynolife ile bir yola çıktık Allah utandırmasın ,kolaylık versin hepimize. Ama bu kez İnan heyecan dan çok korku hissediyorum. İnşallah dediğin gibi emin ellerdeyimdir. Temmuz adetimle lucrin le birinci adımı atacaz hayırlısı. Güzel enerjin ve dileklerin için çok teşekkür ederim canım. Kuzularımın bebeişlerinin güzel gözlerin den öperim, Rabbim sana bağışlasın.

Caaaan küüçük kardeşim bu hayatta pes etmek yok,heleki bu yaşta
Rabbim seninde muradını tez bir zamanda versin❤️💋

Eskilere bakmak için girdim. Sana özellikle baktım. Çok ama çok mutlu oldum. Hatta gözlerim doldu. Kurban oldugum Rabbım kucagına almayı nasıp etsin.
Allah ım isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin. Emeklerinızı boşa çıkarmasın.
Olmayanlar sakın üzülmesin. Vakti gelmemiştir. İnan ki nasıp. Sadece tedbirinizi alın. Gerisini Allah a bırakın.
Rabbim senide yavruna kavuştursun
Az kaldı doğumuna
İyiki varsınız🤲💋❤️

Back