- 6 Ağustos 2016
- 8.965
- 35.052
- 548
- 50
KreşyatikKreşita diye bir caddeleri var tabi bu yazdığım söylenişi
kievin kalbi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KreşyatikKreşita diye bir caddeleri var tabi bu yazdığım söylenişi
İnş herşey gönlünce olsunbende size bir haber vereyim salı günü koruyucu aile için görüşmeye gelecekler dua bekliyorum ilk evladımız bu şekilde inşaallah ikinci kısmetse üçüncü evladımızı da güzel bir hamilelik sürecinden sonra kucağımıza alırız
Zirkam darısı bu tez zamanda sana olsunHarika muhteşem Allah tamamına erdirsin inşallah
İnşallah Zazacım inşallah Yarın şu meşhur zoladexi yapacak doktorum bakalım 60 gün nasıl geçicekŞa luna senden böyle güzel haberler duyalım
Senin adına çok sevindim inşallah herşey yolunda gider canım.Bütün dualarımız seninle emin olbende size bir haber vereyim salı günü koruyucu aile için görüşmeye gelecekler dua bekliyorum ilk evladımız bu şekilde inşaallah ikinci kısmetse üçüncü evladımızı da güzel bir hamilelik sürecinden sonra kucağımıza alırız
Amiiiiinnnnn kuzumZAZAM çok sevindim rabbim 9 ay sonra kucağına almayı nasip etsin sağlıkla inşallah kendim olmuş kadar çok sevindim azmin sonu maşallah sana ve bebişlerine zazam ayyy kurban olduğum rabbim dileyen, isteyen, hayal eden tüm kadınları anne yapsın kucağımız boş kalmasın bizde kuzum annecim diye artık kendi evladımızı sevelim artık başkalarının bebeklerini değil de kendi çocuğumuzu sevelim
Darısı sana kuzumzazacığım artık dokuz ay sonra uykusuz gecelerin yüklenmeye başlanmış hayırlı olsun sanırsam ikiz veya üçüz Allahım kucağına aldırsın
Biz kocaman bir aileyiz burda.Rahat ol canımMutlaka haber vericem benim hem kimsem yok hem ilgilenen yok eşimden başka inanan da yok bana olacak diye , Allahtan o seni anne yapana kadar denicez diyor da mutlu oluyorum , sizinle irtibatta olmak çok rahatlatıyor beni , çok teşekkürler düşündüğünüz için
Ne sevap iş yapıyorsun kuzumbende size bir haber vereyim salı günü koruyucu aile için görüşmeye gelecekler dua bekliyorum ilk evladımız bu şekilde inşaallah ikinci kısmetse üçüncü evladımızı da güzel bir hamilelik sürecinden sonra kucağımıza alırız
Buraya takıl günün bu yük kısmı zaten geçer canım rahat olİnşallah Zazacım inşallah Yarın şu meşhur zoladexi yapacak doktorum bakalım 60 gün nasıl geçicek
Olurmu öyle konuşma,senin bizim gibi bacıların varMutlaka haber vericem benim hem kimsem yok hem ilgilenen yok eşimden başka inanan da yok bana olacak diye , Allahtan o seni anne yapana kadar denicez diyor da mutlu oluyorum , sizinle irtibatta olmak çok rahatlatıyor beni , çok teşekkürler düşündüğünüz için
Amin canım Allah ağzından duysunZirkam darısı bu tez zamanda sana olsun
Nainebim darısı tez bir zaman başınaYaaaaaa super super çok şükür bin şükür rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ins çok mutluyum cokkkk
Canım arkadaşım,akıllı kadın
Ben daha istemiyom zoladexİnşallah Zazacım inşallah Yarın şu meşhur zoladexi yapacak doktorum bakalım 60 gün nasıl geçicek
Çok şükür ki evet sizler varsınızOlurmu öyle konuşma,senin bizim gibi bacıların var