• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bende size bir haber vereyim salı günü koruyucu aile için görüşmeye gelecekler dua bekliyorum ilk evladımız bu şekilde inşaallah ikinci kısmetse üçüncü evladımızı da güzel bir hamilelik sürecinden sonra kucağımıza alırız
İnş herşey gönlünce olsun 😇👏🙏🏻

Kimse kimsenin yüzünü görmeden birbirine dua edenler grubu.. Yaşasın kadın dayanışması. 💕
Zazanın da dediği gibi sizin dualarınızla odu bugün kü güzel haberler. Herkese ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum.
Şimdi müjde verme sırası sizde. Transfer olan, hazirlik yapan, yeni baslayacaklar Allah hepinize böyle bir gün yaşatmayı nasip eylesin🙏 Sağlıklı, hayırlı ve uzun ömürlü bebeklerimizle dolsun kucaklarımız 🙏

bende size bir haber vereyim salı günü koruyucu aile için görüşmeye gelecekler dua bekliyorum ilk evladımız bu şekilde inşaallah ikinci kısmetse üçüncü evladımızı da güzel bir hamilelik sürecinden sonra kucağımıza alırız
Senin adına çok sevindim inşallah herşey yolunda gider canım.Bütün dualarımız seninle emin ol

ZAZAM çok sevindim rabbim 9 ay sonra kucağına almayı nasip etsin sağlıkla inşallah kendim olmuş kadar çok sevindim azmin sonu maşallah sana ve bebişlerine zazam :nazar::nazar::nazar::nazar: ayyy kurban olduğum rabbim dileyen, isteyen, hayal eden tüm kadınları anne yapsın kucağımız boş kalmasın bizde kuzum annecim diye artık kendi evladımızı sevelim artık başkalarının bebeklerini değil de kendi çocuğumuzu sevelim :dua::dua::dua::dua:
Amiiiiinnnnn kuzum
Bin kere amiiiinnn❤️❤️❤️

Mutlaka haber vericem 🙏 benim hem kimsem yok hem ilgilenen yok eşimden başka inanan da yok bana olacak diye , Allahtan o seni anne yapana kadar denicez diyor da mutlu oluyorum , sizinle irtibatta olmak çok rahatlatıyor beni , çok teşekkürler düşündüğünüz için 🙏💕
Biz kocaman bir aileyiz burda.Rahat ol canım

Ne sevap iş yapıyorsun kuzum
Rabbim bunun mükafatını muhakkak vericek❤️❤️❤️

Mutlaka haber vericem 🙏 benim hem kimsem yok hem ilgilenen yok eşimden başka inanan da yok bana olacak diye , Allahtan o seni anne yapana kadar denicez diyor da mutlu oluyorum , sizinle irtibatta olmak çok rahatlatıyor beni , çok teşekkürler düşündüğünüz için 🙏💕
Olurmu öyle konuşma,senin bizim gibi bacıların var🥰🥰🥰🥰🥰

Z Zaza74 'mmm, güzelimmm, tatlimmm, canimmm benimm çok sevindim, nasıl anlatsam ki cok mutlu oldum, tebrikler, her sey guzel gonlune gore olsun... :-) :KK200::anneadayı:
Canım arkadaşım,akıllı kadın😃
Hep biotexcomu anlatırdın bana,oğlunada ordan kavuştun
Kızzzz ilk sensin biotexcomdan anne olan değilmi😂😂😂
Oğlunun tabanlarına kurban olurum
Kuzen getiriyoruz ona😂😂😂

Back