• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canım arkadaşım,akıllı kadın😃
Hep biotexcomu anlatırdın bana,oğlunada ordan kavuştun
Kızzzz ilk sensin biotexcomdan anne olan değilmi😂😂😂
Oğlunun tabanlarına kurban olurum
Kuzen getiriyoruz ona😂😂😂
Seninle beraber birçok kişi daha transfer oldu diye hatırlıyorum, onlarda gebelik olldu mu?

Arkadaşlarım, kan değerim 73,93 çıktı. Önce çok panik oldum değer düşük diye ama Doktorum tebrik ederim diye aradı. Benim test günüm normalde yarınmış. Umarım beni avutmamıstir. Pazar günü yine yaptırcakmışim. Okuldayim bakamiyorum foruma. Geç kalırsam cevap yazmada kusura bakmayın. Hepinizi tek tek öpüyorum.
Hayırlı olsunn 😍😍 sağlıkla kucağına al inşallah 💐💐

Arkadaşlarım, kan değerim 73,93 çıktı. Önce çok panik oldum değer düşük diye ama Doktorum tebrik ederim diye aradı. Benim test günüm normalde yarınmış. Umarım beni avutmamıstir. Pazar günü yine yaptırcakmışim. Okuldayim bakamiyorum foruma. Geç kalırsam cevap yazmada kusura bakmayın. Hepinizi tek tek öpüyorum.
Tebrikler Nesss 🥰 arada sizi kaçırmışım, tebrik mesajlarını görünce farkettim.. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🎉🎉🎉

Vallahi sağlık ocağında çalşan bir tanıdık söyledi. Otoimmın hastalıkları olanlara yapmıyoruz, hasimato da bir otoimmun hastalık o yüzden hasimatolulara da önermiyoruz dedi🙄 buralarda 18+ herkese aşı hakkı çıktı. Ben henüz olmadım bu hasimato yüzünden kafam karışdı
Saçmalamış…öyle bişey asla ama asla yok

yaa yeminederimm bugun sabah bi cıktım,az önce geldim eve.nası hemen duş alıp iki dkk uzaniyim dediysem 15 dkkdr elimde tel oku oku bitmedi 15 sayfa,daha yemek yapcam🤣🤣🤣🤣 amaa ne guzel gelismeler olmus oyle😍😍😍 zazacim ve nes cim kutlarim🥳🥳 cooook mutlu oldumm cook♥️♥️allah kucağınızada sağlikla almayi nasip etsin🍀🧿

buarada beyzaa esim dalga gectii cidden araniza bide köpüklü alin diee🤣🤣🤣🤣

yaa yeminederimm bugun sabah bi cıktım,az önce geldim eve.nası hemen duş alıp iki dkk uzaniyim dediysem 15 dkkdr elimde tel oku oku bitmedi 15 sayfa,daha yemek yapcam🤣🤣🤣🤣 amaa ne guzel gelismeler olmus oyle😍😍😍 zazacim ve nes cim kutlarim🥳🥳 cooook mutlu oldumm cook♥️♥️allah kucağınızada sağlikla almayi nasip etsin🍀🧿

buarada beyzaa esim dalga gectii cidden araniza bide köpüklü alin diee🤣🤣🤣🤣
🤣🤣 bugun gördüm burda ucubirarada nickli de var 🤣

Mutlaka haber vericem 🙏 benim hem kimsem yok hem ilgilenen yok eşimden başka inanan da yok bana olacak diye , Allahtan o seni anne yapana kadar denicez diyor da mutlu oluyorum , sizinle irtibatta olmak çok rahatlatıyor beni , çok teşekkürler düşündüğünüz için 🙏💕
En güzeli eşinizin sizi desteklemesi çok şanslısınız, boş verin başkaları istediğini düşünsün

A anneadayi1974 canım en büyük şansın eşin.Seni ne kadar çok seviyorki sana sonuna kadar gidelim demiş.Zaten başkada kimseye ihtiyacın yok.Dertleşmek istersende biz daima buradayız.Bazen akıl veririz,bazen moral veririz, bazende belki sadece seni anlıyorum yada çok üzüldük deriz ama hep burda oluruz.

Senin adına çok sevindim inşallah herşey yolunda gider canım.Bütün dualarımız seninle emin ol
Ayyyy ne muhteşem👌yüce bir şey yapıyorsunuz.. Hazine gibi inanın, gurur verici.. Rabbim gönlünüze göre versin, inşaallah🙏🙏🙏🥰mükafatını göreceğinize yürekten inanıyorum 🙏🙏

Canım gözün aydın Allah tamamına erdirsin. Benim de ilk test sonucum 73. 84 dü 2 gün snr 142.63 oldu böyle sınırda hep dvm etti çok şükür oğlum dün 1 yaşına girdi inşallah senin de yavrum sımsıkı sana sarılmıştır❤️

bende size bir haber vereyim salı günü koruyucu aile için görüşmeye gelecekler dua bekliyorum ilk evladımız bu şekilde inşaallah ikinci kısmetse üçüncü evladımızı da güzel bir hamilelik sürecinden sonra kucağımıza alırız
Ayyyy ne muhteşem👌yüce bir şey yapıyorsunuz.. Hazine gibi inanın, gurur verici.. Rabbim gönlünüze göre versin, inşaallah🙏🙏🙏🥰mükafatını göreceğinize yürekten inanıyorum 🙏🙏 geçmişte ne Babacığımı ne de eşimi bu konuda ikna edebildim.. Eşinizi ve sizi kutluyorum 👏👏 Dualarım sizinle🙏

Kızlaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrr
Soooonuuuuçççç
Hazırmısımızzzz😂😂😂😂😂😂😂
Bu habwri görmek için açtım sayfayı, çok sevindim. İnşallah dertsiz, stressiz su gibi aksın sürecin, diğer arkadaşın değeri de güzel olur eminim. Rakamların çok önemi yok diye biliyorum, ikiye katlaması önemli olan. İki gün sonra görürüz. Dualarımız sizinle

Back