Hos geldin cnm aramizaHerkese merhabalar. Sessizce takip edenlerdenim ben de. 2018 de ciktim bu yolculuğa.. 24 yasinda erken menopoza giren bahtsız gruptaki malesedf....aldığım negatif ile hayata küstüm. Sizler gibi güçlü bir kadın olamadım hiç.... Bi yola yeniden çıkmaya hazırlanıyorum nasipse. Yazmicaktim ama 2018 den bu yana Z Zaza74 hayranlıkla takip ediyorum azmine hayranım ablos.... hayırlı uğurlu olsun Allah sqg sqglim kucağına almayı nasip eder inşallah.
Transferi olup sonuc bekleyen tedaviye başlayan başlayacak olan başlama kararı alma aşamasında olan tüm yüreği güzel anne adayları allah hepinizin gönlüne göre versin insallah... buraya yazmasalar da bir sürü kadının dert ortagisiniz ve eminim hepsinin dualarindasiniz.... Allah hepimizin yardımcısı olsun.. tanımasam da kader arkadaşlarım seviliyorsunuz çok....
Eskilere bakmak için girdim. Sana özellikle baktım. Çok ama çok mutlu oldum. Hatta gözlerim doldu. Kurban oldugum Rabbım kucagına almayı nasıp etsin.Kızlaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrr
Soooonuuuuçççç
Hazırmısımızzzz
Tesekkur ederim beyzacim Rabbım inşallah hepimizin gönlüne göre verir. Bu çıktığımız yol manevi olarak çok yıpratıcı. Maddi kısmından bahsetmiyorum bileHos geldin cnm aramizaRabbim ciktigin yolda en yakin zamanda kucagini doldursun yüzünü güldürsün insallah
ahh canımm çok güzel gecicek,hic endiselenme.hatta sevin,bebek olcak onlar sanaHanimlar çok gerginim yarın opu olacağı için. Nasıl bir süreç? Ağrı oluyor mu? Catlatma ignesi kasıklarımı çok ağırlastırdı, ağrım var. Yarın daha iyi hisseder miyim? Kanamam olur mu
Tesekkur ederim. Peki ameliyat gibi tamamen soyunuyor muyuz? Narkoz hafif oluyordur heralde degil mi? BEn bir kere ameliyat oldum narkoz aşırı mide bulantısı ve kusma yapıyor bendeYok canım kolay bir işlem biraz karın agrısı oluyor serum takıyorlar hemen geçiyor rahat ol biraz da narkoz sersemliği
Tesekkur ederim beyzacim Rabbım inşallah hepimizin gönlüne göre verir. Bu çıktığımız yol manevi olarak çok yıpratıcı. Maddi kısmından bahsetmiyorum bileHos geldin cnm aramizaRabbim ciktigin yolda en yakin zamanda kucagini doldursun yüzünü güldürsün insallah
Canım Benim yaa çok Sevindim.Canım Desi inşallah tez bir zaman seninde güzel ilerleyen gebeliğini duyum
Biraz tedirginim ama olumlu olmaya çalışıyorum. Bu gece uyuyamam heralde heyecandan. Sonra diyorum ki heralde günde yüzbinlerce kadın oluyordur bu işlemi bütün dünyada. Bu kadar heyecan yapacak bir şey yok. Ilk defa olduğu için belki de.ahh canımm çok güzel gecicek,hic endiselenme.hatta sevin,bebek olcak onlar sanaopudan sonra biraz belki olabilir ki benim okadar opudan 1 nde sadece ağrım oldu o da biraz siddetli adet ağrısı gibi düşün.halledemeyeceğin bisey diil
kasıklarına gelince,o da cok normal benim otururken bile agrim olurdu opudan önceki 2-3 gün.ve opudan sonra da o kasık agrisida gidiyor
hersey cok güzel gidicek,hic heyecan yapma
Yaaa canım benim inşallah herkese uğurlu gelirimBizim sayfamızın uğur böceğiiiiiiii
sedasyon veriliyor ztn,narkoz degil 10-15 dkk bitio ztn işlem-ayılman falan anlamıcaksın bileeBiraz tedirginim ama olumlu olmaya çalışıyorum. Bu gece uyuyamam heralde heyecandan. Sonra diyorum ki heralde günde yüzbinlerce kadın oluyordur bu işlemi bütün dünyada. Bu kadar heyecan yapacak bir şey yok. Ilk defa olduğu için belki de.
Hayırlı olsun ilk tedavide bu güzel sonucu almanız harika, değeriniz gayet güzel.Benimde 3. Gün embriyosuydu ilk kanı 8. Gün verdim 39 çıktı sonra 100_400_1000 devam etti.Sağlikla devam etsin insallahInsallah, cok tesekkur ederim
Size kaç günlük ve kaç embriyo konulmuştu peki?
Seninde gynolife a başlayacağını okudum çok sevindim.Murat beye olan Sevgimi ve minnet duygumu bilmeyen yoktur sanırım.İnanıyorum ki onlar seni Anne yapacak. Enis beyi ve Maral hemşireyi de çok severim.Emin ellerdesin.
İnanın boşuna uykusuz kalırsınız.. gözünüzün önüne güzel hayaller getirin ve mis gibi uyuyun.. merak etmeyin, hiç bir şey hissetmeyeceksiniz, gözünüz bir kapatıp bir açmış gibi kısacık bir zaman.. Bence siz sonunun ne kadar güzel olacağını düşünün ve akışına bırakın, işinin ehli insanlarlasınız. Daha ne olsun. RelaksBiraz tedirginim ama olumlu olmaya çalışıyorum. Bu gece uyuyamam heralde heyecandan. Sonra diyorum ki heralde günde yüzbinlerce kadın oluyordur bu işlemi bütün dünyada. Bu kadar heyecan yapacak bir şey yok. Ilk defa olduğu için belki de.
Tesekkür ederim. Neşeli filmler izlemeye calışıyorum. Aslında korkmam normalde ameliyatsn falan daha önce oldum da zaten sadece biraz duygularım karışık ondan heralde. Iyi olmaya çalısacağım.İnanın boşuna uykusuz kalırsınız.. gözünüzün önüne güzel hayaller getirin ve mis gibi uyuyun.. merak etmeyin, hiç bir şey hissetmeyeceksiniz, gözünüz bir kapatıp bir açmış gibi kısacık bir zaman.. Bence siz sonunun ne kadar güzel olacağını düşünün ve akışına bırakın, işinin ehli insanlarlasınız. Daha ne olsun. RelaksBiz de buralardayız, yanlız değilsiniz
Sadece alt kısım tamamen soyunuyorsunuz çok hafif narkoz veriyorlar zaten on on beş dk bir işlem ama narkoz bazı insanları biraz etkiliyor kusma falan yapıyor inş olmazTesekkur ederim. Peki ameliyat gibi tamamen soyunuyor muyuz? Narkoz hafif oluyordur heralde degil mi? BEn bir kere ameliyat oldum narkoz aşırı mide bulantısı ve kusma yapıyor bende
sizin de bir an önce kucağınızın dolması dileğiyleHerkese merhabalar. Sessizce takip edenlerdenim ben de. 2018 de ciktim bu yolculuğa.. 24 yasinda erken menopoza giren bahtsız gruptaki malesedf....aldığım negatif ile hayata küstüm. Sizler gibi güçlü bir kadın olamadım hiç.... Bi yola yeniden çıkmaya hazırlanıyorum nasipse. Yazmicaktim ama 2018 den bu yana Z Zaza74 hayranlıkla takip ediyorum azmine hayranım ablos.... hayırlı uğurlu olsun Allah sqg sqglim kucağına almayı nasip eder inşallah.
Transferi olup sonuc bekleyen tedaviye başlayan başlayacak olan başlama kararı alma aşamasında olan tüm yüreği güzel anne adayları allah hepinizin gönlüne göre versin insallah... buraya yazmasalar da bir sürü kadının dert ortagisiniz ve eminim hepsinin dualarindasiniz.... Allah hepimizin yardımcısı olsun.. tanımasam da kader arkadaşlarım seviliyorsunuz çok....
Işallah cidden. Bakalım yarı ayılır ayılmaz yazarım buraya tek göz açık olsa bile yeter banasedasyon veriliyor ztn,narkoz degil 10-15 dkk bitio ztn işlem-ayılman falan anlamıcaksın bileebool bol sağlikli yumurtan olsun insallah
Ahh morum ahh ,valla eskilerden birilerini gördüğüm zaman çok duygulanıyorum. Eskilerden bi Zaza bide ben kaldım. Çok şükür bugün zazanın güzel haberleriyle çok mutlu olduk , inşallah Rabbim kucağına almayı da nasip eder. Bende eskilerin bir lafı vardır, evin yerlisi eli yüzü kirlisi ,dönüp dolaşıp tekrar kürkçü dükkanına geri dönüyorum hala uğraşıyorum canım yaSeninde gynolife a başlayacağını okudum çok sevindim.Murat beye olan Sevgimi ve minnet duygumu bilmeyen yoktur sanırım.İnanıyorum ki onlar seni Anne yapacak. Enis beyi ve Maral hemşireyi de çok severim.Emin ellerdesin.
Caaaan küüçük kardeşim bu hayatta pes etmek yok,heleki bu yaştaHerkese merhabalar. Sessizce takip edenlerdenim ben de. 2018 de ciktim bu yolculuğa.. 24 yasinda erken menopoza giren bahtsız gruptaki malesedf....aldığım negatif ile hayata küstüm. Sizler gibi güçlü bir kadın olamadım hiç.... Bi yola yeniden çıkmaya hazırlanıyorum nasipse. Yazmicaktim ama 2018 den bu yana Z Zaza74 hayranlıkla takip ediyorum azmine hayranım ablos.... hayırlı uğurlu olsun Allah sqg sqglim kucağına almayı nasip eder inşallah.
Rabbim senide yavruna kavuştursunEskilere bakmak için girdim. Sana özellikle baktım. Çok ama çok mutlu oldum. Hatta gözlerim doldu. Kurban oldugum Rabbım kucagına almayı nasıp etsin.
Allah ım isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin. Emeklerinızı boşa çıkarmasın.
Olmayanlar sakın üzülmesin. Vakti gelmemiştir. İnan ki nasıp. Sadece tedbirinizi alın. Gerisini Allah a bırakın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?