Olur canım nasıl niyet edip okuyacagizAminn el açıp dua eden hiçbi kadının kucağu boş kalmasın ... ben bi haftalık tesbihata girdim benle beraber çekmek isteyenler varsa bu akşam 313 ayetel kürsi okuyup birbirimize gönderelim inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olur canım nasıl niyet edip okuyacagizAminn el açıp dua eden hiçbi kadının kucağu boş kalmasın ... ben bi haftalık tesbihata girdim benle beraber çekmek isteyenler varsa bu akşam 313 ayetel kürsi okuyup birbirimize gönderelim inşallah
Insallah, cok tesekkur ederimCanım gözün aydın Allah tamamına erdirsin. Benim de ilk test sonucum 73. 84 dü 2 gün snr 142.63 oldu böyle sınırda hep dvm etti çok şükür oğlum dün 1 yaşına girdi inşallah senin de yavrum sımsıkı sana sarılmıştır
Arya kuzum seni çok merak ediyorumMerhaba erken yumurta yetmezliği tanısı almak kolay değildir. Etkilediği psikolojik durumu deneyimledim. 26 yaşında menopoz sürecindeydim. Bu duruma alışmam 2 yılımı aldı, panikatak başlangıcı oldu. Ancak şimdi anlıyorum ki çok büyük bir sorun değil. Donasyon sayesinde veya kendi yumurtanızı dondurarak anne olma şansı var. Bilime minnettarım bu konuda. Menopoz döneminde gece dahi sıcak basmaları ile uyandım. Doğum kontrol hapı yeterli olmuyordu. Ama doktorlar normal olduğunu söyledi. Hayat kalitemi etkilemeyeceğini, belli bir yaşa kadar doğum kontrol hapları ile östrojeni yerine konulacağını söylediler. Bu forumlar sayesinde de oldukça bilgi sahibi oluyor insan
Yazdıklarını okuyunca moralim çok bozuldu öncelikle allah yardımcın olsun sabırlar diliyorum bende pazartesi transfer olacağım açıkçası gözüm korktuHanimlar çok gerginim yarın opu olacağı için. Nasıl bir süreç? Ağrı oluyor mu? Catlatma ignesi kasıklarımı çok ağırlastırdı, ağrım var. Yarın daha iyi hisseder miyim? Kanamam olur mu
Kızlaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrr
Soooonuuuuçççç
Hazırmısımızzzz
Bozulacak bir sey yok lütfen bana bakmayın. Yeme içme hiç mühüm değil emin olun evet zorluyor üstüne cok para gidiyor ama ben bir an bile pişmqn değilim geldiğime ve sonucun cok iyi olacağına inanıyorum. Sizde öyle inanın. Ben bu akşam sadece ekmek yedim yemekte çayla ama moralimi birazcık bile bozmadı çünkü gelecekten ne beklediğimi biliyorum. Eve gidince yerim het şeyiYazdıklarını okuyunca moralim çok bozuldu öncelikle allah yardımcın olsun sabırlar diliyorum bende pazartesi transfer olacağım açıkçası gözüm korktu
Çok ama çok sevindim sizin adınızaKızlaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrr
Soooonuuuuçççç
Hazırmısımızzzz
Merkezle tekrar konus olmasa iadesi icin seninnicin de basvuru yapilsaBen eşimle gidiyorum 5800 yatırdık bugün valla çok gücüme gitti çok para el mahküm
İnşallah bu tedavin mutlu son bulsun artık unutasın her şeyiBen eşimle gidiyorum 5800 yatırdık bugün valla çok gücüme gitti çok para el mahküm
M Mutluyasam Oda servisi belki iyidir, ordan bir sey secip yenilebilir.Bozulacak bir sey yok lütfen bana bakmayın. Yeme içme hiç mühüm değil emin olun evet zorluyor üstüne cok para gidiyor ama ben bir an bile pişmqn değilim geldiğime ve sonucun cok iyi olacağına inanıyorum. Sizde öyle inanın. Ben bu akşam sadece ekmek yedim yemekte çayla ama moralimi birazcık bile bozmadı çünkü gelecekten ne beklediğimi biliyorum. Eve gidince yerim het şeyi
Hep sessizce takip ediyorum. Tanıdığım çok fazla insan kalmadı zaten. Yeni arkadaşlar gelmiş baya. Allah hepinize hayırlı sonuçlar versin ama senin yerin herkeste ayrı hepberaber haftalarını sayarız inşallahSendemi burdasınnn
Canlarım benim özlemiştim sizleri
Sizlerin duasıyla her şey gidiyor
5 günlük 2 embriyo 7.gün sonucuInsallah, cok tesekkur ederim
Size kaç günlük ve kaç embriyo konulmuştu peki?
Yok canım kolay bir işlem biraz karın agrısı oluyor serum takıyorlar hemen geçiyor rahat ol biraz da narkoz sersemliğiHanimlar çok gerginim yarın opu olacağı için. Nasıl bir süreç? Ağrı oluyor mu? Catlatma ignesi kasıklarımı çok ağırlastırdı, ağrım var. Yarın daha iyi hisseder miyim? Kanamam olur mu
rabbim yar ve yardimcin olsun insallahHerkese merhabalar. Sessizce takip edenlerdenim ben de. 2018 de ciktim bu yolculuğa.. 24 yasinda erken menopoza giren bahtsız gruptaki malesedf....aldığım negatif ile hayata küstüm. Sizler gibi güçlü bir kadın olamadım hiç.... Bi yola yeniden çıkmaya hazırlanıyorum nasipse. Yazmicaktim ama 2018 den bu yana Z Zaza74 hayranlıkla takip ediyorum azmine hayranım ablos.... hayırlı uğurlu olsun Allah sqg sqglim kucağına almayı nasip eder inşallah.
Transferi olup sonuc bekleyen tedaviye başlayan başlayacak olan başlama kararı alma aşamasında olan tüm yüreği güzel anne adayları allah hepinizin gönlüne göre versin insallah... buraya yazmasalar da bir sürü kadının dert ortagisiniz ve eminim hepsinin dualarindasiniz.... Allah hepimizin yardımcısı olsun.. tanımasam da kader arkadaşlarım seviliyorsunuz çok....